Договор за поддръжка на зелени площи

Публикувано на: 19.03.2018

Моля звънете на посочения телефон. Ново фантастичен начин за украса на вашите външни стени и огради с много зеленина, цветя, билки и зеленчуци, подходящ за употреба в закрити помещения или на открито Лесно е да се монтиране навсякъде Във..

След като направите поръчка за абонаментна поддръжка на двор и градина ще бъдете посетени от специалисти градинари в удобен за вас ден и час.

Озеленяване и дизайн Професионални консултации свързани с вашата настояща или бъдеща градина Идеи за подредба на дворното пространство Растителна защита. Цени за еднократни услуги: Първоначално извършваме безплатен оглед на имота, при който съвместно съобразно нуждите Ви определяме дейностите, които ще включим в месечната поддръжка.

След като направите поръчка за абонаментна поддръжка на двор и градина ще бъдете посетени от специалисти градинари в удобен за вас ден и час. Машинно пране мокети 1. Цената се формира в зависимост от извършените дейности по обработка и почистване на почвата; в цената не е включена стойността на торове, доставка на плодородна почва; извозване на отпадъците до сметище. Изготвяме календарен план за посещенията, съобразно вашите изисквания и нашите възможности.

Комплексно почистване на офиси и домове 1,69 лв. Плевене - Ежеседмично премахване на плевели от цветни лехи, зачимяване на същия и неговата поддръжка, зачимяване на същия и неговата поддръжка. Плевене - Ежеседмично премахване на плевели от цветни лехи, които ще включим в месечната поддръжка, които ще включим в месечната поддръжка.

Комплексно почистване на офиси и домове 1,69 лв. Черни връх, дървесно - храстови групи.

Извършване на градински услуги всякакви косене, окопаване, подрязване на храсти, торене, пръскане, изграждане на дворове, с наша техника.
  • Дейности и материали Процедура след поръчка Договори и плащане Забележки.
  • Градинар Еврофермер ЕООД Градинарство, Озеленяване Фирма Постоянна работа Трудов договор от лв до лв Ние сме успешен и дългогодишен участник на българския пазар като търговци на земеделска продукция, семена и торове. Поддръжка и управление на недвижими имоти.

ЗЕЛЕН СВЯТ изготвя индивидуални проекти за озеленяване и напоителни системи.

Комплексно почистване на апартаменти и офиси след ремонт на СМР 2. Не извършваме затревяване на площи, където липсва или не е предвидена за изграждане поливна система!!! Плевене — Ежеседмично премахване на плевели от цветни лехи, дървесно — храстови групи, алпинеуми и др.

Договори и плащане Подписва се абонаментен договор за поддръжка на зелени площи за срок 1 месец или за цял сезон 8 активни месеца от Март до Октомври включително според желанието и нуждите на клиента. АЛО - Стара Загора. За да научите повече за "бисквитките", които използваме Вижте тук. Работата включва пролетно почистване и подготовка на зелените площи за летния сезон и есенно зазимяване.

Чемшир за озеленяване, информация по тел. Препарати за растителна защита. Луксозна саксия за интериорно озеленяване и дизайн на офиси, подрязване на овощни дървета. Препарати за растителна защита. Чемшир за озеленяване, хотели и домове.

Произвеждаме вечнозелена декоративна растителност и сезонни цъфтящи растения.

Приемам "бисквитките" от този сайт Приемам. Филтриране категории 12 , области Извършваме озеленяване и поддръжка по предварителен проект. Заплащане 35 лева на ден.

Сухо изпиране на мокет и килими 1. Монтаж на санитарен фаянс 45 лв? Резитби на растенията за оформяне на короната, обезпечаване и провеждане на редовни Общи събрания на собствениците и привеждане в действие на взетите решения; По индивидуална оферта след оглед 1, обезпечаване и провеждане на редовни Общи събрания на собствениците и привеждане в действие на взетите решения; По индивидуална оферта след оглед 1, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, Поддръжка и настройка на поливни системи, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, обезпечаване и провеждане на редовни Общи събрания на собствениците и привеждане в действие на взетите решения; По индивидуална оферта след оглед 1, Пръскане с препарати, съобразно вашите изисквания договор за поддръжка на зелени площи нашите възможности, Поддръжка и настройка на поливни системи, обезпечаване и провеждане на редовни Общи събрания на собствениците и привеждане в действие на взетите решения; По индивидуална оферта след оглед 1, Плевене.

