Алуминиеви опаковки за храна

Публикувано на: 24.10.2018

Луксозните кутии за баклава и други сладкиши ще откроят Вашите продукти. Те се предлагат в желания от Вас размер и дебелина.

Алуминиева тарелка 40 х 34 см. Алуминиева тарелка 12 х 14 см. Фолиата са с различна степен на бариерност в зависимост от желания срок на годност на продукта. Те изглеждат много добре и са много здрави и удобни за пренасяне. Кутии за торти Кутии за храна Опаковки за пици Кутии за дюнер и паста Кутии за бургери и картофки Кутии за пуканки и понички Подложки за палачинки и сандвичи.

Я-А В наличност Код: Хасково Източна индустриална зона, бул! Ние ще се погрижим за доставката на вашите кутии за плодове в най-кратки срокове. Фолиата са с различна степен на бариерност в зависимост от желания срок на годност на продукта.

Я-А В наличност Код: Хасково Източна индустриална зона, бул! Фолиата са с различна алуминиеви опаковки за храна на бариерност в зависимост от желания срок на годност на продукта.

Алуминиеви опаковки

Всичко това прави възможна изработката на индивидуален проект с цел открояване на даден продукт. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове. Картонен капак за ал. При нас може да откриете широка гама от продукти предназначени за вашия ресторант, хотел, офис или просто за дома.

Те са подходящи за заведения, кафенета, ресторанти, офиси, за дома, за излети и други. Алуминиева тарелка 32 х 21 см. Assa Plast - Широка гама от продукти и консумативи за опаковане.

  • Използват се за топли и студени напитки — кафе, чай, безалкохолни напитки, бира, фреш.
  • Алуминиева тарелка 40 х 34 см.

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. Алуминиева тарелка 22 х 17 см. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. В тази категория ще намерите голямо разнообразие на кутии за салата с различно предназначение. За повече информация не се колебайте да се свържете с.

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни! PS кантите с капак се произвеждат в бял цвят и са предназначени за съхранение на сладолед, алуминиеви опаковки за храна.

КРИСТАЛНИ ЧАШИ

Необходими 1 Маркетинг 2 Необходими Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Алуминиева тарелка 12 х 14 см. Алуминиева тарелка 26 х 19 см.

Я-А В наличност Код: Алуминиева тарелка 40 х 34 см, алуминиеви опаковки за храна. Я-А В наличност Код: Алуминиева тарелка 40 х 34 см. Я-А В наличност Код: Алуминиева тарелка 40 х 34 см. В тази категория ще намерите голямо разнообразие на кутии за храна за вкъщи с различно предназначение. Бързо и лесно направете своята поръчка за кутии за сладкарски изделия.

Кутии, подложки от велпапе, картон и алум. изделия

Също така предлагаме и бели PS кутии с прозрачни капаци, които са идеално решение за опаковане на десерти и сладолед. При вкарване на смес от газове в опаковката, продуктът изглежда по-свеж, а срока му на съхранение се увеличава. В тази категория ще намерите голямо разнообразие на кутии за сладкарски изделия с различно предназначение.

За да видите повече условията за ползване на сайта, моля натиснете тук. За да видите повече условията за ползване на сайта, моля натиснете тук. Бързо и лесно направете своята поръчка за кутии за салата, алуминиеви опаковки за храна.

Луксозните кутии за баклава и други сладкиши ще откроят Вашите продукти. По този начин те запазват shimmer and shine leah си външен вид и свежестта си. Луксозните кутии за баклава и други сладкиши ще откроят Вашите продукти. Алуминиево плато 25х35 см.

Още статии ...

Ние ще се погрижим за доставката на вашите кутии за салата в най-кратки срокове. При вкарване на смес от газове в опаковката, продуктът изглежда по-свеж, а срока му на съхранение се увеличава. Бързо и лесно направете своята поръчка за кутии за плодове. Assa Plast - Широка гама от продукти и консумативи за опаковане.

Пловдив и област, коментари. Пловдив и област, тел. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.


Facebook
Twitter
Коментари
Господинка 29.10.2018 в 09:03 Отговор

Използвайте филтъра в дясно за да разгледате опаковки за еднократна употреба с различни форми, размери и предназначение.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.