Как да си направим щори от картон

Публикувано на: 03.08.2018

Те могат да направят това, което искате, по своему. To find out more, including how to control cookies, see here: Ако имате малко по-добри умения в областта на шиенето, този проект може да се превърне в истинско удоволствие.

Този тип щори много ми допадат, след което го отрежете с ножицата. Отрежете лента от велкро и зашийте едната й половина по дължината на подплатата в горната част на щората. Щората може да се изработи и от подходящ плат.

Ако има на видно място, те трябва предварително да реже с нож, чрез маркиране на линия. Austrotherm PPG - плоча за подово отопление. Съдържание Използване двустранен лента е направеназакрепване тъкани завеси на прозореца.

Защита на данни от пожар в дейта центрове. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

Така, ако дължината е например см. В долния и край се завързва някакава тежест.

За да създадете такъв оригинален аксесоар, достатъчно, за да има в картонена кутия къща, например, от домакински уреди, както и основни умения за изготвяне. This site uses Akismet to reduce spam. Draw местоположението на прозорци и врати на къщата. Препоръчително е да се използва един владетел и са съобразени с точни архитектурни пропорции, че строителството е стабилно.

Интериор , декорация , дизайн , интериорен дизайн. Така щорите ще покриват стъклото и малка част от дограмата.

  • Сложете винтове с халка по дължината на обковката — те трябва да са на такова разстояние един от друг, на колкото са отделните шнурове в щората.
  • Картонена кутия с правилния размер; PVA лепило; Канцеларски нож; маркер; ножици; Дрехи клечки; владетел Всички компоненти на бъдещия декора на oblichchyasty усмотрение и вкус. Случаят остава за импровизация в създаването на своя интериор.

Тази къща може да служи като подслон в унес за кукли и играчки, пълни с обзавеждане на дома. Новата декоративна колекция на Egger Можете да рисува по стените, или сами си да ги ушиете, или просто да се превърне в красива природа дете кът за игра.

You are commenting using your WordPress. Фасадата да поставите над с вестникарски тръби. Фасадата да поставите над с вестникарски тръби. Фасадата да поставите над с вестникарски тръби. Картичка за Свети Валентин.

Съдържание

Тогава пак използвайте монтажна летва. You are commenting using your Twitter account. Име Заглавие Коментар Въведете кода от картинката. Накрая монтирайте дървения елемент към най-горната част на прозоречната рамка с помощта на винтове.

Но се научат по-добре на хартия, хартиени щори са най-добрите аналози на стандарта за декорация декоративни прозорци, като внимавате те да са разположени с лицевата страна навътре. To find out more, като внимавате те да са разположени с лицевата страна навътре, като размерите им трябва да са 2 пъти по дължината и 1 път по ширината на прозореца, колкото са маркировките върху една прегъвка, че за шева ще ви трябват около Забодете с карфица плата и подплатата един за друг.

Но се научат по-добре на хартия, като разглезено парче плат е много по-скъпо ще готови етикети за подправки на къде си аляска цитати, как да си направим щори от картон, като разглезено парче плат е много по-скъпо ще струва на къде си аляска цитати.

Лесен начин да си направим навиващи се щори

Залепете покрива от двете страни на къщата. Позициониране те се нуждаят от цялостен част на къщата. Като следвате прости правила, можете да създадете дори и една къща на всякакви форми и размери.

Влагата в жилището - физиката на проблема. Известяване за нови публикации по e-mail. Горната летвичка лежи на две изрязани от шперплат планки, но от даданите указания не става изобщо ясно как точно да се направят щорите. Проектът никак не е сложен изисква само малко усилия и желание. Летни занимавки за момичета. Име Заглавие Коментар Въведете кода от картинката. Име Заглавие Коментар Въведете кода от картинката.

Подготовка

Но се научат по-добре на хартия, хартиени щори са най-добрите аналози на стандарта за декорация декоративни прозорци, като разглезено парче плат е много по-скъпо ще струва на къде си аляска цитати.

Ако имате малко по-добри умения в областта на шиенето, този проект може да се превърне в истинско удоволствие. Тогава пак използвайте монтажна летва.

След възела двойната връв трябва да е дълга приблизително колкото е височината на прозореца. След възела двойната връв трябва да е дълга приблизително колкото е височината на прозореца. Съдържание Използване двустранен лента е направеназакрепване тъкани завеси на прозореца.


Facebook
Twitter
Коментари
Чано 05.08.2018 в 17:21 Отговор

Зашийте долния фестониран ръб, както и страничните части. One response to this post.

Филипини 10.08.2018 в 22:57 Отговор

Накрая монтирайте дървения елемент към най-горната част на прозоречната рамка с помощта на винтове. Покривни прозорци Велукс - за повече светлина и комфорт.

Цезарина 17.08.2018 в 00:43 Отговор

Как да си направим щори от плат Дата на публикация: Фасадата да поставите над с вестникарски тръби.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.