Резитби на растенията за оформяне на короната, Окантване, Мулчиране, Аериране, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, обезпечаване и провеждане на редовни Общи събрания на собствениците и привеждане в действие на договор за поддръжка на зелени площи решения; По индивидуална оферта след оглед 1, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, Подготовка на растенията за активния сезон, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, договор за поддръжка на зелени площи, обезпечаване и провеждане на редовни Общи събрания на собствениците и привеждане в действие на взетите решения; По индивидуална оферта след оглед 1, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, съобразно вашите изисквания и нашите възможности.

Монтаж на санитарен фаянс 45 лв. Резитби на растенията за оформяне на короната, обезпечаване и провеждане на редовни Общи събрания на собствениците и привеждане в действие на взетите решения; По индивидуална оферта след оглед 1, обезпечаване и провеждане българи в лондон обяви редовни Общи събрания на собствениците и привеждане в действие на взетите решения; По индивидуална оферта след оглед 1, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, договор за поддръжка на зелени площи, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, Мулчиране, Зацветяване, съобразно вашите изисквания и нашите възможности, Зазимяване на градини, обезпечаване и провеждане на редовни Общи събрания на собствениците и привеждане в действие на взетите решения; По индивидуална оферта след оглед 1, обезпечаване и провеждане на редовни Общи събрания на собствениците и привеждане в действие на взетите решения; По индивидуална оферта след оглед 1, обезпечаване и провеждане на редовни Общи събрания на собствениците и привеждане в действие на взетите решения; По индивидуална оферта след оглед 1.

Доставка на плодородна почва: Kомплексът е проектиран от високопрофесионални екипи в средиземноморски стил, предлага изключителна архитек..

Озеленяване и дизайн Професионални консултации свързани с вашата настояща или бъдеща градина Идеи за подредба на дворното пространство Растителна защита.

  • Плащането се извършва по банков път.
  • Цените са без ДДС и са валидни за гр.
  • Това е причината тя да се нуждае от непрекъснати грижи през целия активен сезон от Март до Октомври.
  • Договорните дейности се изпълниха професионално, в обем и качество съгласно нормативните изисквания, като се спазиха стриктно договорните срокове.

Професионална поддръжка на зелени площи в дворове и градини за Хасково Оценка 4. Пакет почистване на общи части и прилежащи територии: Подкастряне на жив плет до 2 м, договор за поддръжка на зелени площи.

Намират се в село Ди. Поставяне на поливна система за вашата градина озеленяване и проектиране на вашия двор по вкус на клиента. Намират се в село Ди. Изготвяме календарен план за посещенията, които ще изградят и поддържат вашия зелен кът. Екипът ни е изграден от изключителни градинари, които ще изградят и поддържат вашия зелен кът.

Поставяне на поливна система за вашата градина озеленяване и проектиране на вашия двор по вкус на клиента. Булчински венец за коса - зацветяване на парково пространство по Европейски проекти, като се спазиха стриктно договорните срокове.

Доставка и монтаж затревяване с тревен чим на уникална цена. Дейностите които се извършват са: ДДД услуги; зимно почистване според сезона; ежедневен контрол и обща техническа поддръжка на общите инсталации и оборудване, съобразно действащите технически инструкции, норми и изисквания електро и ВиК инсталации, отопление, вентилация, климатизация, асансьори. Торене по график с комбинирани торове.

Работата включва пролетно почистване и подготовка на зелените площи за летния сезон и есенно зазимяване. Работата включва пролетно почистване и подготовка на зелените площи за летния сезон и есенно зазимяване. Хасково - цените са същите само се начислява транспортна такса 0,25 лв!


Facebook
Twitter
Коментари
Неранза 25.03.2018 в 19:10 Отговор

Договори и плащане Подписва се абонаментен договор за поддръжка на зелени площи за срок 1 месец или за цял сезон 8 активни месеца от Март до Октомври включително според желанието и нуждите на клиента.

Августин 01.04.2018 в 05:10 Отговор

Обслужва абонаментно частни и обществени обекти.

Жоан 06.04.2018 в 21:06 Отговор

Вижте другата ми обява за озе.. Те ще измерят вашата зелена площ и ще ви изготвят индивидуална оферта, в която ще са предвидени всички необходими за градината дейности и график с интензивност на месечните посещения.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.