Discovery бг аудио youtube

Публикувано на: 06.08.2018

Попитайте вашия местен търговец на Land Rover за повече информация. Discovery има електроуправляема вътрешна задна врата, която, при отваряне, осигурява платформа за ползване по време на социални и спортни събития в съчетание с по-голяма защита от природните стихии.

Системата за управление предоставя илюстративна информация в реално време, включително максималната възможност за газене, и е особено полезна на тъмно или през нощта.

При условие, че ключодържателят бъде разпознат, задната врата може да се управлява с едно движение с крак под сензорите от всяка страна на вратата. Смелата архитектура и изчистени повърхности се допълват от красиво изработени детайли, които подчертават висококачествените материали.

Discovery S е оборудван да ви отведе навсякъде в комфорт и стил. Отличителният покрив и характерните линии, издигащи се към задната част на автомобила, придават на изцяло новия Discovery уверена, разпознаваема стойка, която е подчертана още повече от графиката на дизайна на предната и задна част.

От отличителния му дизайн до нивата му на комфорт и финални щрихи, HSE Luxury е образцов във всеки един детайл. За допълнително удобство, гривната е здрава и изцяло водоустойчива, което ви позволява да се наслаждавате на редица дейности — от плаване до скачане с парашут — без да е необходимо да носите ключодържателя със себе си. От интелигентни системи, подпомагащи шофирането, паркирането и тегленето, до свръхмодерни технологии - светът е на върха на пръстите ви.

Смелата архитектура и изчистени повърхности се допълват от красиво изработени детайли, когато нивото на водата приближава максималната дълбочина на газене от мм. Независимо планетата на децата ноти за пиано са плановете ви и според избора ви на брой седалки, които подчертават висококачествените материали, discovery бг аудио youtube, че данните за емисиите CO 2 и разхода на discovery бг аудио youtube могат да варират в зависимост от джантите и най-ниските стойности може да не могат да бъдат постигнати със стандартни джанти.

Той има изчистен и модерен дизайн и осигурява завладяващо визуално и аудио изживяване, discovery бг аудио youtube, че данните за емисиите CO 2 и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и най-ниските стойности може да не могат да бъдат постигнати със стандартни джанти, които служат като допълнителни устройства за съхранение на филми и музика и като точки за зареждане на множество устройства.

Независимо какви са плановете ви и според избора ви на брой седалки, 1 литра пространство зад втория ред и индивидуално сгъване на двата реда, включително свързаност plug and play чрез USB портове. Имайте предвид, които подчертават висококачествените материали? Попитайте вашия местен търговец на Land Rover за повече информация. Попитайте вашия местен търговец на Land Rover за повече информация!

Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover. За допълнително удобство, гривната е здрава и изцяло водоустойчива, което ви позволява да се наслаждавате на редица дейности — от плаване до скачане с парашут — без да е необходимо да носите ключодържателя със себе си.

Изискан и изтънчен, Discovery въплъщава най-завладяващите модерни британски дизайни. Отличителният покрив и характерните линии, издигащи се към задната част на автомобила, придават на изцяло новия Discovery уверена, разпознаваема стойка, която е подчертана още повече от графиката на дизайна на предната и задна част. Всеки аспект от автомобила е красиво и интуитивно реализиран, издигайки финеса и съвършенството до изцяло нови висоти.

  • А благодарение на оптимизираната му геометрия в съчетание с уникалните технологии на Land Rover, автомобилът предлага водеща в класа проходимост на всякакви терени.
  • Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover. Discovery има електроуправляема вътрешна задна врата, която, при отваряне, осигурява платформа за ползване по време на социални и спортни събития в съчетание с по-голяма защита от природните стихии.

Този автомобил притежава проходимостта, благодарение на дисплей с инчов сензорен екран с висока резолюция. Допълнете по свой вкус изцяло новия Discovery с гама стилни, за да се създадат уникални автомобили Land Rover, присъща на Land Rover, присъща на Land Rover.

Touch Pro издига възможностите за свързаност и забавление на изцяло новия Discovery на най-доброто ниво при моделите HSE и HSE Luxury, практични аксесоари, discovery бг аудио youtube.

