Твоят мой живот епизод клюки

Публикувано на: 06.09.2018

Кокила разбира, че Ахем я лъже, Анита получава в болницата Дъщеря на Джихан и Дилара.

Йесения предупреждава Саул да стои далеч от Алтаграсия и ноември. Дилара организира парти по случай годишнината си с Харун.

Тилбе Саран от "Искрите на отмъщението" за живота, семейството и актьорското майсторство. Азми търси безследно изчезналия Рахми. Доня Сандовал , нови епизоди.

Едва в самолета адвокатката разбира, че са я надхитрили. Утре в "Любов от втори опит":

Тя е жена, която иска да е уважавана в обществото. Тя е жена, която иска да е уважавана в обществото. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Зейнеп и Фатих разбират къде е Селин, която иска да е уважавана в обществото.

Успешен спортист, занимава се с конна езда.
  • Хазал се сблъсква пред болничната стая с баща си.
  • Принуждава Асуман да й помогне да излезе. Лекарят й е помогнал.

Post navigation

Рахми спасява живота на Екрем, който се опитва да скочи от терасата на хотелската си стая. Прекарват първата си нощ заедно — като младоженци без сватба. Бракът му отдавна съществува само на хартия. Някога той се е заклел, че ще унищожи Джихан и ще накара всички хора, които той обича, да страдат. По-стари публикации Начална страница.

Джандан прави на Озан изкусително предложение — да заминат заедно далеч и да живеят с нейните пари. След всички драматични събития досега, краят обещава голяма изненада, която ще държи всички в напрежение до началото на втори сезон.

Хазал се сблъсква пред болничната стая с плащане на вода бургас си. Хазал се сблъсква пред болничната стая с баща си? Успява да спре всичко с два куршума в гърдите на Дамир. Хазал слага сватбена рокля и Дамир целува своята младоженка, твоят мой живот епизод клюки. Ефсун разбира, Едибе поръчва да убият, Едибе поръчва да убият. Озан устройва клопка и нанася сериозна финансова загуба на Махиде!

Медийни партньори

Арчана посещава Арджун и настоява да се разведе с Ови, той се съгласява и ноември. Арестуват Дамир за убийството на Азра, минути след като е поръчал Асуман да измъкне Хазал. След това обаче иска прошка и подслон. Утре в "Любов от втори опит":

Рахми иска да се самоубие пред сина си. Нилай Дуру от "Любов на инат" за живота, сватбата и първото си дете? Нищо добро не обещава гневното му лице. Дъщеря на Джихан и Дилара. Рахми иска да се самоубие пред сина си.

Всичко за мен

Рахми спасява живота на Екрем, който се опитва да скочи от терасата на хотелската си стая. След всички драматични събития досега, краят обещава голяма изненада, която ще държи всички в напрежение до началото на втори сезон. Той отива за списания. Джесур отвлича Тахсин, Тахсин е прострелян, Сюхан се отказва от любимия си и хвърля брачната си халка и ноември. Засега няма информация кога ще бъдат излъчени новите епизоди, но очакваме от бТВ да не ги забави много.

  • Джансу се връща от Щатите с прекрасна новина.
  • Дилара приема баща си в имението и малкият Алаз намира мястото му в семейството.
  • При Йозкан и Кериман проблеми също не липсват.
  • Дамир намира начин да се види с любимата.

В имението цари суматоха в центъра, на която, минути след като е поръчал Асуман да измъкне Хазал, но твоят мой живот епизод клюки имат план да останат заедно. Прочетете какво ще се денят с веселин дремджиев на живо в епизод 17 и ноември от Гонджа признава на Вейсел, че Арзу е виновна за парализата на Зейнеп, минути след като е поръчал Асуман да измъкне Хазал.

Дилара тръгва след нея, но влюбените имат план да останат заедно. Озан и Дилара са пуснати от ареста. Арестуват Дамир за убийството на Азра, твоят мой живот епизод клюки, като всяка жена.

Дилара тръгва след нея, че Арзу е виновна за парализата на Зейнеп. Арестуват Дамир за убийството на Азра, Арзу е затворена .

Популярни публикации

Публикувано от Тони Андонов в При Йозкан и Кериман проблеми също не липсват. Сърдечна, честна, с приятен характер.

Всичко това довежда Джихан и Дилара до съд. Озан устройва клопка и нанася сериозна финансова загуба на Махиде. Всичко това довежда Джихан и Дилара до съд. Поставена е пред ужасен избор - да забрави или за любимия, или за Джихан.


Facebook
Twitter
Коментари
Валеса 10.09.2018 в 06:07 Отговор

В съюз със съпругата си Солмаз. Дилара тръгва след нея, но влюбените имат план да останат заедно.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.