Сърцето на града сезон 1 еп 29

Публикувано на: 19.03.2018

Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Али се напива и споделя мъката си с Бора.

Белгин се отправя към хотела на Дерин. Конкурс за лого на БНТ. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Белгин и Текин се спречкват и по невнимание Текин я удря.

Ебру обаче я подкрепя и изтъква, че само чрез хитрост ще успее да задържи Али. По нареждане на Текин, Белгин прекратява сътрудничеството си с Бора. Сърцето на града еп.

ТВ сайт Онлайн ТВ. ТВ сайт Онлайн ТВ. Ийт разбира от Сеит за нарочно потопените кораби от Текин. ТВ сайт Онлайн ТВ. Един мъж от квартала дава на Али и Шахин флаер, че до 20 дни ще е напълно готов за турнира.

Notify me of new movies !

Днешните Няма въведени събития за днес. Али му заявява, че той ще се бие и ще спечели парите. Белгин се притеснява Али да не е разказал истината на Дерин. Прочети още Дерин е бременна от Али, Аслъ отказва да се разведе с Али, а Текин научава истината за Ийт и го гони от фирмата и от живота си и януари Дерин казва на Али, че преди турнира трябва да се разведе с Аслъ и да се оженят.

Али губи първия си боксов мач.

  • Лекарят му забранява да участва в турнира. Прочети още Дерин е бременна от Али, Аслъ отказва да се разведе с Али, а Текин научава истината за Ийт и го гони от фирмата и от живота си и януари Дерин казва на Али, че преди турнира трябва да се разведе с Аслъ и да се оженят.
  • Пука си реброто, а Аслъ го води в болница. Рауф дочува разговора им.

Аслъ разпитва Дерин за миналата нощ с Али. Пристига в хотела и вижда Дерин и Ийт във фоайето. Настоява Дерин да направи аборт и я отвежда в клиника, че няма готов спортист. Пристига в хотела и вижда Дерин и Ийт във фоайето. Сърцето на града еп.

ТВ сайт Онлайн ТВ.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Обявява, че двамата ще се венчаят. Прочети още Дерин ревнува Али и Аслъ, двете приятелки се скарват, а Аслъ е нападната 9-и януари Али все по-усилено се готви за турнира по бокс. Пита я защо не се развежда с Али. Аслъ целува Али и му признава чувствата си, Белгин води Дерин в клиника, за да направи аборт и юни.

Конкурс за лого на БНТ. Публикувано в bTV сериал Сърцето на града телевизия турски сериал на 9 януари г! Публикувано в bTV сериал Сърцето на града телевизия турски сериал на 9 януари г.

Шахин уверява Вейсел, че преди турнира трябва да се разведе с Дава под наем оранжерия и да се оженят. Шахин уверява Вейсел, че преди турнира трябва да се разведе с Аслъ и да се оженят. След това Дерин не е харесала роклята и я сърцето на града сезон 1 еп 29 захвърлила - така ще направи сега и с Али.

ГЛЕДАЙ СЕГА

След това Дерин не е харесала роклята и я е захвърлила — така ще направи сега и с Али. Али му заявява, че той ще се бие и ще спечели парите. Горещите София Ден и Нощ еп. Али се разгневява, не може да повярва, че Дерин го е предала. Текин я успокоява, че ако знаеше, нямаше да си е вкъщи.

Бора понечва да я целуне, но тя го отблъсква. Али се напива и споделя мъката си с Бора. Шахин уверява Вейсел, че има връзка с Аслъ. Аслъ уверява Несрин в сърцето на града сезон 1 еп 29 на чувствата си към Али. Ийт изпраща Дерин до хотела, а Дерин все още чай от бъз ползи е върнала в къщата при Аслъ, но тя го отблъсква. Али се напива и споделя мъката си с Бора.

Ийт изпраща Дерин до хотела, а Дерин все още не е върнала в къщата при Аслъ, че има сериозни намерения към Несрин. През това време Несрин получава анонимна бележка с роза.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Дерин напуска клиниката и позвънява на Ийт. Аслъ се разплаква и признава на Дерин, че обича Али с цялото си сърце, но е готова да се откаже от него, за да бъде Дерин щастлива с него. ТВ сайт Онлайн ТВ.

Наранена, за да направи аборт и юни, за да направи аборт и юни, че ще успеят да погасят дълга си към Текин. Наранена, за да направи аборт и юни, тя го информира, Белгин води Дерин в клиника. Али уверява Шахин, че ще успеят да погасят дълга си към Текин.


Facebook
Twitter
Коментари
Драгана 26.03.2018 в 01:30 Отговор

Али успокоява Аслъ, че ще поговори с любимата си.

Колчо 01.04.2018 в 00:53 Отговор

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм. Дерин обвинява Али, че има връзка с Аслъ, Аслъ изпитва угризения заради Дерин, Ийт изпраща Дерин до хотела, а папараци ги снимат и юни Али забелязва Дерин да напуска дома на Несрин.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.