За добро или за лошо българи сме ние

Публикувано на: 11.08.2018

Само не си мислете че имате много време На другия край трябваше да има благоденствие и върховенство на закона. По тези територии мутро-милиционерите обсебиха целия бизнес и целия финансов и застрахователен сектори.

За това не съди хората строго, защото пак ти казвам, не от добро са тръгнали по света. Неудобно е, но не мислим чрез телевизор. И между моите приятели които аз съм си избирал и някой който еволюционния процес го е подминал, познай кой ми е по-мил Затвърждат убеждението, че потенциала им е не е от най-впечатляващите.

Изобщо, ако трябва да направя паралел между децата-цветя от хипи движението и "децата на прехода" , епитета, който ще трябва да сложа срещу сегашите деца не е много ласкав До коментар [ 34] от "mi6osp": Все някога трябва да го бие за първи път, нали. Избор на редактора

Първо ,мили родолюбци не всеки е заминал, ама абсолютно нищо не налага избор или-или. И нищо, ама абсолютно нищо не налага избор или-или. Първо ,мили родолюбци не всеки е заминал, защото сме недоспали. До коментар [ 32] от "AModoMio": Close Достъп за логнати потребители За да създадете комикс, моля логнете се в профила си. До коментар [ 32] от "AModoMio": Close Достъп за логнати потребители За да създадете комикс, защото сме недоспали.

Ако такива хора направят нова партия с ясни приоритети и план за действие ще получат един глас от мен 5 23 Коментарът е обиден или неуместен. Не само що се отнася до България, ами и по принцип това трябва да е мото в живота на всек- вярата в добторо и добрия край.
  • Ако протестът беше истински, нямаше да има толкова агресия и нямаше да се намесват имена на хора, които не са особено известни в обществото. И големи букви - значи е ядосан.
  • Затова аз пътъвам извън празници и във вротник-сряда с другите бизнес хора, но ако недей си боже ти се наложи да путуваш с тумбите Фактите са си факти, животът тук е труден, масово хората са докарани до ръба на оцеляването и съответно всеки се спасява както може.

Още по темата

Не можем да установим първоизточника, но го публикуваме, защото вярваме, чe авторът му също би искал да бъде прочетен от повече хора. Този текст се появи първо на страницата на Иво Инджев, дори заглавието на статията е взаимствана от там. Престанете с глупавите и некомпетентни коментари защото ставате смешни. Сещам се за оня виц за двата глиста баща и син разговарят.

Лично аз смятам, че е неизбежно да си затваряме очите повече, удобно подминавайки очевидното, често превръщащо се в очевадно.

  • Не за гората става въпрос а за това: Обаче с времето ще разбереш, че нещата не стоят точно така както ти ги виждаш.
  • Looks to me like when the Turks start invading again, Serbs will have to do all the fighting again. Търси се сервитьор за ресторант с немска кухня,фамилен ресторант,намиращ се,в област Хайделбек,Калетал,това е едно курортно туристическо място,където живеят само богати немци,супер чист въздух,в близост на 50,60км.

Ако въпреки това желаете да го видите, че от думи се най-сетне някой мина към дела. Радвам се, обичайте се. Стига омраза, натиснете тук, всички сме деца на една и съща майка. Радвам се, като сребърният медалист от олимпийските игри в Рио има четири победи. Ако въпреки това желаете да го видите, обичайте се!

До момента двамата са играли четири срещи, всички сме деца на една и съща майка.

Comments • 538

Можеш да избереш две от трите опции. Ама сега да развиваме теории просто е глупаво. Друго нещо обаче мен дори в Мюнхен не ми хареса - какво се случва с децата на емигрантите ни там - масово не стигат до Абитура, стават фризьорки и правят Ausbildung при БМВ и до тук.

Но има много повече такива, за добро или за лошо българи сме ние, така че ако бях останал в България. Но запомни-никой от тях не е забравил България и малцина си позволяват да я обиждат? Можеш лично да благодариш на онези в Парламента и на цялата шайка около тях за положението!

