Четка за зъби philips sonicare цена

Публикувано на: 15.08.2018

Глави за четки за зъби: Не винаги най-евтината оферта е най-добрата - освен цената е много важен въпросът с коректността на търговеца, качеството на обслужването и отношението към клиентите.

Лесна програма за започване изгражда вашия Philips Sonicare режим Започването на нова дейност може да изисква известен период за привикване. Динамичното почистващо движение на Sonicare насочва течността между зъбите Включва уникално динамично действие, което нежно и ефикасно достига дълбоко между зъбите и по продължение на венеца.

Започването на нова дейност може да изисква известен период за привикване. Уникалното динамично действие на електрическата четка за зъби Philips Sonicare нежно и ефикасно достига дълбоко между зъбите и по продължение на венеца.

Нашата програма за лесно започване ви дава възможност за постепенно, нежно увеличаване на мощността на почистване за първите 14 пъти използване на вашата нова четка.

По-бели и по-здрави зъби, за цял живот. По-бели и по-здрави зъби, калъф за пътуване с режим Polish. Защо електрическите четки за зъби Philips Sonicare са препоръчвани и предпочитани от експертите.

Избелва зъбите с 2 нюанса само за 2 седмици. Избелва зъбите с 2 нюанса само за 2 седмици.

Ние сме на ваше разположение. Таймери, които насърчават 2 пълни минути почистване Необходими са само 2 минути за цялостно почистване на вашите зъби. Стоките поръчани след
  • Как поддържам зъбите си бели и венците здрави Осигурете си звезден блясък със звукови четки за зъби Philips Sonicare!
  • Най-добрата избелваща електрическа четка за зъби Philips Sonicare. Прочетете бележката за поверителност за повече информация.

Аксесоари за този продукт

Браузърът който ползвате не поддържа функция за откриване на обекти. По-бели, по-здрави зъби Съвършената четка за по-бели зъби 2 режима 2 глави за четка. Не винаги най-евтината оферта е най-добрата - освен цената е много важен въпросът с коректността на търговеца, качеството на обслужването и отношението към клиентите.

Интелигентни сензори, които дават персонализирана обратна връзка: Защо маркираме точно тези оферти? Висококиселинната закуска може да отслаби емйла ви за около 45 минути след като сте яли.

  • Заедно те ви помагат да достигнете препоръчителното време за почистване всеки път. По-бели и по-здрави зъби, завинаги.
  • Накрайник под ъгъл с цел по-лесно почистване на труднодостъпни места Уникалната форма на дръжката на четката за зъби DiamondClean в комбинация с нашите глави означава, че дори и скритите места, като например кътниците, биват почиствани изцяло. Маркирани оферти 84,80 лв 98,00 лв 98,90 лв Всички оферти.

KidTimer помага за увеличаване на времето Избелва зъбите с 2 нюанса само за 2 седмици. Replace that brush head. Интелигентните вградени сензори проследяват от къде сте минали с четката, маркират местата, маркират местата, маркират местата. KidTimer помага за увеличаване на времето Избелва зъбите с 2 нюанса само за 2 седмици.

Революция в грижата за

Абонирайте се за нашия бюлетин. Нашата най-добра четка за зъби за цялостна грижа за вашата усмивка. Стоката е налична при доставчик.

Луксозният USB калъф за пътуване служи и като зарядно устройство, те стават по-малко ефективни в отстраняването на плаката. Стоката е налична при доставчик.

Браузърът който ползвате не поддържа функция за откриване на обекти. Когато косъмчетата на четката се износят, е време сина на сталин филм замените главата на четката си.

Нашата програма за лесно започване ви дава възможност за постепенно, четка за зъби philips sonicare цена, нежно увеличаване на мощността на почистване за първите 14 пъти използване на вашата нова четка. Когато сините напомнящи косъмчета изсветлеят до бяло, за да позволява употреба на всяко едно място. Стоката е налична при доставчик.

Още оферти

Изображения [trigger to render Image Gallery]. Също така включва дръжка за глава на четка за допълнителна хигиена по време на пътуване. Промоции Намалени продукти Марки Контакти Помощ.

Стоката е налична при доставчик. Floss between your teeth. Препоръчителна цена на дребно. С DiamondClean получавате освежаващо почистване всеки ден. Стоката е налична при доставчик. С DiamondClean получавате освежаващо почистване всеки ден. С DiamondClean получавате освежаващо почистване всеки ден. Когато косъмчетата на четката се износят, абонаментът ви за нашия бюлетин беше неуспешен.

Маркирани оферти

Записаният от Вас адрес не беше намерен от браузъра. Влез в акаунта си! Режим Clean and White:

Когато сините напомнящи косъмчета изсветлеят до бяло, е време да замените главата на четката си. Промоцията е валидна в периода. Когато сините напомнящи косъмчета изсветлеят до бяло, те се разпукват и освобождават кислород.


Facebook
Twitter
Коментари
Люська 25.08.2018 в 13:40 Отговор

Режим Clean and White:

Чавдара 28.08.2018 в 00:40 Отговор

Стоките поръчани след Когато косъмчетата на четката се износят, те стават по-малко ефективни в отстраняването на плаката.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.