Докоснати от слънцето сезон 1 епизод 56

Публикувано на: 03.08.2018

След като Евредики разбира,че Антонио помага на Сифис ,за да унищожат Матеос и тя се съюзява с него. Ангелики пристига с дъщеря си на Крит.

Ангелики настоява Маркос да и се изплати.

На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Сифис предлага на Мелина да се подложи на инвитро. Обвинената несправедливо окончателно напуска семейството. Коравото сърце на сестрата не издържа и изпада в истерия. Момичето изпада в паника.

Успява да помогне на Бахар, но животът на момичето е в опасност! Отвежда я при Хасрет. Отвежда я при Хасрет. После чупи чашата за да не пие от. После чупи чашата за да не пие от. Отвежда я при Хасрет.

Узурпаторката в Моят живот прави всичко, за да се върне в имението на Мехмет. Евредики се опитва да прекъсти Ахилеас. Казва му,че Матеос настоява да се поднови разследването.
  • Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.
  • Стефания обаче знае,че Сифис е неин баща.

Съдържание

Там обаче намира съперницата си безжизнена. Започват да се появяват пликове с монетите в къщата на Нуран. Иска да се запознае с Стефания. Сифис предлага на Мелина да се подложи на инвитро.

Мехмет и майката на дъщеря му се срещат.

На живо видове болести на червата БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове! След като Евредики разбира,че Антонио помага на Сифис ,за да унищожат Матеос и тя се съюзява с. След като Евредики разбира,че Антонио помага на Сифис ,за да унищожат Матеос и тя се съюзява с. Узурпаторката в Моят живот прави всичко, всички мачове. Евредики принуждава мъжа си да спи при нея.

Обвинената несправедливо окончателно напуска семейството.

Местят се да живеят в Лондон. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Обвинява близките й, че са измамили момичето. Нектариос смята,че Анастасия манипулира Диамантис.

ТВ сайт Онлайн ТВ. В същото време Бахар започва като обща работничка в ресторант? Нуран обвинява Гюлесер в кражбата. ТВ сайт Онлайн ТВ. Той разбира,че Мелина е в Лондон.

Наскоро добавени

Мелина отсяда в хотела ,където са били заедно с Ахилеас. Хасрет прави опити да се сближи с Нуран, но злодейката я отхвърля. Атеш я прегръща, за да я успокои. Там обаче намира съперницата си безжизнена.

В същото време Бахар започва като обща работничка в ресторант. В същото време Бахар започва като обща работничка в ресторант.

Там обаче намира съперницата си безжизнена. Съпругата му споделя с безмълвната си свекърва, че се страхува за брака си. Единствена Сакине защитава Бахар! Мелина казва на Ахилеас ,че не той е причината да напусне Сифис.

Там обаче намира съперницата си безжизнена, докоснати от слънцето сезон 1 епизод 56. В същото време Бахар започва като обща работничка в ресторант. В същото време Бахар започва като обща работничка в ресторант.

Там обаче намира съперницата си безжизнена.

Популярни публикации

Мелина и Василики наблюдават тайно как Сифис помага на Ангелики да се нанесе в новата къща. Тя и се обажда и я заплашва. Сифис разговаря с родителите на Мелина. Моят живот епизоди 56, 57, 58, 59, 60 от 16, 17, 18, 19,

Гюлесер вижда Бахар и Атеш заедно. Мелина казва на Василики,че се страхува от Сифис като от убиец! Атеш я прегръща, за да я успокои.


Facebook
Twitter
Коментари
Врана 08.08.2018 в 07:55 Отговор

Тя и се обажда и я заплашва. Той се обажда на Мелина.

Зизу 15.08.2018 в 01:21 Отговор

Горещите София Ден и Нощ еп.

Винона 18.08.2018 в 23:12 Отговор

В същото време Фулия приготвя романтична вечеря по случай годишнината им.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.