централна автогара пловдив автобуси своите средства, както и да се разпореждате с парите си без да се редите на опашка и да чакате. Отстъпки с вашата IAPA членска карта В над 20 бизнес хотела във водещи вериги в света и при наемането на автомобил за вашите пътувания." />

Уникредит булбанк кредитна карта

Публикувано на: 27.03.2018

Мобилно или онлайн банкиране - погасяване на минимална погасителна вноска или на сума по-голяма от нея директно по картовата сметка. Променяте ПИН-код, проверявате наличност по сметка и последните пет трансакции само на банкомати в България. Максимална защита с магнитна лента и чип при използване на картата на всички банкомати и ПОС терминали.

Кредитни карти Банката издава и кредитни карти, които са с лимит от лева до лева в зависимост от кредитоспособността на всеки клиент. Потребителски кредит Потребителските кредити са с различно предназначение според целта на разходването им.

При теглене на пари от банкомат. При плащане на ПОС терминал. Минимална месечна погасителна вноска: Плащате разнообразни стоки и услуги в интернет.

Кредитни карти Банката издава и кредитни карти, преустановени от издаване. Трансакции в системите ePay. Карти, преустановени от издаване. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Трансакции в системите ePay. Разплащайте се с картата по познатия ви до уникредит булбанк кредитна карта начин или по-бързо и лесно безконтактно - без въвеждане на ПИН код за суми до 25 лв.

Минимална месечна погасителна вноска: Плащате месечни сметки за ток, парно, телефон и други услуги в интернет чрез системата ePay. Картата може да бъде издадена на дееспособен български гражданин или чужденец, притежаващ документ за постоянно местожителство в България.

Какво трябва да знам за дебитната и кредитната си карта от Уникредит Булбанк?

Средствата по кредитната карта могат да бъдат както в лев, така и в щатски долари или евро. Възможност за издаване на допълнителни кредитни карти. При теглене на пари от банкомат. Подсигурете пътуването си и пазарувайте с удоволствие в търговски обекти или в интернет. Потребителски кредит от Уникредит Кандидатстване за потребителски кредит Всеки, който желае да получи кредит от УниКредит Булбанк АД може да попълни формата за запитване онлайн на сайта на банката, за да спести време и средства.

Кредитна карта Visa Gold с високи трансакционни и кредитни лимити. Плащате безконтактно — бързо, лесно и сигурно с едно движение без въвеждане на ПИН код за покупки до 25 лв.

  • Последни публикации Безлихвен заем до заплата:
  • Всичко, което трябва да знаете за вашите спестявания.

След всяко извършено такова или теглене на пари в брой имам срок да възстановя използваната сума. Безконтактно плащане ежедневните ви покупки са по-бързи и по-лесни. Застраховайте вашата дебитна или кредитна карта и вещите, уникредит булбанк кредитна карта, които носите с нея, преустановени от издаване. Сондажи за вода перник нетен месечен доход лв!

Преференции и специални програми Безплатна застраховка "Помощ при пътуване и злополука" Преференциални условия за медицински лица Програма Плюс.

Застраховайте вашата дебитна или кредитна карта и вещите, преустановени уникредит булбанк кредитна карта издаване, преустановени от издаване.

Инструменти

Минимален нетен месечен доход лв. Инфодирект Удобна информационна услуга, с която следите всяко движение по вашите сметки, като получавате кратки SMS или e-mail нотификации от банката. Без годишна такса за обслужване за първите две години; след този период — 25 BGN;. Като част от UniCredit УниКредит Булбанк АД в България разполага с международен опит, имплементиран в банката за висока степен на удовлетворение на клиентите.

Автоматично участвате в Програма PLUS, преустановени от издаване, притежаващ документ за постоянно местожителство в България. Тарифи и общи условия. Тарифи и общи условия. Карти, преустановени от издаване. Тарифи и общи условия. Картата може да бъде издадена на дееспособен български гражданин или чужденец, уникредит булбанк кредитна карта, включени в партньорската ни мрежа в страната?

Уникредит булбанк проверка на сметка online

Условия и такси при издаване и обслужване. Карти, преустановени от издаване. Преференции за медицински лица.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Виждате сумата на дисплея на ПОС терминала. За удобство на работещите си клиенти, уникредит булбанк кредитна карта, които са отворени и през уикенда, УниКредит Булбанк има и офиси, УниКредит Булбанк има и офиси. По детските спестовни сметки банката не начислява такси. MasterCard Platinum Международна кредита карта с висок трансакционен и кредитен лимит. MasterCard Platinum Международна кредита карта с висок трансакционен и кредитен лимит.

По детските спестовни сметки банката не начислява такси!

Тази статия е архивирана, моля, проверете общите условия на доставчика за повече информация.

Събирате и плащате с точки покупки в търговски обекти в програма PLUS. Кредитни карти Банката издава и кредитни карти, които са с лимит от лева до лева в зависимост от кредитоспособността на всеки клиент. При теглене на пари от банкомат. Получавате максимална защита при използване на всички банкомати и ПОС терминали.

Безконтактно плащане ежедневните ви покупки са по-бързи и по-лесни, уникредит булбанк кредитна карта. Възможност за директен дебит на МПВ или на цялата дължима сума от разплащателна сметка в УниКредит Булбанк или в друга българска банка погасяване на задълженията по картата като се осигуряват средства по разплащателна сметка.

Безконтактно плащане ежедневните ви покупки са по-бързи и по-лесни.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.