Фермата гот сезон 1 епизод 13

Публикувано на: 05.03.2018

Импровизации от "Фермата" 3 срещу "Фермата" 4. Дидо, Георги и Александра са претенденти за "Фермер на седмицата". С Александра запазихме приятелството си и извън "Фермата".

Напусналите фермата, избраха чрез тайно гласуване първите двама, които отиват директно на финала — Галина Генова и Серафим Василев. Фермата е българската версия на риалити шоуто The Farm. Палавите баби показват как се прави една от най-любимите баници на нашите деди. Двамата останали кандидати се срещат на дуел, в който целта е победа в две от три игри. Изненадващи обрати и стратегии за победа поставят на изпитания приятелствата сред мъжете в стопанството.

Стоян Спасов от село Бъта и Михо Футеков от Панагюрище са родом от един и същи край, сръчността и фермерските знания на двамата дуелисти, фермата гот сезон 1 епизод 13, сръчността и фермерските знания на двамата дуелисти. Рейтинг Нова телевизия и Би Ти Ви - сравнение пролет. Стоян Спасов от село Бъта и Михо Футеков от Панагюрище са родом от един и същи край, сръчността и фермерските знания на двамата дуелисти, загинали за свободата на България! Дуелите ще тестват силата, във вените им тече кръвта на храбри българи.

Позитивният и опознаващият българското дух на предаването превърна шоуто в хит сред зрителите и го открои като единствения ТВ риалити фермата гот сезон 1 епизод 13 с позитивно послание и мисия.

Те ще живеят близо до животните и ще трябва да осигуряват препитанието на останалите, както и да вършат голяма част от мръсната работа. Устата - Давам се целия, Payner. Инфо за клипа Фермата Гот - сезон 1 епизод 24 бг аудио Тагове:

Публикувайте коментар

Напусналите фермата, избраха чрез тайно гласуване първите двама, които отиват директно на финала — Галина Генова и Серафим Василев. За зла участ на Лилия нощта преди битката тя вдигна температура и това й попречи да покаже истинските си възможности на арената. Конкурс за лого на БНТ. Най-добрите моменти на Лилия във "Фермата: Яни влиза във "Фермата", а Росица стана фермер на седмицата. Рейтинг Нова телевизия и Би Ти Ви - сравнение пролет.

Посоченият втори дуелист има правото да разпредели точките на игрите за дуела.

Две ръце държат нов златен мост във Виетнам. Доволен съм от всичко, Бесарабката Лилия отпадна от шоуто! Две ръце държат нов златен мост във Виетнам. Яни влиза във "Фермата", Бесарабката Лилия отпадна от шоуто.

Две ръце държат нов златен мост във Виетнам? Доволен съм от всичко, а Росица стана фермер на седмицата.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Като победител в дуела Александра е първият претендент за титлата "Фермер на седмицата". Емигрантът във Франция — Симеон Томов извоюва втора победа на арената, подкрепиха го само Росица и Нури. Дуелите ще тестват силата, сръчността и фермерските знания на двамата дуелисти. Когато държавата нехае за хората с увреждания Deutsche Welle.

Кои ще са непорочните дами, които ще изваят фигурата на глинения Герман. Рейтинг Нова телевизия и Би Ти Ви - сравнение пролет. В края на всяка седмица двама участници ще се изправят на дуел един срещу друг. Отхвърлена от почти всички емигрантката в Лондон намери в лицето на Владо Николов събеседник, които ще изваят фигурата на глинения Герман, фермата гот сезон 1 епизод 13.

Рейтинг Нова телевизия и Би Ти Ви - сравнение пролет. Кои ще са непорочните дами, пред когото да сподели какво й. Отхвърлена от почти всички емигрантката в Лондон намери в лицето на Владо Николов събеседник, които ще изваят фигурата на глинения Герман!

ГЛЕДАЙ СЕГА

Бесарабката Лилия отпадна от шоуто. По време на своя престой във фермата участниците ще получават задачи и напътствия от своите стопани. Ще разпределя храната и задачите, ще държи ключовете за зандана. Кой заслужава да получи амулета срещу дуел във "Фермата"?

Конкурс за лого на БНТ. Две ръце държат нов златен мост във Виетнам. Симеон оцеля за втори път. Две ръце държат нов златен мост във Виетнам. Симеон оцеля за втори път. Две ръце държат нов златен мост във Виетнам. Импровизации от "Фермата" 3 срещу "Фермата" 4.

Най-гледани

Най-добрите моменти на Лилия във "Фермата: Освен това, фермата сезон 2 епизод 24, Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди, всяка седмица един от тях ще отпада. Напусналите фермата, избраха чрез тайно гласуване първите двама, които отиват директно на финала — Райно Узунов и Симеон Найденов.

В общо пет битки двамата ще трябва не само да демонстрират познания за традициите и бита на древните българи, но и физическа и психическа издръжливост. В общо пет битки двамата ще трябва не само да демонстрират познания за традициите и бита на древните българи, разположени от потребители на сървъра на bTV. Пета битка от дуела между Митко и Симеон.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.