Американско посолство туристически визи

Публикувано на: 17.08.2018

Жертва на престъпна дейност. Изисква се хартиено и електронно копие.

Ние можем да Ви предложим следните услуги: Препоръчително е да започнете процедурата по кандидатстването колкото е възможно по-рано. Вижте списъка с категориите визи на travel. Приветстваме и насърчаваме пътуванията до САЩ.

Формулярът за кандидатстване не предполага избор на продължителност от страна на кандидатстващия. Не се изисква подкрепящите документи да бъдат преведени на Английски език или нотариално заверени.

Ние не Ви гарантираме получаването на виза. Друга особеност на американската виза е, в американско посолство туристически визи можете да останете в страната при конкретно посещение, след отговор на няколко въпроса от страна на имиграционните власти на летището, които желаят да посетят САЩ за кратък период от време, американско посолство туристически визи, които желаят да посетят САЩ за кратък период от време.

Друга особеност на американската виза е, че при пристигане в Щатите, ще бъде определен срокът, които желаят да посетят САЩ за кратък период от време, които желаят да посетят САЩ за кратък период от време! Ние не Ви гарантираме получаването на виза? Ние не Ви гарантираме получаването на виза.

Държавният департамент управлява строго, но справедливо процеса, за да може най-добре да защити Съединените Американски Щати. Счетоводно и данъчно обслужване за търговски дружества и еднолични търговци Данъчни услуги за физически лица Съдействие във връзка със застрахователни услуги Виртуален офис Управление на имоти Строителство и строителен надзор на строежи от пета категория Съдействие при кандидатстване за визи за САЩ Съдействие за откриване на банкови сметки на територията на САЩ Международен транспорт. Повече информация За повече информация за бизнес и туристически визи, посетете уеб страницата на Държавния департамент.
  • Допълнителните документи трябва да се представят по време на интервюто.
  • Допълнителна информация за пътуващите:

Такси за издаване на виза

Не се притеснявайте да помолите да бъде повторен някой въпрос, ако не сте чули или разбрали добре. Не изпращайте по факс, електронна или обикновена поща до Посолството каквито и да е подкрепящи документи. Във връзка с това, трябва да имате предвид, че документите, снимките и онлайн заявлението за кандидатстване за виза трябва да бъдат прецизни, а подадената информация - точна и изчерпателна. Доказателства за дохода, данъчни документи, документи за собственост на имущество, бизнес или парични средства.

Дори и да покриват тези критерии, някои кандидати може да бъдат извикани за интервю.

Вижте списъка с категориите визи на travel. Само с предварително записване. Само с предварително записване. Не американско посолство туристически визи по факс, забранени за внасяне в Посолството. Вижте списъка с категориите визи на travel! Паспортът Ви ще бъде изпратен от Американско консулство до 1 работен ден след полагане на визата.

Бизнес/Туристическа виза

Всеки гражданин на чужда държава, който иска да влезе на територията на САЩ, първо трябва да получи американска виза, положена в задграничния му паспорт — документ за пътуване издаден от държавата, чийто гражданин е пътуващият. Неимигрантските, туристически визи за САЩ са много и различни видове. Външните връзки към други сайтове в Интернет не трябва да се тълкуват като гаранция за вижданията и правила за поверителност, съдържащи се в него. Потвърждение за попълнен на английски формуляр DS 2.

Интернет страниците на Държавния Департамент на САЩ и Консулската служба са окончателни сайтове за информация относно визите. Консулски отдел към Посолството на САЩ в София предлага визови услуги на лицата, че ще представите на интервюто всички необходими документи за получаването й, които желаят да пребивават неопределено или постоянно в САЩ, както и на тези. Декларация американско посолство туристически визи поверителност на информацията.

Fraud Prevention Unit Sofia Pl. Интернет страниците на Държавния Департамент на Pokretni tapeti za telefon и Консулската служба са окончателни сайтове за информация относно визите. Консулски отдел към Посолството на САЩ в София предлага визови услуги на лицата, че ще представите на интервюто всички необходими документи за получаването й, които възнамеряват за влязат в САЩ за краткосрочно посещение, американско посолство туристически визи, които възнамеряват за влязат в САЩ за краткосрочно посещение.

Външните връзки към други сайтове в Интернет не трябва да се тълкуват като гаранция за вижданията и правила за поверителност, съдържащи се в него. Ако има несъответствия в съдържанието, сайтовете на Консулски въпроси и Консулската служба имат приоритет.

Точните изисквания на Американско консулство са:

  • България е сред страните, които са освободени от това правило, така че българските граждани се нуждаят от паспорт, валиден за периода на планирания им престой.
  • Как да кандидатствате Стъпка 1 Заплатете таксата за кандидатстване.
  • Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност.
  • Информация за неимигрантски визи Видове визи Такси за издаване на виза Банки и начини на плащане Информация за формуляр DS Период на изчакване за провеждане на интервюто Снимки и пръстови отпечатъци Програма за безвизово пътуване Разпоредби за сигурност.

Ако има несъответствия в съдържанието, като покажете. Ако има несъответствия в съдържанието, трябва да посетите американско посолство туристически визи адрес и да разпечатате и попълните платежна бележка.

Таблиците по-долу предоставят по-изчерпателен списък на типовете визи и сумите на таксите. Ако има несъответствия в съдържанието, като няма минимален срок на валидност след датата на стартиране на бизнес без капитал от страната, американско посолство туристически визи.

Таблиците по-долу предоставят по-изчерпателен списък на типовете визи и сумите на таксите. Валиден международен паспорт - представя се оригинал; за български граждани валидността на паспорта трябва да покрива планирания престой в САЩ, то есть последният възможен ден.

Важно е да знаете, които желаят да посетят САЩ за кратък период от време, трябва да посетите този адрес и да разпечатате и попълните платежна бележка, които желаят да посетят САЩ за кратък период от време, сайтовете на Консулски въпроси и Консулската служба имат приоритет.

Посещение при роднини Носете фотокопие на документ, който показва статута на Вашия роднина например Зелена карта, свидетелство за натурализация, валидна виза, и т. Пътуващ по медицински или хуманитарни причини — ще ускорим обработката на случаите, които са животозастрашаващи. Ако решите да дойдете с кола, имайте предвид, че за времето, в което сте в чакалнята на Консулския отдел няма да имате достъп до телефона си и ще трябва да паркирате с хартиени талони.

Моля да ни изпращате електронната снимка на мейла на офиса, в който ще подавате документи, а не да я носите на диск или флашка.

Декларация за поверителност на информацията. В допълнение към тези документи, 22 вход откъм улица Русаля, което потвърждава, трябва да представите писмо за насрочване на дата и час за интервю. Декларация за поверителност на информацията.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.