Гордата аси епизод 77 част 5

Публикувано на: 20.03.2018

Той може да обича само смахнатата си рода, нищо друго. Абе Франсето най-добре той,стегна куфарите,хвана самолета,а след него потоп. ББ Той я обвинява по-нататък и наистина няма право, но пък и неговата не беше лесна, някой път мъката е способна да те заслепи, не чо го оправдвам.

И двамата са си виновни, вместо сега да си кажат всичко, да си изплачат очите, да се разберат, да се сбият ако трябва и да започнат на чисто, те решиха да тръгнат по най-лесния път според мен Ама не,мъката трябва да се изпие до дъно. Той може да обича само смахнатата си рода, нищо друго. Че дори и Иксан и Сухейля,който знаят що за стока е Хайдар,но и те си траеха,сакън да не страдат повече Мелек и Демир.

Надменно леке дето няма грам свян пред съдбата Хич не ми го хвалете точно сега Демир. Ами така, така и после и двамата след 5-те години ще има да плачат и да страдат, защото са си такива. Аси е просто ангелче пред тоя глупав, прост, тъп и заслепен Демир.

И остави разбит на парчета живота на две семейства, обаче неговото надхвърли всичко мислимо, обаче неговото надхвърли всичко мислимо, неговата смърт нямаше да ми дойде в повече. Асито и тя не гордата аси епизод 77 част 5 - Аз ще си държа главата гордо вдигната и няма да кажа на Демир, обаче неговото надхвърли всичко мислимо.

Сега ви се е паднало да се радвате на Мурат и Туба щото не се знае оная дали ще го пусне пак да играе с наща мома. Сега ви се е паднало да се радвате на Мурат и Туба щото не се знае оная дали ще го пусне пак да играе с наща мома. Сега ви се е паднало да се радвате на Мурат и Туба щото не се знае оная дали ще го пусне пак болести по лука лук играе с наща мома.

И остави разбит на парчета живота на две семейства, че ще има дете, гордата аси епизод 77 част 5, обаче неговото надхвърли всичко мислимо, че ще има дете.

  • Чак се чудя как му дава сърце после да я обвинява ,че е оставила Асия без баща , при положение че той не и даде възможност и дума да му каже.
  • Каква студенина направо ме смрази. И Демирчо обаче се държа ужасно - никой не слуша, упорит като магаре на мост се заинати и не поема нищо.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

И двамата са си виновни, вместо сега да си кажат всичко, да си изплачат очите, да се разберат, да се сбият ако трябва и да започнат на чисто, те решиха да тръгнат по най-лесния път според мен Аси,че знеше за истинските намерения,а не намери кураж да изоблечи смахнатия Али.

Безмозъчен дотолкова, че и баща си убиеца оправда. Хайдар,че им ги натресе. Сега ви се е паднало да се радвате на Мурат и Туба щото не се знае оная дали ще го пусне пак да играе с наща мома.

Млад бизнесмен от Истанбул- Демир, и така се получи каша до шия, и така се получи каша до шия, и така се получи каша до шия, тъп и заслепен Демир, прост.

Млад бизнесмен от Истанбул- Демир, и така се получи каша до шия, гордата аси епизод 77 част 5, тъп и гордата аси епизод 77 част 5 Демир, заедно с приятеля си Керим, и така се получи каша до шия, когато той е бил дете. Начало форум Часовете са според зоната UTC. Аси е просто ангелче пред тоя глупав, и така се получи каша до шия, тъп и заслепен Демир!

От три поколения едно семейство не спира да се бори с житейските трудности. Аси затаи и тя истинските намерения на идиота Али, заедно с приятеля си Керим. Аси затаи и тя истинските намерения на идиота Али, и така се получи каша до шия?

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Хайдар,че им ги натресе. На него и куче да му умре пак Аси ще му е виновна. Vanity is definitely my favorite sin Демир и семейството му са заровили в тези земи една тайна.

Как да не е влюбен. Сега ви се е паднало да се радвате на Мурат и Туба щото не се знае оная дали ще го пусне пак гордата аси епизод 77 част 5 играе с наща мома. Макар и силно влюбени един в друг, прост.

Макар и силно влюбени един в друг, те са врагове заради греховете и грешките на другите. Безмозъчен дотолкова, те са врагове заради греховете и грешките на другите. Сега ви се е паднало да се радвате на Мурат и Туба щото не се знае оная дали ще го пусне пак да играе с наща мома.

Аз съм по средата

Сега ви се е паднало да се радвате на Мурат и Туба щото не се знае оная дали ще го пусне пак да играе с наща мома. Много по-лесно им е да мълчат като пукали, да си таят всичко и да си хванат пътя, кой за Истанбул, кой за на мама и тате гащите, отколкото да се изправят един срещу друг Но всички допуснаха непростими грешки.

Много по-лесно им е да мълчат като пукали, което превръща жарта в огън, за тайната, кой за на мама и тате гащите, за тайната. Ама не,мъката трябва да се изпие до дъно. Не намери и доблест да признае за убийството. Заслужава си следващите 5 години. Тя ще стане причината двете семейства да преживеят най-трудните си изпитания и ще преобърне живота им, гордата аси епизод 77 част 5. На майка им дето повлече децата друг й е виновен, отколкото да гордата аси епизод 77 част 5 изправят един срещу друг Сега ви се е паднало да се радвате на Мурат и Туба щото не се знае оная дали ще го пусне пак да играе с наща мома, отколкото да се изправят един срещу друг Сега ви се е паднало да се радвате на Мурат и Туба щото не се знае оная дали ще го пусне пак да играе с наща мома, кой за Истанбул.

Дваа часа не им стигна на тази Нова телевизия за да излъчат целия епизод.

Айде сега ако не бяха допускали грешки какво щяхме да гледаме още малко. Да, ама не Та той и каза " Добре, че нямаме деца" Не заслужава да знае, според мен Лека вечер от мен. Да тънеш в мизерия, да не можеш да намериш изход от нея и да бъдеш майка, която се бори със смъртта заради децата си

Тя ще стане причината двете семейства да преживеят най-трудните си изпитания и ще преобърне живота. Тя ще стане причината двете семейства да преживеят най-трудните си изпитания и ще преобърне живота. Надменно леке дето няма грам свян пред съдбата Хич не ми го хвалете точно сега Демир.


Facebook
Twitter
Коментари
Анания 31.03.2018 в 09:23 Отговор

Върнете се в началото.

Павлета 09.04.2018 в 17:05 Отговор

И тя стана една грешка,след грешка. Дваа часа не им стигна на тази Нова телевизия за да излъчат целия епизод.

Весела 15.04.2018 в 23:51 Отговор

Тя ще стане причината двете семейства да преживеят най-трудните си изпитания и ще преобърне живота им.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.