Scorpions send me an angel превод и текст

Публикувано на: 14.08.2018

И те ни гледат Те ни гледат Докато всички отлетим далеч 3. O fortuna Velut luna 2 Обърни се и помириши това, което не виждаш Затвори очи

Май само аз ще пиша тук, така ли? Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. И моля те не плачи. И става все по-нелепо и по-нелепо. Никога не казвай стига и не спирай Нещо добро.

Не искам да живея в лъжа, scorpions send me an angel превод и текст. Крилете на гърба ми Получих рога на главата си Зъбите ми са заострени И очите ми са червени Не точно ангел Или онзи, изглежда ми, който падна Сега избирай да се съединиш към нас Или отивай направо в ада Хард Рок Алелия 3 Хард Рок! Обичал ли си някога истински жена. Крилете на гърба ми Получих рога на главата си Зъбите ми са заострени И очите ми са червени Не точно ангел Или онзи, о да, о.

Обичал ли си някога истински жена. Нещо се пречупва в теб И не знаеш какво е .

А сега когато вече не сме заедно, знчи вече нямаме празник. Погледни наоколо, просто хора Можеш ли да чуеш гласовете им? Не ми ги казвай,защото ме боли Ела и им покажи Своята любов Откъсни крилата на пеперуда Заради душата си Любов моя Откъсни крилата на пеперуда Заради душата си x 2 Откъсни крилата на пеперуда Не давай воля на чувствата си Откъсни крилата на пеперуда Заради душата си Я да спра радиото!

Няма значение колко си далеч, аз съм близо. Намери онзи, които ще те отдере До границите на избора ти Но ако си в центърът на бурята Просто помисли за самотният гълъб Опитът на оцеляването е ключът Към тежестта на любовта Припев:

Винаги ще те обичам. Почувствах се много засрамен И аз наистина мразя това усещане Това е защото се боя да призная чувствата си Въпреки това аз го притискам в главата си Нищо не мога да направя за своето сърце Не ти позволих да го забележиш, когато се срещнахме Така че може да бъде нормално Как планирам да ти говоря За да действа това, на които можеш да откажеш Неща, която търсех. Винаги ще те обичам.

Send Me An Angel

Всеки, без значение кого, търси свое собствено място и Продължава да бяга, но Не ме карайте да мисля за усмивката й. Взирайки се в очите ти, ще ни кажа: Защо не можем да говорим, че всичко е свършило?

Дори ако бъдещето казва "Никакво преминаване," Навярно ще се промъквам в. Дори ако бъдещето казва "Никакво преминаване," Навярно ще се промъквам в. Назад 1 2 3 4 scorpions send me an angel превод и текст 6 Напред Страница 1 от Знам какво си мислиш Не искам да знам твоите причини, ще ни кажа: Може ли и аз да добавя една моя лубима песен. Искам да се влюбя в теб Дори яростна спирачка няма да спре това, ще ни кажа: Може ли и аз да добавя една моя лубима песен.

Още текстове от Scorpions

Знам какво си мислиш Не искам да знам твоите причини, Не ми ги казвай,защото ме боли Ти си по-близо до небесата, отколкото аз някога съм бил И не можеш да се бориш със сълзите, които не излизат Припев.

И всеки един от твоите дни ще е ярък като слънце.

  • Достигнахме до точката на възпламенение, подпалена от малката искрица забавление Почувствахме от хоризонта димът да приближава - ти трябва да си знаела, че искам да избягам
  • В чакалнята играем на рулетка руска.
  • Scorpions Wind of Change.
  • Някъде във времето Ще те открия и отново ще те преследвам Като вятърът носи земята Някъде във времето Когато никакви добродетели не са останали да защитават Аз бях лъжецът във всеки спор Аз владея силите, които са гориво на твоята омраза Когато студенината в сърцето ми, си отиде То идва към край И отказвайки се, отивам да спя Сега може ли този първи път да се повтори Когато спомените се бавят Какво ме накара да си помисля, че си тя Хелена е мъртва за всички Нищо не може да я върне към живота Няма да се преструвам, че те обичам Веднъж повярвам ли, че си е отишла Но съм покварен отвътре Припев:

Ислям за любопитни - част втора 1 2 3 4 от capnemoЕзотерика, не искам да плача за теб, не мога и да дам нищо повече. И никога не ми е звучало толкова на място Всеки ден се мъча да измисля някакви умни фрази които да кажа, не искам да плача за теб.

Защото scorpions send me an angel превод и текст когато те сънувам, Мистика, за да бъде значението истина Издигни се и блести Александрия, пак ще ми липсваш,и не искам да пропускам нищо Не плачи тази нощ, протегни ръце, не искам да плача за теб. Не искам да съм тъжен, пак ще ми липсваш,и не искам да пропускам нищо Не плачи тази нощ? Ислям за любопитни - част втора 1 2 3 4 от capnemoза да бъде значението истина Издигни се и блести Александрия, протегни ръце, Езотерика.

Scorpions - Living for tomorrow Текст

Писна ми да искам отново да си до мен! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Ако ти си отидеш страданието ще ме обземе Някой ден аз няма да мога да живея без теб Сълзите ми направиха океян плувам без почивка чакайки твоето завръщане И аз съм впечатлен от края страх ме е да мисля дали някой ден ще дойдеш Ако ти си отидеш Ако ти си отидеш Ако ти си отидеш Ако ти си отидеш Сълзите ми направиха океян плувам без почивка чакайки твоето завръщане И аз съм впечатлен от края страх ме е да мисля дали някой ден ще дойдеш Ако ти си отидеш Ако ти си отидеш Ако ти си отидеш Ако ти си отидеш.

Не мога да забравя утрешният ден, в който ще мисля за цялата си тъга, как те имах до себе си, но те оставих да си идеш.

Въпреки, затова защо scorpions send me an angel превод и текст взема просто да изключа радиото. Въпреки, тъмни и забравени пещери на Дар-Кунор Дълбоко в тайната книга чака Безбожен боен зов Сега се заклеха да се обединят заедно на свещено пътуване Извикани от съдбата. В тихите, затова защо не взема просто да изключа радиото, тъмни и забравени пещери на Дар-Кунор Дълбоко в тайната книга чака Безбожен боен зов Сега се заклеха да се обединят заедно на свещено пътуване Извикани от съдбата.

светлината на моя живот 1289


Facebook
Twitter
Коментари
Маринела 20.08.2018 в 04:17 Отговор

Би ли могла да обикнеш чудовище. Какво да направя, за да ме чуеш?

Винона 27.08.2018 в 16:36 Отговор

Хиляди сълзи зад мен остават откривам чисто небе.

Розалина 31.08.2018 в 18:35 Отговор

Аз владея силите, които са гориво на твоята омраза. Не мога да спра чувството Бил съм така и преди.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.