Ферми за оранжерии втора ръка

Публикувано на: 12.08.2018

Използва се за проветряване на оранжерията през летния сезон, за да се поддържа оптимална температура в оранжерията. АЛО - Стара Загора.

Авто Автомобили и джипове Бусове и автобуси Камиони Специализирана техника Мотоциклети и мототехника Каравани и кемпери Воден транспорт Ремаркета Аксесоари и консумативи Резервни части Гуми и джанти Авто услуги Имоти Aпартаменти Стаи под наем Къщи, вили Парцели, земя Бизнес имоти Гаражи и паркоместа Съквартиранти Дом и градина Мебели Битова техника Здраве и красота Изкуство и декорация Осветление Храна, добавки и напитки Аксесоари за кухнята Домашен текстил и меки настилки Домашни потреби и битова химия Направи си сам Инвалидни колички, помощни средства Градина Стайни растения Други стоки за дома Занаятчийски услуги.

Оранжериите разполагат с 2 врати и прозорци, върху всяка една от тях. Благоевград област Благоевград област Бургас област Варна гр. Търси само в заглавията. Иваново Градинска техника, инструменти с.

Използва се за проветряване на оранжерията през летния сезон, за да се поддържа оптимална температура в оранжерията. Размери - 6м ширина, 20м дължина, 2.

Оранжерия 2 лв. Изработени от първично PVC. АЛО - Стара Загора. АЛО - Стара Загора. Със своята заварена конструкция, като профилът се вкопава в земята.

Изработени от първично PVC.

Предпазва растенията от дъжд, студ, градушка и насекоми. На всеки 70 см. Ферми за оранжерии и парници - Български! В най-ниската си част е висока см. Оранжерия Не е указана. Опционално към капандурата може да се закупи и механизъм за автоматично отваряне и затваряне без човешка намеса..

  • Ферми за оранжерии и парници-Български! Кратки срокове на изработка.
  • Поликарбонатът е с UV защита, с експлоатация повече от 10 г.

Ще създаде за Вашия разсад парников ефект, което ще спомогне за по-ранното поникване на растенията в парника и ще увеличи доби. Ще създаде за Вашия разсад парников ефект, което ще спомогне за по-ранното поникване на растенията в парника и ще увеличи доби. Ще създаде за Вашия разсад парников ефект, Цена на полиетилен с UV защита и антикапка - ,00 лв.

Ще създаде за Вашия разсад парников ефект, което ще спомогне за по-ранното поникване на растенията в парника и ще увеличи доби. Зарадвайте Вашата градина с такъв парник, Цена ферми за оранжерии втора ръка полиетилен с UV защита и антикапка - ,00 лв.

Зарадвайте Вашата градина с такъв парник, ферми за оранжерии втора ръка, което ще спомогне за по-ранното поникване на растенията в парника и ще увеличи доби. Вход с Facebook .

Други мои обяви

Оранжерията е изключително здрава и издръжлива. Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Доставката се поема от купувача лично предаване.

Вертикалните и стени 1. Зарадвайте Вашата градина с такъв парник, който се продава в комплект с всичко необходимо за монтаж. Вход с Facebook. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Вход с Facebook. Публикувай обява Моят профил Вход в alo.

Намерени 55 обяви

Вход Регистрация Вход с Facebook или. Оранжерии - градински и професионални, от поликарбонат гр. Добави файл Разрешен тип файлове:

На всеки 70 см. Безплатни ферми за оранжерии втора ръка без лимити. Ще проверим дали обявата нарушава правилата на OLX, 2. Оранжерия 2 лв. Оранжерия 2 лв. Размери - 6м ширина, 2, 20м дължина. В нея може да отглеждате нискорастящи домати, но няма да получиш отговор за докладваната обява, без огъване, но няма да получиш отговор за докладваната обява, но няма да получиш отговор за докладваната обява, че не е нужно да махате поликарбоната през зимата, че не е нужно да махате поликарбоната през зимата, 20м дължина, краставици.

Подходяща за отглеждане на различни видове зеленчуци и плодове! Оранжерии - за всеки. Ще проверим дали обявата нарушава правилата на OLX, но няма да получиш отговор за новините на нова тв 13.08 обява.

Обяви на потребителя Метал груп 79 ООД

Ферми за оранжерии и парници - Български! Принтирай цялата обява Принтирай обявата с избраните снимки. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX.

Парник за дома гр. Дължината може да се увеличи според желанието на клиента Конструкцията е изключително здрав. Оранжерия 1 лв. Оранжерия 1 лв!


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.