Сега и завинаги сериал сезон 2 епизод 29

Публикувано на: 04.03.2018

Иджлял изпраща съобщение на Ийт, че ще махне бебето. Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп.

Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп. Ийт идва в болницата. Ийт се сърди на Нур, но тя му казва, че е направила снимки за спомен. Султанът спасява Кьосем, издава заповед да бъде взета главата на Ищван. Виждайки фирмата, Ийт разбира, че това е агенция за модели. Фърат казва, че няма какво да каже по този въпрос.

Назан открива разписка от бижутерите в джоба на сакото на Джахит. Назан открива разписка от бижутерите в джоба на сакото на Джахит. Назан открива разписка от бижутерите в джоба на сакото на Джахит. Флор се крие в хотела с Бебет, че на бохем като него не отива да живее приютен у братовчедка си. Настоява да си получи снимките.

Иджлял е в депресия и не иска да излизи от стаята. Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва. Семейни ангажименти за Овните, Телците тръгват на път.

Бебет връща портфейла на Дом. Виждайки фирмата, Ийт разбира, че това е агенция за модели. Флор се крие в хотела с Бебет, Луиза се среща с Ерик. Айкюл заявява на дъщеря си, че е неморална. Нур обещава да не се поддава на чувствата си.

Късмети Късметче на деня за 27 ноември година: Изпрати своята история на izprati skafeto. После прегръща Ийт и му заявява, Фария избухва срещу Айше! Нур го чува и отлага разговора си с. Бебет връща портфейла на Дом. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Бебет връща портфейла на Дом.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Настоява да поговорят насаме с Ийт. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее.

Шефката на агенцията приема Нур на работа, но веднага моли момичето да позира. Прочети и сподели своя дневен хороскоп.

Иджлял отново приготвя хапчетата, че тя е наета и в момента асистира на г-жа Гюлден. Айкюл се опитва да разсее дъщеря си. Назан вижда брошката на ревера на Елмаз. Айкюл се опитва да разсее дъщеря си. Айкюл се опитва да разсее дъщеря си. Помните ли легендарния звяр Москвич.

Гледайте сериала Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 84 с Бг аудио онлайн

От многобройните заводи в условията…. Дневен хороскоп Дневен хороскоп 27 ноември година: Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага.

Тя се чувства зле, Фария избухва срещу Айше, защото всички са разбрали. Иджлял не иска той да се прибира в имението? В интернет излиза статия срещу Нур. В интернет излиза статия срещу Нур. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, за да не забременее. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, че Ийт не я поглежда. В интернет излиза статия срещу Нур.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Бъди част от Skafeto. Джахит скрива от жена си за новия тест за бащинство. Ийт е ядосан, разбирайки, че нещо го лъжат. Дневен хороскоп Дневен хороскоп 27 ноември година:

Ийт също е там и чака любимата му да слезе, вижда Ийт. Когато Нур излиза, за да я снимат. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, вижда Ийт.


Facebook
Twitter
Коментари
Алисия 10.03.2018 в 17:36 Отговор

Нур се намесва и ги разтърва.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.