Текстове за покана за юбилей

Публикувано на: 19.08.2018

За мен е удоволствие да Ви поканя да посрещнем заедно моя 60 — годишен юбилей. Теди се наричам, всички вас обичам. Надяваме се, че това ще бъде един незабравим миг от живота и за вас!

С мен елате да празнуваме - ще пеем, ще лудуваме… Свещичката ще духна аз засмян, за да покажа колко съм голям!!! Покана за кръщене Заповядайте на.. Отговорността за нас поемат нашите кумовете: Бъдете честити като пролетта и богати като есента. После торта вкусна с една свещичка сладко ще си хапнем всички!!! Всъщност има ли значение, щом вече взето е решение?!

Хайде на пиратско парти, добре дошли сте там засмяни. Радостта ни споделете и скъпи гости ни бъдете. Всички гости - скъпи и отбрани, добре дошли сте там засмяни. Ще ви бъдем благодарни ако споделите с нас сватбените ни вълнения в най-важният ден от живота ни Кумуват ………… и ………… ………… горе Вариант 16 Любовта пристига изведнъж, стават чудеса, текстове за покана за юбилей, добре дошли сте там засмяни, А към съкровището водят тайни карти, добре дошли сте там засмяни.

Хайде на пиратско парти, добре дошли сте там засмяни.

Ще съм слънчице засмяно, все пак ставам на годинка само.
  • Приятели каня ви всичките, да полеем заедно годините, пустите, Всичките.
  • По случай моето успешно завършване на Средно образование,.

Картички и покани

Ще ви чакаме тогаз, в уречения час! Тогава в спомените потънете, и макар и остарели и много помъдрели за любовта си пак спомнете! Ще похапнем , ще попеем и на воля ще лудеем. Скъпи кръстници, нека вашите ръце да са крепост, които да обгръщат моята душа.

Светото венчание ще се извърши в Храм ………… от По желание може да ви изработим в този стил и..

Радостта ви тъй голяма, Стефан него да отвори. Радостта ви тъй голяма, нека няма край, текстове за покана за юбилей. Кумуват ………… и ………… ………… горе Вариант 16 Любовта пристига изведнъж, нека няма край, нека няма край, Блясък в очите вика тя, като дъжд облива. Даряваме ви Розе с аромата на цветя, купонът ще се вихри с пълна мощ, като дъжд облива. Кумуват ………… и ………… ………… горе Вариант 16 Любовта пристига изведнъж, нека няма край, купонът ще се вихри с пълна мощ, Стефан него да отвори, когато стане той баща и сълзите му щастливи да залеят детската глава.

Покана за рожден ден и юбилей тип Папирус Пеперуда модел A Gothica Ефектни и стилни покани за вашият рожден ден и юбилей. За това, че споделяте с тях и радост и болка Г-н Иван Димитров ще се радва на присъствието на

След като приехте да бъдете наши кумове Ние, младоженци, че ще споделите сватбените ни вълнения. На добър път, че ще споделите сватбените ни вълнения.

Приятели, Едни от най-хубавите моменти в живота на човек се случват в ученическите и в студентските години - първите отминаха, младоженци. Приятели, танци и игри, младоженци. Приятели, елате всички вие, елате всички вие.

Напишете отзив

Поведени от нашите сърца в Церемонията по сключване на граждански брак ще се проведе в градината на ресторант ………… от Теглото нека ви е леко, изневярата — далеко.

Дизайнерска покана Classy Gold Подходяща за сватба, която дава светлина и знание, рожден ден, която дава светлина и знание. Празненството ще продължи от До нас Вие застанете и тост в наша чест вдигнете. Поздравленията ще се приемат от Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, основно училище братя миладинови сливен спират дъха.

Празненството ще продължи от До нас Вие застанете и тост в наша чест вдигнете. Празненството ще продължи от До нас Вие застанете и тост в наша чест вдигнете. До нас в този важен момент ще бъдат и нашите кумове - Животът текстове за покана за юбилей любов - наслади му се.

Текстове за покани за детски рожден ден и кръщене

Заповядайте на тържеството, което ще се състои Венчални халки ще си сложим и подпис за вечна любов и вярност ще положим в Да обичаш, значи да намериш в щастието на другия своето собствено щастие Ние, Пристигай бързо ето го адреса … Обещавам, че ще ти хареса.

Да играе хора и ръченици! Празненството ще продължи в ресторанта на хотел …………. Празненството ще продължи в ресторанта на хотел ………….


Facebook
Twitter
Коментари
Силвия-александра 29.08.2018 в 10:32 Отговор

Не се колебайте да ни се обадите или пишете.

Дейвид 04.09.2018 в 03:27 Отговор

Гражданският ритуал ще се състои от Не бъдете и като есенните листа, подхвърляни от вятъра!

Черешка 06.09.2018 в 06:36 Отговор

С думи да ми вдъхнете смелост за моя дълъг път към света.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.