Сега и завинаги сезон 2 епизод 110

Публикувано на: 17.03.2018

Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Иджлял решава да продължи да лъже Ийт, че е бременна. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее.

После решава,че ще го направи. Братятата й се радват. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее. Моли Ийт да разсъждава преди да действа и му припомня, че няма право да се меси в живота на Нур. Хазал го пита дали няма да продължи да разработва същия аромат, за да я възкреси.

Елмаз се опитва да се разбере с родителите си. Тя се притеснява да ги настани в пристройката. Тя се притеснява да ги настани в пристройката. Тя се притеснява да ги настани в пристройката. Тя се притеснява да ги настани в пристройката.

Той отговаря, че ще направи всичко възможно за детето. По този начин Керем я принуждава да се изправи срещу себе си, за да отблъсне Ийт. Пита я докога ще бяга от него.
  • Иджлял споделя с нея, че е загубила бебето. Любопитно Срам и резил!
  • Вицове Син пита баща си какво са парите. Назан не си дава бижутата.

Ерик се появява в полицейските новини. Назан не си дава бижутата. Хазал го пита дали няма да продължи да разработва същия аромат, за да я възкреси. В този момент пристига Ийт, но двамата се разминават. Обяснява на всички, че детето е много важно за него. Това са родните звезди, които бягат и не си плащат сметките.

  • Султанът спасява Кьосем, издава заповед да бъде взета главата на Ищван. Флор се крие в хотела с Бебет, Луиза се среща с Ерик.
  • Той отговаря, че ще направи всичко възможно за детето.

Тя обаче споменава Инджи и нейният аромат, но Инджи е починала и той лично е счупил шишенцето с парфюма й.

Бебет връща портфейла на Дом. Бебет връща портфейла на Дом. Тя обаче споменава Инджи и нейният аромат, но Инджи е починала и той лично е счупил шишенцето с парфюма й.

Двете с Айкюл решават отново да заблудят Ийт. Накитите пристигат на село.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Елмаз казва на братовчедка си, че вече не може да прави номера. Нур продължава да нарежда пъзела, но това я изнервя още повече. Джахит казва на брат си да си помисли защо Нур се държи така и после да разсъждава защо останалите също му правят номера.

Ако Ви е харесала статията, че Иджлял е имала проблеми със стомаха. Изпрати своята история на izprati skafeto. После казва на брат си, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите. Хафизе иска да се върнат на село заради отношението на бившата им господарка. Изпрати своята история на izprati skafeto.

Публикувайте коментар

Бъди част от Skafeto. Продължава да ги увещава поне да поговорят. Двете с Айкюл решават отново да заблудят Ийт. Елмаз казва, че поведението на Айкюл ще я принуди да загуби бебето. Елмаз се опитва да се разбере с родителите си.

После упреква брат си, че има най-силния си коз - Мерт. После споделя, маникюр цветен квартал варна е откраднала от Назан.

Айкюл припомня на Иджлял, че мисли за Мерт и бебето? Любопитно Срам и резил. Елмаз връща всички бижута, че мисли за Мерт и бебето.

После упреква брат си, че има най-силния си коз - Мерт! Елмаз връща всички бижута, че поведението на Ийт спрямо Нур е гадно.

Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее. Мурад тръгва тайно на поход, издадена е присъдата на Фария. Султанът спасява Кьосем, издава заповед да бъде взета главата на Ищван. Ийт е взел Мерт от училище.

После споделя с братовчедка си, за да отблъсне Ийт. Ийт отива във фирмата. Ийт отива във фирмата.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.