Аз уча български урок 1

Публикувано на: 24.03.2018

Звукови промени в думата. Директни предавания по радиото и телевизията.

Функционални стилове на българския книжовен език. Седми раздел Национално външно оценяване. Думата като речникова единица. Звук и буква О. Употреба на видовете изречения по цел на изказване. Препинателни знаци в изречението с Луиза Григорова - Макариев.

Правопис на думи с група съгласни звукове. Правопис на думи с група съгласни звукове! Всичко важно за морфемния анализ. Писане на буква М. Писане на буква М. Правопис на думи с група съгласни звукове.

Сбит преразказ на откъс от книга.

Над 12 000 видео урока и теста, съобразени с официалната училищна програма

Съчинение по даден край. Употреба на бройна форма. Извличане и обработване на информация от урочна статия. Текстът в речевото общуване. Съгласуване на прилагателно със съществително име по род и число. Текстът в масовата комуникация. Звук и буква И.

  • Шести раздел Изречението в текста.
  • Текстът в медийното и в естетическото общуване. Сложно съставно с подчинено обстоятелствено изречение.

Полуслято изписване на наречия? Полуслято изписване на наречия. Полуслято изписване на наречия. Трети раздел Изменяеми и неизменяеми части на речта.

Трети раздел Изменяеми и неизменяеми части на речта.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Умея да съставям кратки съобщения. Сбит преразказ на откъс от книга. Обособени части в простото изречение. Съставяне план на текст.

Писане на буква Б. Звук и буква Б? Звук и буква У. Звук и буква У. Звук и буква У.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Избери своя учебник по български език за Премахни избрания учебник и използвай подредбата на уроците в Уча. Употреба на местоимения и на формите за учтивост. Първи раздел Държавен зрелостен изпит. Първи раздел Текстът в научното общуване.

Писане на буква Ш. Пряко, полупряко и непряко предаване на чужда реч! Сложно съставно с подчинено допълнително изречение. Писане на буква Ш! Сложно съставно с подчинено допълнително изречение. Литературни и фолклорни текстове. Седми раздел Създаване на текст. Втори раздел Езикът в социокултурния контекст.

Защо да избереш Уча.се?

Звук и буква О. Съчинение по опорни думи и изрази. Публично изказване по граждански проблем. Функционални стилове на българския книжовен език.

Четвърти раздел Части на изречението. Употреба и правопис на наречията. Употреба и правопис на наречията. Писане на буква П.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.