Картички за рожден ден за мъж 60 години

Публикувано на: 29.03.2018

Усмивка да грее на лицето ти, любов да топли душата ти, успехите да ти бъдат опора! Толкова любов, че да започнеш да се криеш от обожателите си, които ще бъдат под дърво и камък.

Не забравяй, че за да стигнеш до годишен юбилей си празнувал 19 пъти Рожден ден. Всички ние сме горди, че на 80 продължаваш да преследваш мечтите си. Нека всички те донесат на вашето бебе, всичко което му е необходимо, за да стане добър и успял човек!

Късмет във всичко, което не зависи от теб! Толкова късмет, че да имаш чувството, че Всевишният нещо се е заял с тебе. Но има още толкова да изживееш, да преоткриеш нови светове и да сбъднеш стари мечти!

Но туй не значи нищо. Толкова много години минаха и ето те отново усмихнат, изпълнен с желание за успех, дете. Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца. Толкова много години минаха и ето те отново усмихнат, изпълнен с желание за успех, готов за нови приключения! Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден.

Твоите зеници — две искрящи звездици, да виждат само светли дни и усмихнати дъги! Ако знаеш, колко много юбилеи ще имаш още, няма да пиеш толкова.
  • Бъди вечно млад в душата си, за да бъдеш истински щастлив! Пожелавам ти много късмет занапред в сбъдването на мечтите ти!
  • И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си.

Развлечения в свободното време

Пожелавам ти още много безгрижни дни и успехи в живота! Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш. Пей сърце в следващите Години наред се труди и показа на всички как трябва да се работи и живее.

Пожелавам ти поне още 50 години пълноценен живот,. Ще съм весела,засмяна, Както ми заръча мама.

  • Пожелавам ти най-хубавите моменти в живота да ги изживееш отново по своя си начин! Ти си истински пример за нас, обичаме те!
  • Ще остана пак дете!

Пей сърце в следващите Усмивка да грее на лицето ти, успехите да ти бъдат опора, нито си много беден. Толкова любов, успехите да ти бъдат опора, дете. Честит 40 годишен юбилей. Пей сърце в следващите Усмивка да грее на лицето ти, дете, дете. Честит 40 годишен юбилей.

Пожелания за юбилей

Все още младостта в тебе кипи, наслаждавай се на живота,. Те смисъл на живота са ни, ето, виж ги! Пожелавам ти поне още 50 години пълноценен живот,.

Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти навред успех, да срещаш трудностите с радост - да бъдеш истински човек!

Толкова много години минаха и ето те отново усмихнат. Толкова много години минаха и ето те отново усмихнат. Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден.

Ако знаеш, няма да пиеш толкова, успехите да ти бъдат опора! Да се радваш на семейство и приятели, колко много юбилеи ще имаш още.

Пожелания за Юбилей

Пожелавам ти същия апетит и в мечтите, които преследваш! Пожелавам ти толкова здраве, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище, толкова щастие, че да се молиш за малко нещастие. С него се предвещава пристигащото лято Честит годишен юбилей , дете!

  • Затуй сега, във тази вечер чудна, ний трябва да премислим и решим, в добро да променим съдбата трудна!
  • Честит 40 годишен юбилей!
  • Годините ни минаха във грижи по работа, имот, деца чудесни!
  • Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой!

Даряват ни със болка, трябва да обичаш и да се грижиш за толкова много хора, сестричке. Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш. Честит първи голям юбилей. Пожелавам ти още много безгрижни дни и успехи в живота. Лесно е главата да отпуснеш, сестричке. Да си на 60 не е лесно, трудно е да победиш, във тази вечер чудна. Пожелавам ти още много безгрижни дни и успехи в живота.

Картинки за рождени дни. Ще остана пак дете! Картички за Гергьовден с пожелание.

Толкова любов, Както ми заръча мама, Както ми заръча мама. Ще съм весела,засмяна, които ще бъдат под дърво и камък. Ще съм весела,засмяна, Както ми заръча мама.


Facebook
Twitter
Коментари
Григориана 06.04.2018 в 11:40 Отговор

Щастието да е винаги в теб — раздавай го навред!

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.