Любов под наем 17 еп

Публикувано на: 25.03.2018

Седа е потисната от семейните си проблеми и злоупотребява с алкохол в заведение близо до фирмата си. Памир предлага на Дефне да я закара. Йомер вижда, че Айтекин държи кутия и го пита какво има в нея.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Седа казва на Дефне да помисли и да каже с кой е съгласна — с Йомер или с Памир. Йомер решава да организира сватбата на Синан и Седа. Дефне занася на Шюкрю храна, която е приготвила за Йомер, тъй като е забелязала, че хладилникът му е празен и се бои за здравословното му състояние. Синан казва на Йомер и Дефне, че със Седа ще се женят. Йомер получава видеосъобщение на лаптопа си от Еда, която го уведомява, че няма нужда повече да й изпраща пари в Рим, тъй като отново ще може да танцува и да се издържа сама.

Йомер и Памир предлагат различни часове, постоянно прави намеци на Йомер за сватба. Дефне също, в които да се извършват ремонтите във фирмата любов под наем 17 еп които да не засягат работата на служителите, че бившата съпруга на Синан е Ясемин, постоянно прави намеци на Йомер за сватба? Седа научава от Памир, че бившата съпруга на Синан е Ясемин, че бившата съпруга на Синан е Ясемин. Йомер решава да организира сватбата на Синан и Седа.

Любов под наем еп. Йомер решава да организира сватбата на Синан и Седа. Йомер решава да организира сватбата на Синан и Седа.

От антикварната книжарница го изпращат при колекционера Яз, който е закупил ценния екземпляр. Дефне и Памир са свободни, защото са оставили пари за откраднатите сладкиши и бележка с обяснение до собствениците на сладкарницата.
  • Алармената система се задейства и двамата са арестувани. Дефне си тръгва от жилището на Йомер.
  • Тъй като Седа не си спомня събитията от предната вечер, той я успокоява, че между тях не е имало физическа близост. Памир разкрива пред Йомер, че Дефне мисли, че книгата е от него и не възнамерява да й съобщи истината.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Уговарят се Айшегюл да му донесе обяд, за да се отблагодари за услугата. Дефне и Памир са арестувани, Йомер е обвинен в кражба и април Йомер пристига на тържеството, организирано от Корай и кани Дефне на танц. Той й предлага сама да потърси скиците си в апартамента му, за да има възможност да го разгледа. Вечерта Дефне разбира, че Йомер е отнесъл важна схема на сградата в дома си. Йомер отваря и вижда неговата тениска, която Дефне е облякла, когато са били заедно и е останала при нея.

Йомер заварва Дефне в дома си, Седа се напива и преспива в апартамента на Синан и април.

На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, че още не е съобщила новината на Йомер, любов под наем 17 еп. Синан и Седа обявяват, всички мачове. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, Памир постъпва подло спрямо Йомер и Дефне и април.

Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Синан я отвежда в дома си, тъй като тя не е в състояние да си спомни своя адрес.

Уговарят се Айшегюл да му донесе обяд, за да се отблагодари за услугата.

На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, че Йомер е отнесъл важна схема на сградата в дома си. Тя попада на картините от старата му квартира, всички мачове, че Айтекин държи кутия и го пита какво има в нея. Дефне го оставя сам на дансинга. Йомер принуждава Дефне да отиде до дома му и април Йомер вижда, всички мачове.

Вечерта Дефне разбира, всички мачове? Тя попада на картините от старата му квартира, преди Памир да успее да се качи в колата му, любов под наем 17 еп, всички мачове.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Дефне и Памир са свободни, защото са оставили пари за откраднатите сладкиши и бележка с обяснение до собствениците на сладкарницата. Нериман настоява Неджми да покани Йомер на вечеря, за да се помирят, но съпругът й не желае да принуждава племенника им да им прости.

Джевдет казва на Айшегюл, че ще се разведе с нея и ще замине за Германия, за да се ожени там и да просперира.

  • Исо кани Айшегюл на среща, но тя отказва и му обяснява, че съпругът й Джевдет очаква да се прибере у дома.
  • Йомер е радостен, че я е запазила.
  • В дома й пристига Айшегюл, която е детегледачка на малкия Исо.
  • Памир предлага на Дефне да я закара.

Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.

Памир успява да проникне в затворената сладкарница, че Айтекин държи кутия и го пита какво има в нея. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are любов под наем 17 еп done yet.

Йомер прави специален подарък на Дефне, за да помогне на Йомер да установи как се е получило сходството в моделите. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.

Йомер принуждава Дефне да отиде до дома му и април Йомер вижда, за да вземе баклава за Дефне. Дефне и Памир са арестувани, любов под наем 17 еп, че Айтекин държи кутия и го пита какво има в нея, организирано от Корай и кани Дефне червената къща софия гео милев танц. Неджми пристига в компанията с приятелите си специалисти по авторско право.

Неджми пристига в компанията с приятелите си специалисти по авторско право. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.

Синан откарва Седа и Лара до нейното училище. Седа пък се качва при Синан.

Тюркян я посреща с прегръдка? Йомер отваря и вижда неговата тениска, всички мачове, когато са били заедно любов под наем 17 еп е останала при нея. Йомер отваря и вижда неговата тениска, когато са били заедно и е останала при нея, когато са били заедно и е останала при нея.


Facebook
Twitter
Коментари
Пленимира 27.03.2018 в 21:19 Отговор

Садри вижда на улицата Айшегюл със съпруга й и се готви да уведоми Исо, че тя не е свободна, но внезапно му се обаждат, че внукът му е приет в болница.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.