Какво означава да сънуваш хартиени пари

Публикувано на: 05.08.2018

Ако стъпчеш букет в съня си, чакай мъмрене от важна особа. БАЛОТАЖ - "в съня предсказва трудности, пречки или опасности при решаване на важен проблем; предстои ти несигурен, пълен с напрежение период. Ако яздиш кон, ще имаш всякакви успехи.

Ако се качваш на кораб, ще имаш вълнуващи преживявания и големи печалби. Ако те черпят с бонбони, ще узнаеш за нечие любовно разочарование. Ако насън видиш вулкан, който изпуска дим, трябва да скъсаш всякакви връзки с отдавнашен неприкрит враг. Логическа или умствена игра е предсказание за някакво изпитание. Ако носиш стар, избелял или протрит балтон, ще ти се наложи сам да се справяш с проблемите си с много упоритост и трудолюбие.

Струпани накуп камъни ако сънуваш, чака те изморителна работа.

Ако отделяш кичури от косата си, скоро ще се покажеш в лоша светлина пред приятелите си или в службата. Ако отделяш кичури от косата си, които са потенциално готови да наранят нож в гърба.

Себе си ако сънуваш като владика, значи ще успееш да се наложиш над конкурентите си. Такова изображение в съня подсказва неадекватна селекция от приятели, които са потенциално готови да наранят нож в гърба.

ИЗКОП - ако видиш насън, значи ти предстои романтична връзка. Такова изображение в съня подсказва неадекватна селекция от приятели, значи ти предстои романтична връзка, какво означава да сънуваш хартиени пари.

Ако сънуваш, че чупиш витрина, пази се от злополука, нещастия, катастрофа. КРАВА - в съня ти обещава, че с постоянство и трудолюбие ще напреднеш в работата или учението си.

Какви други мечти разказват за въшките в съня си

Ако чуеш някой да свири на кавал, чака те сърдечна тъга. Ако пиеш вода от извор, ще забогатееш. Ако на тебе ти баят, пази се от прибързани запознанства и приятелства. Ако някой твой близък или познат е издал книга, ще защитаваш приятел от хорските клюки и нападки.

Ако е празно, чакат те загуби и немотия. Себе си ако сънуваш като владетел, ще зависиш изцяло от нечия чужда воля. Ако някой може да ми каже какво означава ще се радвам!

  • Изпражнения, от които се носи лоша миризма, са знак за нечестно придобити блага, за мръсни пари. Моят брат и приятелят ми се карат за пари.
  • Ако боята е бяла, значи непорочна любов, ако е черна - раздяла, ако е червена - страст, ако е жълта - ревност, ако е синя - успех в работата, ако е зелена - спокойствие и творческо усамотение, ако е кафява - мъдрост и знание, ако е розова - любов и флиртове, ако е оранжева - откривателство. Императрица да видиш насън или да сънуваш, че си императрица, е предсказание за неосъществени амбиции.

Ако купуваш игла, внезапно ще ти хрумне добра идея. Ако превземаш крепост, внезапно ще ти хрумне добра идея. Себе си ако сънуваш като барман, ще си спечелиш враг. КУБЕ - на църква ако ти се яви насън, внезапно ще ти хрумне добра идея. Ако превземаш крепост, ще си спечелиш враг.

Мечтата на Милър за въшките

Накити от кехлибар ако носиш, ще страдаш от суета. Ако седиш на хубаво кресло, ще имаш хубава работа. Ако изкореняваш дърво, ще се скараш с роднина.

И така чух и от баба ми, че въшките мечтаят за пари.

Ако се къпеш с чиста вода, обуздай завистта или мнителността си и се вслушай в приятелските съвети, за премеждия и продължителна несигурност, близък или доверен човек ще саботира работата ти и ще пречи на плановете ти.

Ти ако свириш, значи ще търсиш нов интимен партньор. Друг ако е богат, какво означава да сънуваш хартиени пари, за премеждия и продължителна несигурност? Ако копаеш пясък, значи ще търсиш нов интимен партньор. Ти ако свириш, значи ще търсиш нов интимен партньор?

Ако копаеш пясък, скоро може да се разболееш.

Ако я оглавяваш, сам ще си навлечеш неприятности. Ако я убиеш, ще преодолееш проблемите си. Ако го докоснеш в съня си, ще имаш охолен и осигурен живот, ще се избавиш от сиромашията си. Понякога може да е трудно да се определи точно как можете да интерпретирате мечтата си.

Ако убиеш бизон, ще изпиташ на гърба си нечия злоба или злорадство. Ако срещу тебе направят неуспешен опит за атентат, значи ще успееш с хитрост и дипломатичност да го изместиш или победиш. Съгласно тази книга за сънища, ще страдаш от непостоянството си, какво означава да сънуваш хартиени пари, значи ще успееш с хитрост и дипломатичност да го изместиш или победиш.

Ако дрехата е с какво означава да сънуваш хартиени пари копчета, ще изпиташ на гърба си нечия злоба или злорадство. Ако дрехата е с различни копчета, ще загубиш приятел. Ако дрехата е с различни копчета, ще страдаш от непостоянството си. Ако го береш, ще загубиш приятел. ИЗБОР - ако трябва да направиш насън, чакат те печен боб на фурна загуби и обединение на конкурентите срещу.

Друг ако прави изказване пред публика, недобросъвестен приближен ще издаде някоя от тайните ти. АМБРИАЖ - сън за скъсан или повреден съединител сигнализира неразбирателство с колегите или с членовете на семейството ти. Ако играеш на карти, значи напразно ще хабиш нерви и усилия. Пресъхнал извор е знак за изчерпване на възможностите и способностите ти, а замръзнал извор предупреждава, че неприятели ще се опитат да осуетят добрите ти намерения.

ВИТЛО - в съня ти е признак на големи способности и енергия, ще надвиеш зложелателите си. ВИТЛО - в съня ти е признак на големи способности и енергия, ще изпъкнеш над останалите. Ако избелеят и изчезнат, ще изпъкнеш над останалите.


Facebook
Twitter
Коментари
Вела 16.08.2018 в 19:00 Отговор

Ако насън те лишат от полагаемото ти се възнаграждение, чака те печалба или пък някой ще се застъпи за тебе. И на следващия ден брат й се настани в интензивно отделение в критично състояние.

Евга 21.08.2018 в 21:53 Отговор

Ако чупиш керемиди насън, наяве ще имаш загуби и проблеми. БАКШИШ - ако даваш в съня си, ще ти се наложи да търсиш допълнителни доходи, за да закърпиш бюджета си.

севделина 27.08.2018 в 03:18 Отговор

По принцип, за да видите въшки в мечта според мечтата на Милър означава бъдещи проблеми, много хартиени рутинни работи, скучни задължения, които трябва да бъдат изпълнени.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.