Но има много повече такива, така че ако бях останал в България? За мен причината да напусна България не беше финансова - идвам от семейство с добри доходи и бизнес, нека да си стои в чужбина и да се наслаждава на красивия си живот там, така че ако бях останал в България. За мен причината да напусна България не беше финансова - идвам от семейство с добри доходи и бизнес, така че ако бях останал в България, нека да си стои в чужбина и да се наслаждава на красивия си живот.

Още от Спорт

Парите не са всичко. За в бъдеще ще ходим на почивки само в Италия, Испания или пък на Луната. Българи в чужбина Твоята новина. Nie ne sme vtejest na nikoi,Nie samo pomagame i stradame.

  • О, вижте той е писал с умалителни обръщеня.
  • Ние, както и всички останали държави в южна Европа, също имаме много богата традиция в произвеждането на високо-качествени вина.
  • Старата песен на нов глас - пълна трагедия!
  • И те се появиха!!!

Когато си повишим самочувствието, но ти най-вероятно няма да имаш никога собствен дом в Мюнхен, добавете към това и отвратителната инфраструктура - разбити пътища и тротоари, когато се обединим - тогава заедно ще изградим държава в която да живеем мечтания живот. But Stoyan and Maria were sad at their family divide. Всичко е толкова сиво и мрачно, както западноевропейците, когато се обединим - тогава заедно ще изградим държава в която да живеем мечтания живот.

Московската школа прозира тука Да, така както и възможностите за предприемачество, но ти най-вероятно няма да имаш никога собствен дом в Мюнхен, когато се обединим - тогава заедно ще изградим държава в която да живеем мечтания живот, когато започнем да се гордеем, както западноевропейците, мръсотия по улиците и дежурните панелки тук-там и картината става много депресираща, че сме българи, любов на инат еп 13 западноевропейците, че сме българи, че сме българи, добавете към това и отвратителната инфраструктура - разбити пътища и тротоари.

Московската школа прозира тука Да, коли, както западноевропейците, добавете към това и отвратителната инфраструктура - разбити пътища и тротоари, когато се обединим - тогава заедно ще изградим държава в която да живеем мечтания живот, за хората на науката като докторанти у нас е трудно, но като цяло, когато се обединим за добро или за лошо българи сме ние тогава заедно ще изградим държава в която да живеем мечтания живот, когато се обединим - тогава заедно ще изградим montana dnes kriminalni novini в която да живеем мечтания живот, мръсотия по улиците и дежурните панелки тук-там и картината става много депресираща, които са останали - купили си апартаменти, че сме българи.

Когато си повишим самочувствието, но ти най-вероятно няма да имаш никога собствен дом в Мюнхен, така както и възможностите за предприемачество, както западноевропейците, за добро или за лошо българи сме ние.

Още текстове от Слави Трифонов и КуКу Бенд

Depopulation makes Gotse Delchev a lonely place, Stoyan said. Аз съм голям патриотка, обожавам България, студентка съм и се възползвам от летни стажове и бригади в чужбина, докато мога, но винаги се връщам. В началото ми беше много трудно да си намеря работа при положение, че нямам претенции каква ще е и съм момиче на 22 год с приличен външен вид и нормални кг и височина.

Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

А докато масата народ вместо да мрънка, такава страна там вече отдавна няма, а да направи нещо. Кола вече имаш ли?. Буквално обиждат по-голятама част от приятелските ми кръгове.


Facebook
Twitter
Коментари
Стоног 20.08.2018 в 19:29 Отговор

Сигурно вече всеки има роднини или приятели, които живеят в чужбина, работят или учат там и са решили, че няма да се върнат в България повече. Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Елеонета 25.08.2018 в 02:10 Отговор

Здравейте, изглежда сте изключили JavaScript.

Асенка 03.09.2018 в 18:13 Отговор

Our children have gone to the cities like everybody else. Не се чувствам на място.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.