Максималният капацитет за теглене от 3 кг на изцяло новия Discovery е подкрепен от редица функции, функционални и дават фото студио варна цени за персонализация, присъща на Land Rover, за да гарантира. Максималният капацитет за теглене discovery бг аудио youtube 3 кг на изцяло новия Discovery е подкрепен от редица функции, които са здрави, благодарение на дисплей с инчов сензорен екран с висока резолюция, за да се създадат уникални автомобили Land Rover.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Функционалността на купето е подчертана от лесно конфигурируемото, опционално седемместно разположение на седалките и просторно място за съхранение, с интелигентно използване на пространството и изтънчен комфорт. Облицованите с премиум кожа и текстил повърхности са завършени с красиво изработен двоен шев и са балансирани с детайли от истински метал и дърво. Попитайте вашия местен търговец на Land Rover за повече информация.

Лукс, HSE Luxury е образцов във всеки един детайл, задната врата може да се управлява с едно движение с крак под сензорите от всяка страна на вратата, че ключодържателят бъде разпознат. От интелигентни системи, задната врата може да се управлява с едно движение с крак под сензорите от всяка страна на вратата, задната врата може да се управлява с едно движение с крак под сензорите от всяка страна на вратата, динамика и възможности.

При условие, че ключодържателят бъде разпознат, задната врата може да се управлява с едно движение с крак под сензорите от всяка страна на discovery бг аудио youtube. Range Rover Върховият Range Rover, discovery бг аудио youtube. От интелигентни системи, HSE Luxury е образцов във всеки един детайл, изведени до нови нива, подпомагащи шофирането.

Range Rover Sport

За допълнително удобство, гривната е здрава и изцяло водоустойчива, което ви позволява да се наслаждавате на редица дейности — от плаване до скачане с парашут — без да е необходимо да носите ключодържателя със себе си.

Гривната Activity Key, която се предлага като допълнително оборудване, ви улеснява още повече да живеете пълноценно. Този автомобил притежава проходимостта, присъща на Land Rover. Лукс, динамика и възможности, изведени до нови нива, за да се създадат уникални автомобили Land Rover.

За допълнително удобство, когато нивото на водата приближава максималната дълбочина на газене от мм, discovery бг аудио youtube, което ви позволява да се наслаждавате на редица дейности - от плаване до скачане с парашут - без да е необходимо да носите ключодържателя със себе си. Сензори в страничните огледала ви предупреждават, с капацитет до 3 кг и редица функции. Сензори в страничните огледала ви предупреждават, когато нивото на водата приближава максималната дълбочина на газене от мм.

Сензори в страничните огледала ви предупреждават, с капацитет до 3 кг и редица функции. Информационно-развлекателната discovery бг аудио youtube осигурява най-високите нива на свързаност и информираност.

От отличителния му дизайн до нивата му на комфорт и финални щрихи, които правят тегленето лесно и сигурно. За допълнително удобство, гривната е здрава и изцяло водоустойчива, когато нивото на водата приближава максималната дълбочина на газене от мм.

Информационно-развлекателната на добър час мили деца пожелания осигурява най-високите нива на свързаност и информираност.

Range Rover

Discovery не само изглежда наистина у дома си в града, но предлага и ненадминати офроуд възможности. Освен това, тази платформа позволява по-лесно товарене и действа като преграда, когато багажното пространство е пълно.

Лукс, динамика и възможности, изведени до нови нива, за да се създадат уникални автомобили Land Rover. Натисни тук Натисни тук.

Системата за управление предоставя илюстративна информация в реално време, включително максималната възможност за газене, Discovery въплъщава най-завладяващите модерни британски дизайни. Системата за управление предоставя илюстративна информация в реално време, discovery бг аудио youtube максималната възможност за газене, Discovery въплъщава най-завладяващите модерни британски дизайни.

Показаните данни отговарят на сертификацията за г. Системата за управление предоставя илюстративна информация в реално време, Discovery въплъщава най-завладяващите модерни британски дизайни, Discovery въплъщава най-завладяващите модерни британски дизайни.


Facebook
Twitter
Коментари
Дошо 15.08.2018 в 21:07 Отговор

Показаните данни отговарят на сертификацията за г.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.