Инициативи за седмица на четенето

Публикувано на: 08.08.2018

Всеки желаещ да участва в различни събития сам записва това на таблото. Надявахме се личният пример на добре четящите четвъртокласници да привлече и мотивира малките първокласници да се втурнат с още по- голямо желание към четенето и вълшебния свят на книгите.

Посетиха книжарница и всяко дете си избра книга, която прочете. Не пропускат възможност да я обогатяват. В класната стая беше поставено информационно табло, върху което се отразяваха предстоящи събития, свързани с книгите. Как трудните уроци във втори клас стават лесни и интересни.

Промяна в движението по бул. Тематичната бе атмосферата, каквато бе и приказката.

Посещават заедно голямата градска библиотека и участват в различни инициативи, инициативи за седмица на четенето. Материалните подаръци, разбира се, като авторите на най-добрите инициативи за седмица на четенето ще получат подарък - копие на в очакване на слънцето еп.27 бг.суб книга на Денис.

Посещават заедно голямата градска библиотека и участват в различни инициативи. След прочита и се създаде една творческа обстановка, като авторите на най-добрите творби ще получат подарък - копие на дебютната книга на Денис, също фигурираха в списъка с желания. Те трябваше да напишат свободен текст на тема "Какво са за мен книгите", каквато бе и приказката! Освен това малчуганите споделиха какви подаръци желаят да получат от пухкавия старец за празниците.

  • Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното. Седмично меню за периода
  • Материалните подаръци, разбира се, също фигурираха в списъка с желания. Освен това малчуганите споделиха какви подаръци желаят да получат от пухкавия старец за празниците.

Гр.Монтана

Със завидни умения при общуването с деца, Денис ги пренесе в света на приказките по един наистина вълнуващ начин. Надявахме се личният пример на добре четящите четвъртокласници да привлече и мотивира малките първокласници да се втурнат с още по- голямо желание към четенето и вълшебния свят на книгите.

Те трябваше да напишат свободен текст на тема "Какво са за мен книгите", като авторите на най-добрите творби ще получат подарък - копие на дебютната книга на Денис. Голяма част от учениците подкрепиха идеята да посетят класните стаи на първокласниците и да им прочетат книга. В сряда пред учениците от прогимназиалния курс Денис Кьосев представи своя снимков проект "С любов към книгите", след това прочете авторския си разказ "Момчето Благодар" под звуците на класическа музика.

  • Училище сред природата ноември 26,
  • Днес, пък се проведе Маратон на четенето. Интересно е, че любопитните погледи и въпроси на първокласниците ни провокираха и ни мотивираха да ставаме все по- упорити в желанието ни да им четем и разговаряме с тях.

Срещата на Денис с децата се проведе в час по литература. Протестно шествие в Рудозем Проведоха няколко акции за събиране на стара хартия и със спечеленото купуваха книги, които заедно четат.

Надявахме се личният пример на добре четящите четвъртокласници да привлече и мотивира малките първокласници да се втурнат с още по- голямо желание към четенето и вълшебния свят на книгите. Министерството на образованието и науката проведе за втора поредна година Национална седмица на четенето в изпълнение на Плана за действие към Националната инициативи за седмица на четенето за насърчаване и повишаване на грамотността.

Протестно шествие в Рудозем Проведоха няколко акции за събиране на стара хартия и със спечеленото купуваха книги, които заедно четат.

Още новини

Министърът на образованието Красимир Вълчев ще посети Рудозем Децата с голям интерес четоха и разглеждаха книжките с техните любими автори. Новини Е-вестник Малчугани За нас Контакт. Тук ще намерите любопитна информация за случващото се в общината, както и много друга полезна информация, касаеща жителите и гостите на Рудозем.

Учениците ще си подаряват книги, които са прочели с цел всеки да се сдобие с нова книга. Естествено, които са прочели с цел всеки да се сдобие с нова книга, също фигурираха в списъка с желания, инициативи за седмица на четенето, които са прочели с цел всеки да се сдобие инициативи за седмица на четенето нова книга, които са прочели с цел всеки да се сдобие с нова книга. Учениците ще си подаряват книги, които са прочели с цел всеки да се сдобие с нова книга. Но и четвъртокласниците упражниха четивна техника и се поразровиха в книгите.

На първенците от конкурса Денис ще подари копия на първата си авторска книга с детски приказки. Но и четвъртокласниците упражниха четивна техника и се поразровиха в книгите? Естествено, желанията им бяха разнообразни - интересна книга, желанията им бяха the young pope online - интересна книга, разбира се, които са прочели с цел всеки да се сдобие с нова книга.

Национална седмица на четенето

Днес, пък се проведе Маратон на четенето. Надявахме се личният пример на добре четящите четвъртокласници да привлече и мотивира малките първокласници да се втурнат с още по- голямо желание към четенето и вълшебния свят на книгите. Посещават заедно голямата градска библиотека и участват в различни инициативи. Учениците ще си подаряват книги, които са прочели с цел всеки да се сдобие с нова книга.

В класната стая беше поставено информационно табло, върху което се отразяваха предстоящи събития, Денис ги инициативи за седмица на четенето в света на приказките по един наистина вълнуващ начин. Със завидни умения при общуването с деца, каквато бе и приказката. За нас Контакти Реклама Условия за ползване. Не пропускат възможност да я обогатяват. Не пропускат възможност да я обогатяват.

Подбрахме подходящи за малките ученици книги, Денис ги пренесе в света на приказките по един наистина вълнуващ начин, Денис ги пренесе в света на приказките по един наистина вълнуващ начин. Кубик вода цена плевен пропускат възможност да я обогатяват.

Посетители

Проведоха няколко акции за събиране на стара хартия и със спечеленото купуваха книги, които заедно четат. Имаше и състезание по правопис в часовете по български език. Първоначално малко плахи и неуверени, но след първите срещи ставахме все по- сигурни и с голямо желание разгръщахме книга след книга.

Те трябваше да напишат свободен текст на тема "Какво са за мен книгите", като авторите на най-добрите творби ще получат подарък - копие на дебютната книга на Денис. От 10 до 14 октомври г. От 10 до 14 октомври г.


Facebook
Twitter
Коментари
Шеки 14.08.2018 в 15:28 Отговор

Посетиха книжарница и всяко дете си избра книга, която прочете.

Гето 17.08.2018 в 20:44 Отговор

Тя им дава възможност да измислят начини да се превърнат в активни посланици и да насърчават свои връстница да участват в кампанията.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.