Лютив спрей за самозащита цена

Публикувано на: 18.08.2018

Докато се зарежда индикаторът свети червен. Прозорчето, дава възможност да проверите, какъв контейнер ползвате. Не икономисвайте веществото, но се сьобразете и с броя на нападателите ако са повече от 1.

При използване спрея образува облак иритант, поради което използването в затворени помещения не се препорьчва. Сьлзотворните спрейове са средство за самозащита, което е доста ефективно, когато се употреби грамотно. PDP е снабден с мускулен предпазител, които не позволява неволно задействане. Съдържанието е лесно запалимо. Табличен вид Сортиране по уместност Сортирай по цена възходящи Сортирай по цена низходящи Сортирай по име на продукт. Използва се от полицията при масови безредици.

Не икономисвайте веществото, но се сьобразете и с броя на нападателите ако са повече от 1.

Не заплашвайте нападател сьс спрея. Табличен вид Сортиране по уместност Сортирай по цена възходящи Сортирай по цена низходящи Сортирай по име на продукт. Не пръскайте срещу вятъра. Не пръскайте срещу вятъра. Не пръскайте срещу вятъра.

Силно дразнещо действие силна болка при попадане в очите, дразнене на лигавицата на носа и гьрлото.

Последни новини

Под формата на гел, този спрей е още по ефективен от стандартната струя. Ако вече сте го извадили употребете го веднага и срещу всички нападатели. Съдържа 80 мг CS орто-хлоробензилиденмалонилнитрил. Идеалното разстояние е 1 — 1,5 м. Не икономисвайте веществото, но се сьобразете и с броя на нападателите ако са повече от 1. Натиснете бутона за кратко, за да избегнете изпразването на флакона.

  • Флаконът е под налягане.
  • Количка Количката е празна. В никакъв случай не натискайте бутона срещу вятъра.

Силно дразнещо действие силна болка при попадане в очите, а само за кратко време го лишава от ефективни действия за минути. Флаконът е под налягане. Силно дразнещо действие силна болка при попадане в очите, дразнене на лигавицата на носа и гьрлото.

Флаконът е под налягане.

Производители

След пълното зареждане, червената светлина ще изгасне. При използване спрея образува облак иритант, поради което използването в затворени помещения не се препорьчва. Добави в списъка за сравнение. Изберете стоката, която искате да закупите и се свържете с нас за повече информация.

Докато се зарежда индикаторът свети червен! С този спрей можете да марките нападателя, благодарение на маркировката, като дори и след часове ще можете да разпознаете нападателя. Ограничено дейсвие вьрху лица в нетрезво сьстояние. Докато се зарежда индикаторът свети червен. Докато се зарежда индикаторът свети червен.

Бързо разглеждане на всяка заявка. Сьлзотворните спрейове са средство за самозащита, което е доста ефективно, когато се употреби грамотно. Това ви дава предимство да не бъдете непосредствено близо до нападателя. Не се опитвайте да бягате, останете спокоен и използвайте флакона едва когато се убедите, че кучето ще Ви нападне.

Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща Страница 1 от 7. При контакт с веществото измийте очите, под налягане и клапан. Вземете желаните от Вас продукти лютив спрей за самозащита цена лизинг с Тексим Банк. Може да изберете повече от един продукт. Конструктивно спрейовете се сьстоят от контейнер с иритант сьлзотворно веществоизплакнете обилно с вода. При контакт с веществото измийте очите, изплакнете обилно с вода. Добави в списъка за сравнение Махни от списъка за сравнение.

Ако успешно сте употребили спрея, не се наслаждавайте на безпомощния вид на нападателя, а бьрзо напуснете мястото на сбльська. Да се държи далече от запалителни средства. След пълното зареждане, червената светлина ще изгасне.

Идеалното разстояние е 1 - 1,5 м. Ограничено дейсвие вьрху лица в нетрезво сьстояние. Elite Force Airsoft Green Gas ml!


Facebook
Twitter
Коментари
Риана 21.08.2018 в 06:25 Отговор

Забранени са от много конвенции. Сьществува заблудата, че се предлагат спрейове с нервнопаралитичен газ.

Завинаги 22.08.2018 в 13:16 Отговор

Измийте кожата с вода и сапун и излезте на чист въздух. Ако се наложи да употребите спрей срещу нападател, старайте се струята да попада в областа на очите, носа и устата му.

Божидар 31.08.2018 в 00:28 Отговор

След пълното зареждане, червената светлина ще изгасне. Не заплашвайте нападател сьс спрея!

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.