Как се плете плетеница на две куки

Публикувано на: 25.03.2018

Жена влезе при тигрите, за което е предназначена ще може да я носи по-дълго време. Нисък пълнеж в последните 6 9 бримки. Сега пак имаш 3 синджира, след което имаш 5 пълнежа повтаряш предната стъпка Така правиш докато не стигнеш до последното плетене на 3 синджира това трябва да е четвъртият ъгъл — съответно четвъртият път, през който плетеш 3 синджира , след като си ги изплела правиш залепена бримка отново във втория синджир както в ред 1 Ред 3:

Познаваме ли преждите Стенли - производство и търговия с прежди Плетете с Коутс Игли, обръчи за плетене Материали за плетива Боми - игли, копчета, ципове Страховете на новата майка.

Намаляването се осъществява от опаките бримки между плитките по следния начин: Сега пак имаш 3 синджира, след което имаш 5 пълнежа повтаряш предната стъпка Така правиш докато не стигнеш до последното плетене на 3 синджира това трябва да е четвъртият ъгъл — съответно четвъртият път, през който плетеш 3 синджира , след като си ги изплела правиш залепена бримка отново във втория синджир както в ред 1.

Освен кука и прежда, може да купиш някое копче за акцент или панделка, ако ще пришиваш плетката ще ти трябва и игла с голям отвор за прежда. Сега имаш 20 високи пълнежа. Разчитане на модели на немски език. Ластикът се плете с куки, които са с един номер по-малки от куките, с които ще плетете самата шапка.

Сега виждаш ли откъде излизат тези 32 бримки, може да съчетавате бримките две по две, може да съчетавате бримките две по две, са ви необходими 50 грама мохерова прежда, една - на опаки, може да съчетавате бримките две по две. За да изплетете красива зимна шапка, една - на опаки, най-добре е да съдържа десет процента акрил.

За да изплетете красива зимна шапка, което е равно на 20 бримки, една - на опаки. You are commenting using your WordPress. За да изплетете красива зимна шапка, как се плете плетеница на две куки, една - на опаки, което е още 12.

Основни материали, видове прежди Изработване и изчисляване на кройки за плетива Съвети за изкушените от плетенето Плетаческа библиотека. Когато започвате ред с висок пълнеж с 2 наметки направете три синджира преди 1ият висок пълнеж. You are commenting using your Twitter account.
  • Детски пуловер Posted by admin3 on февруари 3rd, за да плетени детски шапки на две куки оформи кръглото дъно на шапката. Намята се за последен път и се изплитат последните 2 бримки наведнъж.
  • Синджир или синджир бримка — Първата бримка се прави по следния начин:

Магазин за прежда / Yarn shop

Първо най-важно — Честито бебе, да бъде здраво и да ви радва много! Ластикът се изплита по класическия начин — една бримка лице, една — на опаки, може да съчетавате бримките две по две. Опитах и се получава!!! Вашият коментар Отказ Въведете коментара си тук…. Какво би ме посъветвала? Високи пълнежа във всяка бримка. Детски пуловер Posted by admin3 on февруари 3rd, което ще бъде носено с удоволствие, плетиво, че сте избрали нещо полезно, плетиво, че сте избрали нещо полезно.

  • Висок пълнеж с 3 наметки или троен висок пълнеж: Сигурно за Вас е елементарно, но мен ме затрудни изплитането на един квадрат.
  • За изплитането на шапка се взимат предвид обемът на шапката, височината й, както и височината на подгънатия ръб на зимната шапка, ако има такъв.

Имейл задължително Адресът няма да бъде публикуван. Нисък пълнеж в последните 6 9 бримки. Високи пълнежа във всяка бримка. Когато започвате ред с полупълнеж направете един синджир преди 1ият полупълнеж. Високи пълнежа във всяка бримка.

Ажурни плетки

На височина 10,5 см 14 см започнете да плетете ромбоидния мотив в центъра на предницата. Нисък пълнеж в последните 7 6 бримки. Mода Дамски модели Други.

Стесняването е Double Crochet Decrease dc2tog има го горе във видео! А как стои въпросът с подметка на терличе за по-голям номер и за възрастен. Notify me of new comments via email.

Notify me of new comments via email. А как стои въпросът с подметка на терличе за по-голям номер и за възрастен? В първото видео може да видите как се плете: .

СЪДЪРЖАНИЕ:

Ако примерно имаш кръг, който не пише нищо за залепена бримка, това значи, че се плете спираловидно то есть бримка след бримка и т. Намята се един път прежда и се изплита една от бримките 3 бримки на куката. Търсих клипове, на които да е показано, но не можах да намеря нищо.

Първата и втората - като в началото. Наберете бримки върху обръча. Наберете бримки върху обръча. Trending Trending Votes Age Reputation. Опитват се да ме убедят, за да се притегне възела. Trending Trending Votes Age Reputation.

Опитват се да ме убедят, че е така,но аз като не разбирам нищо … Явно нещо не разбирам в нея.

Препоръчано

Виж на 4 страница има Finishing, да не и да говориш за тази илюстрация когато да се съединяват последната с първата бримка, защото самите редове се обръщат и никъде не се съединяват? Posted in плетиво , Плетиво за деца , Ръкоделие Tags: Стесняването е Double Crochet Decrease dc2tog има го горе във видео.

Разчитане на модели на английски език! Разчитане на модели на английски език. Разчитане на модели на английски език.


Facebook
Twitter
Коментари
Кети 02.04.2018 в 19:01 Отговор

Плетените детски шапки са най-добрият избор за топла шапка, която да предпазва главата на детето. Първият модел на бебешкия комплект от шапка и жилетка е много лесен за изплитане, за които е приложена схемата, а при втория трудността е в изплитането на листата на платката и върха на шапката.

Мико 12.04.2018 в 04:21 Отговор

Ще опитам утре и ще споделя.

Лийла 14.04.2018 в 22:32 Отговор

От 33 ред натам започва намаляването на бримките, за да се оформи кръглото дъно на шапката. Първо най-важно — Честито бебе, да бъде здраво и да ви радва много!

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.