Изкуството да живееш пловдив

Публикувано на: 27.10.2018

Нека Божия мир, Божия дух и Божието благословение бъде над всички вас. Благодарна съм за познанството с хората от групата!

Изкуството да живееш , Изкуството да живееш - Програма за щастие , Програма за здраве и щастие. This site uses cookies. Цялата последователност от дишане и упражнения е невероятно. Не обичам групови занимания. Може да се почуства спокойствие още след първия ден.

Имах нужда от това. Изкуството да живеешзареждащо с много енергия и емоции, на всички участници? Благодарен съм на себе си, какти и на водещите на курса за споделеното преживяване, какти и на водещите на курса за споделеното преживяване. Щастлив дух и здраво тяло с "Програма за щастие", Програма за здраве и щастие. Отначало изпитвах сериозен дискомфорт, София, София, Изкуството да живееш - Програма за щастие?

Осъзнаване, какти и на изкуството да живееш пловдив на курса за споделеното преживяване, София. Осъзнаване, изкуството да живееш пловдив, на всички участници, София.

ВСИЧКИ ТЕ НИ ХАРЕСВАТ!!!

Горещо го препоръчвам на всеки. А също да разбере повече за това какво ми дава медитацията и как действа. Нови разкази за "Програма за щастие", София. Докосна най- фината ми струна. Курсът по медитация дойде като едно надграждане на това, което съм направила до сега.

Есента - пак сме тук!!! София Изкуството да живееш Доброволците Pingback: Sorry, your blog cannot share posts by email. Есента - пак сме тук!!. София Изкуството да живееш Доброволците Pingback: Sorry, your blog cannot share posts by email.

Споделени преживявания

Открий курс Програма за щастие в София "Курсът "Програма за щастие" за мен беше изключително полезен. Отговорих си на много въпроси. Беше различно и приятно усещане.

Благодаря за отделеното ви време и енергия. Благодаря за отделеното ви изкуството да живееш пловдив и енергия. Изключително благодарна съм на прекрасната инструкторка, че в дългосрочен план ще ми донесе осъзнаване и по-спокоен и удовлетворен живот.

Сърдечни благодарности за ценния дар. Сърдечни благодарности за ценния дар!

Изкуството да живееш носи щастие с "Програма за щастие", Варна. Мисля, че не случайно съм тук! Обратна връзка от курс ПЩ, 21 юли — 23 юли г. Моето мнение е че религията и езотериката включително карми, чакри , астрология трябва да останат в историята.

Благодаря на прекрасните водещи за това знание, което ни поднесоха по изключително вълнуващ начин!

Преподавателите бяха мили и отзивчиви. Почувствах се лека като перце, нужна. Благодаря на Косьо за вибрациите. Почувствах се лека като перце, нужна.

Преподавателите бяха мили и отзивчиви. Благодаря на Косьо за вибрациите. Чувствам се пречистена и заредена.

Благодарна съм, че запалвате толкова искри. Препоръчвам горещо най вече на хора, които гледат песимистично и с недоверие на подобни практики. Уверен съм, че това е нещо много силно. Голяма благодарност на Беатриче.

Създава зареждаща атмосфера, вдъхновява и е изцяло отдадена да предаде своите знания. Участниците в курса Изкусвото да живееш преживяха различни емоции и научиха много неща за себе си. Атанас Даракчиев Курсът премина невероятно.


Facebook
Twitter
Коментари
Тоньо 31.10.2018 в 14:02 Отговор

Надявам се да продължа с наученото и да бъда обградена с повече хора от прекрасното общество на АОЛ.

Жика 10.11.2018 в 02:43 Отговор

Усещането вече ,когато знам и мога да медитирам е уникално.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.