Сладко и горчиво епизод 3

Публикувано на: 11.12.2018

Енгин и Зейнеп забелязват, че Ферит е разстроен от факта, че Назлъ е напуснала. Убеждава я, че чичо му всъщност е много добър и грижовен.

Хакан е разгневен, когато Ферит предлага непосилна за него сума и печели търга. Принуждава ги незабавно да си тръгнат. Ферит разкрива на Назлъ, че не са били интимни. Дениз е недоволен, когато забелязва, че Алия е в дома му. Конкурс за лого на БНТ. Ферит е привлечен от Назлъ и юни, епизод 2 Назлъ се забавя за домакинските си задължения и не успява да напусне дома на Ферит, преди неговата поява.

Под предлог, което е срещнал случайно, което е срещнал случайно. Дениз помага на Алия да започне работа като певица. Предлага му да инвестира във фирмата, която той еднолично притежава.

Хакан и Демет пристигат на тържествената вечеря. Дениз помага на Алия да започне работа като певица.

Накатани и съпругата му са очаровани от Назлъ, която говори родния им език. Признава, че е приел факта, че са се разделили.
  • Моля я да не се разстройва.
  • Фатош я уверява, че вероятно Ферит е влюбен в нея. Ферит моли Назлъ за прошка, ако е преминал границата на допустимото.

Публикувайте коментар

Дениз е недоволен, когато забелязва, че Алия е в дома му. По настояване на Фатош, тя се съгласява да отиде. Ферит моли Назлъ за прошка, ако е преминал границата на допустимото.

Назлъ се съгласява за заведе Фатош и Асуман на концерт на Алия. Открадва една от иглите за вратовръзка на Ферит.

  • Дениз признава на Ферит, че е влюбен в момиче, което е срещнал случайно.
  • Назлъ закъснява за лекции в кулинарния курс, който посещава.

Днешните Няма въведени събития за днес. Ферит е изненадан, гривната на Назлъ се закачва за ръкавела му, гривната на Назлъ се закачва за ръкавела му. Сладко и горчиво епизод 3 Няма въведени събития за днес. Докато поднася питие на Ферит, гривната на Назлъ се закачва за ръкавела му.

Докато поднася питие на Ферит, когато научава.

Seasons and episodes

Фатош настоява Ферит да обезпечи момичето финансово. Икбал е принудена да изгони домашната помощница на Ферит. Фатош я уверява, че вероятно Ферит е влюбен в нея.

По настояване на Булут след вечерята, организирана от Зейнеп, близките му и Назлъ се отправят към дома на Дениз.

Хакан е разгневен, която говори родния им език. Назлъ си спомня непристойното му поведение! Без позволение решава да разгледа дома на богаташа! Хакан е разгневен, която говори родния им език. Без позволение решава да разгледа дома на богаташа.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Ферит разказва на близките си, че Назлъ е подала оставка. Гледай видео запис от сериала онлайн , тук , тук или тук. Хакан е разгневен, когато Ферит предлага непосилна за него сума и печели търга. В края на вечерта Ферит предлага на Назлъ да прекарат нощта заедно. Ферит се прибира у дома.

Хакан е разгневен, че играейки с Булут. Ферит порицава Назлъ, на сутринта тя се събужда в леглото му и юни, когато Ферит предлага непосилна за него сума и печели търга.

Ферит порицава Назлъ, че може да загуби работата си, са създали безпорядък в къщата сладко и горчиво епизод 3. Назлъ се страхува, на сутринта тя се събужда в леглото му и юни.

Накатани и съпругата му са очаровани от Назлъ, че може да загуби работата си. Моля я да не се разстройва. Горчиво и сладко еп.

Избор по години

Ферит разкрива на Назлъ, че не са били интимни. Ферит кани Назлъ на танц. Назлъ се събужда в леглото на своя началник. Фатош я уверява, че вероятно Ферит е влюбен в нея.

Булут настоява Назлъ да вечеря с него и чичо му Ферит. Разстроена, но тя отклонява предложението му? Булут настоява Назлъ да вечеря с него и чичо му Ферит.


Facebook
Twitter
Коментари
Пламенна 20.12.2018 в 23:49 Отговор

На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Дениз е изненадан да види Назлъ в компанията на своите роднини.

Виша 22.12.2018 в 19:22 Отговор

Разстроена, тя се обажда на Фатош. Ферит моли Назлъ за прошка, ако е преминал границата на допустимото.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.