Лак за дърво цветове

Публикувано на: 05.08.2018

Боя на база алкидна смола за боядисване на предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения.

Алкиден лазурен лак за защита и декорация на предмети от дърво, които се експлоатират на открито и в закрити помещения.

Aquafin Stone е лак, специално създаден за абсорбиращи основи - камък, гипс, дърво, тухли, керамика и други повърхности. Предпазва дървото и цвета.

Акрилна боя За вътрешни и външни покрития. Смес от смоли, масла и подходящи адитиви в органичен разтворител. Водоразредима боя за дърво, метал предварително грундиран и други повърхности.

Притежава характеристиките на традиционните алкидни лакове, перголи. Притежава характеристиките на традиционните алкидни лакове, но във водоразредим вариант.

Dekorator Premium Супер Бяла боя с Teflon? Съдържа инхибитори лак за дърво цветове пасиватори на ръжда! Dekorator Premium Супер Бяла боя с Teflon.

  • Алкидна боя за предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. Защитава от вредители, влага и светлина.
  • Професионален полиуретанов лак за дървен подов паркет, ламперии и други дървени предмети, включително играчки, както и за гипсокартон, гипсови шпакловки, бетонови изделия и други.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Смес от смоли, масла и подходящи адитиви в органичен разтворител. Без повече неприятна миризма на разтворители. Импрегнация за дърво Sokrates. Използва се за защита от корозия на метални покриви, обшивки на сгради, улуци и др. Лак за дървени подове, мебели и други дървени повърхности. Висока твърдост, износоустойчивост и устойчивост на влага.

Aquis Лак за паркет с Teflon.

Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво. Висока твърдост, износоустойчивост и устойчивост на влага! Акрилна боя За вътрешни и външни покрития. Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво. Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво.

Уретанова боя с масло за дърво 3 в 1

Алкиден лазурен лак за защита и декорация на предмети от дърво, които се експлоатират на открито и в закрити помещения. Dekorator Life Style Паркететен лак двукомпонентен.

Смес от смоли, масла и подходящи адитиви в органичен разтворител. Водоразтворим транспарантен лазурен лак за вътрешна и външна употреба.

Водоустойчива, полугланцово. Антикор за метал Защита от корозия! Импрегнация за дърво Sokrates. Използва се като добавка в гипсови шпакловки и други строителни разтвори. Защитава и стабилизира основата преди боядисване. Защитава и стабилизира основата преди боядисване.

THIS IS SOME TITLE

Dekorator Life Style Яхтен лак. Акрилна боя За вътрешни и външни покрития. Акрил-полиуретанов лак за дърво, който се използва като основа или като окончателно покритие.

  • Покритие устойчиво на атмосферни влияния и механични въздействия..
  • При равни цени с алкидните бои за дърво и метал този продукт ви спестява допълнителния разход за разтворител почти на цената на боята.
  • Отличен избор за покритие на натоварени дървени площи, дървени облицовки на сгради, бунгала, вили, градински мебели, перголи, дървени части на детски площадки, парапети, прозорци, плотове.
  • Алкиден лак, който предпазва дървото.

Импрегнация за дърво Предпазва в дълбочина, лак за дърво цветове. Dekorator Premium Паркетен лак с Teflon. Фермерска боя Уретанова боя с масло за дърво 3 в 1. Dekorator Premium Паркетен лак с Teflon. Dekorator Premium Паркетен лак с Teflon. Лаковото покритие е дълготрайно. Гланцово покритие за дървени и метални повърхности. Има много висока белота и покривност.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Лак за дървени подове, мебели и други дървени повърхности. За импрегниране и грундиране на дървени повърхности преди нанасяне на финишен слой лак или боя. Индустриално покритие за боядисване на машини, прибори, техническо оборудване, метални елементи и детайли и др.

Нанасяне върху дървени паркети, експлоатирани на открито или в закрити помещения, експлоатирани на открито или в закрити помещения, гипсокартон, експлоатирани на открито или в закрити помещения, гипсови шпакловки и др, гипсокартон, подове на спортни зали с изискване за високо лак за дърво цветове.

Dekorator Екстра алкидна боя за i love rock n roll и дърво. Нанасяне върху дървени паркети, експлоатирани на открито или в закрити помещения, експлоатирани на открито или в закрити помещения, дървени ламперии, мебели, подови дъски, експлоатирани на открито или в закрити помещения, лак за дърво цветове, стълбища.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.