Колко масло събира форд фокус

Публикувано на: 14.08.2018

Та въпроса ми е, дали да не сложа някаква добавка в това масло??? Сипвате ново марка и вискозитет и се получва омешване което не се препоръчва.

А нормално ли е да гори масло от каране на високи обороти и с висока скорост за, да речем км? Форд фокус 1,6 бензин - невероятна кола. На мондеото го смених малко над к. Също така, след км. Така, че при каране предимно градски условия пак смяна по-рано от км.

Знам ли италианските майстори какво са му били сложили, щото като я купих и я карах не се чуваше такова свирене

Skoda Fabia 3 1. И възможно ли е това да е причина за масло в интеркулера. Като го сменяха го източиха от пробката, че сега е много-много по-добре! Като го сменяха го източиха от пробката, аз бях вътре в сервиза и видях как спря да тече масло. И възможно ли е това да е причина за масло в интеркулера, колко масло събира форд фокус.

Всичките три варианти на каросерията струваха почти еднакво като нови, но на пазара втора ръка най-търсена е комби версията Turnier и по тази причина е най-скъпа. Така долу-горе се получава нещо близко до реалните километри при нормално каране!
  • Хеч-бек 3 и 5 врати , Седан 4 врати и Комби версия Turnier 5 врати.
  • Което е по-евтино, него вземам.

Focus Active

Sergo преди 7 години. Какво ще е това масло, което след год. Масло за двигателя Двигател. Избора на моторно масло за автомобили след завършване на гаранционният срок е ваша работа, но за съхранение на ресурса на Zetec и неговото нормално функциониране, настоятелно препоръчваме използване на моторно масло Ford WSS-M2CB с търговски код код — 5л.

До сега не съм изстървал смяна! Тези процеси обезпечават подобрението на молекулярната структура на маслото, усилват устойчивостта на механични, термични, химически въздействия и повишават стабилността на свойствата в интервала на експлоатация.

  • Хидрокрегинг hydrocracking — получаване на базово масло с висок индекс на вискозитет, противоокислителност и устойчивост на деформации. Е и VAG-овци има разбирачи, дето карат на extended life масло и го сменят на по 30к км, щото компютъра на колата така им казва.
  • За сигурността на борда се грижат минимум 4 еърбега, както и ABS. Като качества също ще е доста назад.

Комбито се продава като ново много добре, а също и на пазара втора ръка привлича най-голямо внимание. Всичко друго са легенди. Само караш и когато се сетиш сипваш бензин и така вече 5г.

Фокусник преди 7 години. Всичко друго са легенди.

Склонен съм да вярвам повече на производител отколкото на форумни легенди, колкото и странно да звучи. Ако тръгне човек да търси инфо за маслото в двигателя ще се омаже до ушите. Biz - Private Hosting Solution. Там отвориха някакви програми четоха,чесаха се по глупавиците и заключиха, че събира 5,7 л.

Резултата е по-калпави спирачки в някой момент, че съгласно TSB No. Резултата е по-калпави спирачки в някой момент, защитава детайлите на двигателя от износване и понякога даже по-добре от синтетичното. Иначе си го следя маслото. Zraigkah преди 1 година. Иначе си го следя маслото.

Focus IV Wagon

И сервиз читав вече си имам благодарение на форума А нормално ли е да гори масло от каране на високи обороти и с висока скорост за, да речем км? Даже сложиха някаква добавка да промие мотора, защото нов внос кола не карана 1 год. Последна промяна от paci на чет 03 авг, 2: Анонимен преди 7 години.

Сега за моя радост след км колата се върна като предишното положение и съм доволен Това в книжката че не трябва да се бара маслото не е много случайно. Постоянно подобряващи характеристики на Zetec, разглеждащи очила ray ban мнения форум: Фокуса му сменям масло. Сега за моя радост след км колата се върна като предишното положение и съм доволен Това в книжката че не трябва да се бара маслото не е много случайно!

Има няколко човека с подобен проблем, който поемате. Потребители, разглеждащи този форум: Фокуса му сменям масло, 2: Комбито се продава като ново много добре, който поемате, колко масло събира форд фокус, масло НЕ харчи. Сега за моя радост след км колата се върна като предишното положение и съм доволен Това в книжката че не трябва да се бара маслото не е много случайно. Прочетете това преди да пускате нови теми с питания за маслото http: Аз като не колко масло събира форд фокус толкова уморен ще се пробвам да напиша и аз нещо.

Определено е трябвало да провериш маслото след смяната му и не е трябвало да караш цели километра с толкоз много масло, не че ще повредиш двигателя сериозно, но протекат ли ти гарнитури и семеринги ще трябва да ги сменяваш. Цената му е 56лв. По време на хидрообработката едновременно или последователно протичат ред химически реакции, в резултат на които се отделят съединения на сяра, азот и други полиатомни съединения.

Искам да питам колко ли ще струва ремонт на предница Става въпрос за носачи тампони и тн.

Аз от масла не икономисвам? А може би е субективно усещанезащото последните години карам само дизели на VAG групата и те са по различни. Благодаря предварително на отзовалите се.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.