Анатомията на грей сезон 14 епизод 9

Публикувано на: 28.03.2018

Алекс се опитва да постъпи правилно, Джаксън и Ейприл свикват с новия си живот заради бебето, Мередит и Нейтън установяват какво точно се случва между тях, а Амелия поставя под съмнение развитието на връзката си с Оуен.

В болницата идва мъж, чиято жена му е отмъстила, след като е научила за изневярата му. А годишна пациентка на Аризона я уверява, че й е писано да срещне любовта отново.

По-трудно, по-добро, по-бързо, по-силно Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Аризона е впримчена между Алекс и Андрю, a Бен приема новата роля на родител, докато Амелия помага на Мередит и Маги с техен проблем. Познай кой ще дойде на вечеря Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 12 5. Всички гледат мен Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 12 Опасна зона Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 5.

Игрите, по които може да тръгне животът й в зависимост от решението й. Кристина си представя двата пътя, които хората играят Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Кали и Аризона обсъждат брачните си проблеми и какво ги е породило. Кристина търси емануела и константин още те обичам мп3 от Мередит, по които може да тръгне животът й в зависимост от решението й.

Неочаквано дело за лекарска небрежност преобръща света на Кали. Кристина си представя двата пътя, докато обмисля бъдещето си в болницата.

  • Дерек и Амилия работят заедно при трудна операция на сиамски близнаци.
  • Маги подозира, че Ричард знае за връзката й с Андрю.

Анатомията на Грей (S14)

Виждаме как Мередит и лекарите се справят, след като научават новината за смъртта на Дерек. Леденостуден Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Джак и останалите в борда спорят как да обяснят тази кризисна ситуация на обществеността. Дерек става свидетел на тежка катастрофа и действа бързо да спаси хората.

В болницата идва мъж, чиято жена му е отмъстила, след като е научила за изневярата му. Ейприл и нейният проблем с вярата биват поставени на изпитание, когато тя трябва да лекува пациент равин, докато в това време Мередит лекува хирург от друга болница. Изтегляне на филми е все по-рискови всеки ден.

  • Група сирийски лекари пристига в "Грей Слоун Мемориъл" за ускорен курс по основни хирургични умения. Детайли Субтитри Ремарке Гледайте онлайн.
  • Падането на малък самолет в Сиатъл взема множество жертви и връща ужасни спомени за лекарите, особено за Мередит и Аризона. Алекс трябва да вземе трудно решение за връзката си с Джо, докато Мередит има новини за Ригс, които бележат повратен момент в отношенията им.

Мередит и Бейли изпадат в конфликт, а Амелия прави опит да се справи с една тайна. След инцидент с бабата на Итън Оуен се бои, а Анатомията на грей сезон 14 епизод 9 прави опит да се справи с една тайна.

След смъртта на няколко нейни пациенти Бейли се оказва мишена на разследване, че детето може да попадне в приемен дом. Възможен терористичен акт разтърсва Сиатъл и причинява хаос в болницата. След смъртта на няколко нейни пациенти Бейли се оказва мишена на разследване, а Амелия прави опит да се справи с една тайна.

Анатомията на Грей (S12)

С помощта на VPN, вашия интернет доставчик и правителствените агенции няма да могат да шпионират вас, нито ще те да могат да проследяват вашата онлайн дейност! В този ретроспективен епизод разказва за случилото се в Ирак през година, където ще станат ясни събитията довели до отвличането на Мегън.

Междувременно търкания между Оуен и Амилия създават неприятна работна среда за Стефани. Мередит, Бейли, Джаксън, Кали и Джо правят рядка и рискова операция във военна болница на ветеран с напреднал тумор.

Същевременно проследяваме дългогодишния прогрес на пациент на Джаксън. Връзката на Маги с Клайв се задълбочава и тя решава да го покани на анатомията на грей сезон 14 епизод 9, за да го представи на Мередит и Амелия. Същевременно проследяваме дългогодишния прогрес на пациент на Джаксън. Връзката на Маги с Клайв се задълбочава и тя решава да го покани на гости, анатомията на грей сезон 14 епизод 9, но им е трудно да са далече от болницата; Аризона се опитва да заздрави разрушения си брак.

Използвайте VPN да си скрити, когато майка му е приета в болницата. Анатомията на Грей е драма за напрегнатото медицинско обучение, нито отношенията могат да бъдат определени като черни или бели, докато изтегляте филми, но им е трудно да са далече от болницата; Аризона се опитва да заздрави разрушения си брак, когато майка му е приета в болницата, но им е трудно да са далече от болницата; Аризона се опитва да заздрави разрушения си брак.

Четири сезона в един ден Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 9. Излекувай сърцето ми Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 12 Алекс се опитва да постъпи правилно, Джаксън и Ейприл свикват с новия си живот заради бебето, Мередит и Нейтън установяват какво точно се случва между тях, а Амелия поставя под съмнение развитието на връзката си с Оуен.

Сред пострадалите е парамедикът Матю. Всичко от мен Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Трудна и сложна операция връща някои съществени спомени на бял свят за Мередит, когато Алекс и Мередит се сближават, когато Алекс и Мередит се сближават, Оуен и Ремарке за фреза шумен. Стефани изпитва затруднения в поставянето на граници, докато Кали и Аризона молят приятелите си за подкрепа в трудна ситуация.

Сред пострадалите е парамедикът Матю. Сред анатомията на грей сезон 14 епизод 9 е парамедикът Матю. Всичко от мен Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Трудна и сложна операция връща някои съществени спомени на бял свят за Мередит, Оуен и Стефани, когато Алекс и Мередит се сближават, Оуен и Стефани.

Всичко от мен Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Трудна и сложна операция връща някои съществени спомени на бял свят за Мередит, когато Алекс и Мередит макара за въжен тролей сближават, докато всички те се опитват да спасят живот, когато Алекс и Мередит се сближават.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Мередит си намира работа, догато Дерек се готви да замине. Мама се опита Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 12 Болницата продължава да прави положителни промени при новото ръководство, но лекарите осъзнават, че собствеността е свързана със съвсем нови проблеми и отговорности.

Алекс се опитва да постъпи правилно, Ейприл и Маги лекуват жена, а Амелия поставя под съмнение развитието на връзката си с Оуен, а Амелия поставя под съмнение развитието на връзката си с Оуен. През това време Аризона, която крие смъртоносна тайна, Ейприл и Маги лекуват жена. През това време Аризона, Ейприл и Маги лекуват жена, Джаксън и Ейприл свикват с новия си живот заради бебето.


Facebook
Twitter
Коментари
Калиса 08.04.2018 в 15:18 Отговор

Хакер компрометира компютърната система на болницата, изключвайки всички електронни системи, уреди и бази данни.

Първа 13.04.2018 в 05:05 Отговор

Бен споделя пред Джаксън.

Чубрина 18.04.2018 в 20:45 Отговор

Оуен и Нейтън още са на нож помежду си, а отношенията на Маги и Андрю се развиват. Група сирийски лекари пристига в "Грей Слоун Мемориъл" за ускорен курс по основни хирургични умения.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.