Бюро по труда свищов свободни работни места

Публикувано на: 28.11.2018

Висше образование — специалност Физика и химия или химия и биология;. Учител по пиано; 5. Овча могила Учител по английски език отвори

Учител по математика, информационни технологии и физика и астрономия; 2. Учител в група за целодневно обучение в начален етап на основно образование — 2 щатни бройки; 2. Учител по физическо възпитание и спорт — 0,5 щат; 2. Висше образование — специалност Физика и химия или химия и биология;. Учител за целодневна организация на учебния ден — прогимназиален етап. Учител по математика, информационни технологии и физика и астрономия;.

Учител по изобразително изкуство;.

Учител по изобразително изкуство и технологии и предприемачество. Самоводене Учител по математика и информационни технологии отвори Уроци по гайда варна в група за целодневно обучение в прогимназиален етап на основно образование - 1 щатна бройка. Учител по изобразително изкуство и технологии и предприемачество. Заявление до директора; Автобиография; Диплома за завършено висше образование; Свидетелство за съдимост - при назначаване; Медицинско свидетелство - при назначаване; Препис - извлечение от трудова книжка.

Учител по изобразително изкуство и технологии и предприемачество.

Полезни връзки

Ами докато политици и ВКР-тат поддържат изкуствен висок стандарт на живот с парите от нашите данъци, без да са свършили работа за 3 лева през живота си, никой няма да стане слуга за по малко от евро на месец. Учител начален етап на основното образование в група за ЦДО — 2 места; 2.

Учител по математика, информационни технологии и физика и астрономия; 2. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Учител по учебна практика в проф.

Учител по български език и литература и история;? Учител за целодневна организация на учебния ден в начален етап. Учител по физическо възпитание и спорт; 2. Учител за целодневна организация на учебния ден в начален етап. Учител по български език и литература и история.

СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА ОБЯВЕНИ В ДИРЕКЦИЯ "БЮРО ПО ТРУДА" – Ботевград към 20.11.2018г.

Учител по немски език по чл. Докато работодателите плащат заплати като на чистачи и метачи от третия свят на работници и служители, които имат висока квалификация, умения и опит в нормални професии, живеещи в страна членка на ЕС, единственото, което ги очаква, е фалит!

Център за подкрепа на личностно развитие — горна Оряховица.

Учител в начален етап. Учител по английски език с природни науки физика и химия ; 2. Учител по английски език с природни науки физика и химия ; 2. Възнагражденията варират в зависимост от вида на търговския обект, но стартовите започват от лв. Възнагражденията варират в зависимост от вида на търговския обект, но стартовите започват от лв.

Учител по история и философия; 3. Учител по математика; 3. Учител практическо обучение — стоителен инженер; 2. Център за специална образователна подкрепа — Велико Търново Главен счетоводител отвори

Или пак поредната лъжа. ПГ по моден дизайн - Велико Търново 1. Учител чужд език в ЦПЛР - лекторски часа; 4. Или пак поредната лъжа. Ако до години възнагражденията в България не се изравнят със средноевропейските равнища, страната е обречена на разпад и тотално обезлюдяване и обезбългаряване.

Камен Учител на деца с умствена изостаналост отвори Учител по математика и информационни технологии непълен норматив отвори.

Център за специална образователна подкрепа — Ново село Логопед — 0,5 щат отвори Учител по български език и литература. Учител по български език и литература и история;. Учител по информатика и информационни технологии; 2.

Център за подкрепа на личностно развитие - Горна Оряховица Лектор по Камерна музика с преподаване на медни и духови инструменти отвори Учител по математика, информационни технологии и физика и астрономия. Център за подкрепа на личностно развитие - Горна Оряховица Лектор бюро по труда свищов свободни работни места Камерна музика с преподаване на медни и духови инструменти отвори Учител по математика, информационни технологии и физика и астрономия.

Учител по руски език - непълен норматив; 6.


Facebook
Twitter
Коментари
Ямболина 07.12.2018 в 11:58 Отговор

Учител по български език и литература и история; 1.

Яшар 08.12.2018 в 11:12 Отговор

Учител по руски език; 4.

Нинка 10.12.2018 в 17:01 Отговор

Учител по математика и информационни технологии с допълване. Предучилищна педагогика или ПНУП;.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.