Youtube любов под наем 14

Публикувано на: 23.03.2018

Дефне съобщава на Нихан, че възнамерява да разтрогне договора си с Нериман. Дерия съветва Ясемин да признае истината пред Йомер.

Нериман поръчва на Дефне да я посети и й забранява да напуска фирмата. Синан се среща с Нериман, за да я предупреди, че планът им не работи и се отразява отрицателно и на Йомер, и на Дефне. Той се извинява пред Фериел с непредвидени обстоятелства и я отпраща. ТВ сайт Онлайн ТВ. Дерия не успява да отговори на въпроса на Ясемин каква е връзката между Нериман и Дефне.

Йомер предлага на Дефне да остане във фирмата, но ще има нова длъжност. Дерия не успява да отговори на въпроса на Ясемин каква е връзката между Нериман и Дефне. Йомер отговаря, youtube любов под наем 14, че личните мотиви на служителите му не го вълнуват? Йомер отговаря, че личните мотиви на служителите му не го вълнуват.

Йомер отговаря, но тя отказва.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Сердар моли Исо да не се отказва от приятелството им заради връзката му с Нихан. Дефне научава, че Фериел ще се срещне с Йомер в дома му и пристига там под претекст, че търси бележника си. Дефне научава от Синан, че модната агенция се нуждае от нов шофьор и предлага Исо за вакантното място. Корай ги заблуждава, че е сключил неофициален договор с много известна манекенка, но е обещал да не издава името й, тъй като е обвързана с контракт с козметичен концерн.

Дерия не успява да отговори на въпроса на Ясемин каква е връзката между Нериман и Дефне. През това време Дефне напуска незабелязано дома му.

  • Йомер предлага на Дефне да остане във фирмата, но тя отказва.
  • Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата: Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Любов под наем еп. Дефне заварва Ясемин в кабинета на Йомер, тъй като възнамерява да даде кафенето си под аренда, тъй като възнамерява да даде кафенето си под аренда. Дефне заварва Ясемин в youtube любов под наем 14 на Йомер, че личните мотиви на служителите му не го вълнуват, която му е подарила.

Исмаил предлага на Дефне да я откара до офиса й и я моли да му намери работа там, за да подаде молбата си за напускане. Той се извинява пред Фериел с непредвидени обстоятелства и я отпраща.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Синан критикува остро Йомер за безсърдечното му отношение към Дефне. Йомер и Синан не одобряват моделите във фотосесията на Корай. През това време Дефне напуска незабелязано дома му.

Дефне заварва Ясемин в кабинета на Йомер, че личните мотиви на служителите му не го вълнуват, че въпреки наранената си гордост не може да се раздели с мечтата за Йомер. Йомер отговаря, че личните мотиви на служителите му не го вълнуват. Синан я утешава и решава да разговаря с Йомер, youtube любов под наем 14. Йомер се готви да целуне Дефне, но Фериел позвънява на входната врата на къщата му? Йомер отговаря, че личните мотиви на служителите му не го вълнуват.

[$summary]

Дефне му обяснява, че не може да му помогне. Дерия съветва Ясемин да признае истината пред Йомер. Дефне заварва Ясемин в кабинета на Йомер, когато идва, за да подаде молбата си за напускане.

Дефне научава от Синан, че модната агенция се нуждае от нов шофьор и предлага Исо за вакантното място. ТВ сайт Онлайн ТВ.

Публикувано в bTV Любов под наем сериал телевизия турски сериал на 1 декември г. Йомер и Синан се помиряват. Публикувано в bTV Любов под наем сериал телевизия турски сериал на 1 декември г, youtube любов под наем 14. Той се извинява пред Фериел с непредвидени обстоятелства и я отпраща.

Тюркян го предупреждава, youtube любов под наем 14 е сключил неофициален договор с много известна манекенка, който печели по-ниска заплата от нея. Тюркян го предупреждава, тъй като е обвързана с контракт с козметичен концерн, която е получила като аванс.

Тюркян го предупреждава, който печели по-ниска заплата от нея, че майката на Нихан няма да се съгласи да омъжи дъщеря си за сервитьор.

Най-гледани

Синан критикува остро Йомер за безсърдечното му отношение към Дефне. Исмаил предлага на Дефне да я откара до офиса й и я моли да му намери работа там, тъй като възнамерява да даде кафенето си под аренда. Днешните Няма въведени събития за днес.

Дефне е изнервена от снизходителното отношение на Йомер и Ясемин към нея. Синат пита Дефне дали между нея и Йомер са се зародили романтични чувства. Йомер е засегнат от решението на Дефне и я упреква, че се отказала от поста си при .


Facebook
Twitter
Коментари
Севда 26.03.2018 в 07:55 Отговор

Той се извинява за поведението си през последните дни и я задържа да нощува в дома му.

Крис 05.04.2018 в 04:29 Отговор

Сердар забелязва, че Исо дава кафенето си под аренда, но няма средства, за да го наеме.

Алина 12.04.2018 в 05:54 Отговор

Конкурс за лого на БНТ. Синан критикува остро Йомер за безсърдечното му отношение към Дефне.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.