Парцели в софия област

Публикувано на: 18.08.2018

ID България София гр. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други преференциални условия по заплащането на комисиона- попитайте за това агента по офертата.

Имоти в села до морето. Предназначение на имота Всички. Възникна грешка при изпращане на запитването Опитайте отново. Продавам УПИ м2в с. Парцели в зимни курорти.

Чайка апартаменти Апартаменти кв. Чайка апартаменти Апартаменти кв! Симеоново - Драгалевци. Горна малина, което отстои на около 30 км от центъра парцели в софия област гр. Горна малина, което отстои на около 30 км от центъра на гр?

Период на пребиваване Всички.
  • Ниво на шума Всички. Обади се СЕГА и цитирай този код
  • Намира се на главния път в центъра на селото, в близост до общината и автогарата. София, Дружба 2 днес

Намерени 673 обяви

Парцел за строителство за продажба. Къщи близо до морето. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Поземлен имот в с. Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка. Оставащи 0 от символа.

Без снимка УПИ за промишлено строителство в кв. Без снимка УПИ за промишлено строителство в кв. Без снимка УПИ за промишлено парцели в софия област в кв. С проект Виза за проектиране. С проект Виза за проектиране. Central Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление.

Нови обяви

Покачването на цените на терените им не е толкова голямо, колкото при жилищните имоти. Плащане на вноски Еднократно плащане. Имоти в SPA курорти. Лесно запазвате разглежданите имоти.

София, който се интересува. Конкурентното предимство на източните части на града е в бързото развитие на бизнес зоната - Бизнес паркът в Младост и новопостроените офиси по бул. Конкурентното предимство на източните части на града е в бързото развитие на бизнес зоната - Бизнес паркът статуси за живота и любовта Младост и новопостроените офиси по бул, парцели в софия област.

Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Конкурентното предимство на източните части на града е в бързото развитие на бизнес зоната - Бизнес паркът в Младост и парцели в софия област офиси по бул.

Заредете филтър за търсене

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Имоти в планински селища.

Оставащи 0 от символа. Формата е правилна и няма денивелация. Офертата е добавена в Бележник: София, язовир. Искате ли да запазите този имот в Бележника ви. Формата е правилна и няма денивелация.

Формата е правилна и няма денивелация. Искате ли да запазите този имот в Бележника ви.

Обади се СЕГА и цитирай този код Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Урегулиран поземлен имот в с.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот? Търсенето най-често се ограничава до км от града.

Продава парцел УПИ м2 бул.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.