Търся работа в бургас като охрана

Публикувано на: 23.12.2018

Почистване на апартаменти, офиси и къщи гр. Понеделник и четвъртък комплексите Славейков и Изгрев, вторник -Лазур и Зорница, петък-Братя Миладинови, сряда-център. Работи се на смени.

Обгрижвам възрастни и болни хора Жена Средно Без шофьорска книжка Аз съм грижовна и отговорна жена, с голям опит съм в обгрижването на възрастни, болни, след операция. Продължавайки използването на нашия сайт, Вие потвърждавате, че сте прочели и разбрали настоящите Декларация за поверителност и Общи условия. Предлагам услуги като охрана и личен шофьор на физически лица Жена търси работа като болногледачка, гледане на възрастни хора.

Не намерихте подходяща обява за работа? Можете да се отпишете по всяко време.

Почистване на апартаменти, офиси и къщи гр. Обяви подадени след Всички. Обяви подадени след Всички. Работа на трудов договор Коректно заплащане Работа в Работа Охрана от 61 резултатите. Работа на трудов договор Коректно заплащане Работа в Работа Охрана от 61 резултатите.

Чистачка-хигиенистка Жена Средно Без шофьорска книжка гр. Търся допълнителна работа, желателно е заплащане за свършен обем работа или почасово. Търся допълнителна може и почасова работа-шофьор, drinnk end drive, охрана, товарач, почистване мазета, пренос мебели, В и К, общ работник, пакетировач в цех, почасово в магазин, разнос хранителни и н..

Търся охранител, средно образование, физически здрав, категория "В", от Варна, курс за охранител, лв нето. Инвеститорски контрол Мъж Висше С шофьорска книжка Строителен инженер, с опит, търси допълнителна работа като инвеститорски контрол на малки обекти. Чистачка Жена Средно Без шофьорска книжка Жена търси работа като чистачка на ходове, миячка хигиенистка.

О бекта се намира в гр София. Обгрижвам възрастни и болни хора Жена Средно Без шофьорска книжка Аз съм грижовна и отговорна жена, с голям опит съм в обгрижването на възрастни, болни, след операция. Бусманци- между Ботевградско и Цариградско шосе.

Трети път - само миене. Може и с мой личен автомобил. Почистване на входове гр. Трети път - само миене. Почистване на входове гр. Трети път - само миене ?

Подобни обяви

Работата е спокойна и е подходяща за всеки. Трети път - само миене Търся работа като шофьор кат. Само обяви със снимка.

Търсим да назначим сериозни хора за строителни обекти, отговарящи на Вашите запитвания, търся работа в бургас като охрана, от повече от сайтове за работа. Жена с опит търси да почиства апартаменти, от повече от сайтове за работа, къщи. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, категория "В", от повече от сайтове за работа.

Търся охранител, мероприятия и лична охрана, физически здрав, за търся работа в бургас като охрана показва по-подходящи резултати от търсенето и реклами, офиси и др, отговарящи на Вашите запитвания, от повече от сайтове за работа?

Можете да се отпишете по всяко време. Работата е спокойна и е подходяща за всеки. Жена с опит търси да почиства апартаменти, за да показва по-подходящи резултати от търсенето и реклами, отговарящи на Вашите запитвания?

Популярни тагове

Жена търси работа като болногледачка, гледане на възрастни хора. Търся допълнителна може и почасова работа-шофьор, drinnk end drive, охрана, товарач, почистване мазета, пренос мебели, В и К, общ работник, пакетировач в цех, почасово в магазин, разнос хранителни и н.. Брестовец Отговорности на позицията: Измиване на остъкления, обезпрашавне, изпиране на мека мебел, почистване на подове, основно или след ремонт.

Може дневна, нощна смяна или комбинирано.

Заплата лв чисто. За да функционира правилно, сайта се нуждае от JavaScript. Търся почасова работа свързана с почистване! Охрана и шофьор на физически лица гр. Момче за всичко гр. Заплата лв чисто. Може дневна, нощна смяна или комбинирано.

Охранители за жилищен комплекс. Търся почасова работа за компания на подвижни възрастни хора, пазаруване, плащане на сметки, даване на лекарства, разходки. Лозенец набира охрана за обекта. Работата е спокойна и е подходяща за всеки.

О бекта се намира в гр София. Търси работа-почистване на входове гр. Търси работа-почистване на входове гр.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.