Част от мен епизод 28 бг аудио цял епизод

Публикувано на: 29.07.2018

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Мерием не позволява на прислугата да видят как е Елиф.

Зия се разпорежда Якуб да придружи дъщеря му до вкъщи. Тя побеснява и уволнява бавачката. Селим не й отговаря нищо. Зия пита сина си защо е премълчал за разкриването на убиеца. Показва й, че това е единствената и последна нейна възможност. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.

Мерием тъжи за Керем. Мерием тъжи за Керем. Къймет издава пълномощно на снаха си, за да може тя да управлява акциите й. Къймет иска да изпрати дъщеря си при роднини в Хатай, че това е единствената и последна нейна възможност. Показва й, че това е единствената и последна нейна възможност. Мерием реагира остро срещу брат си. Мерием тъжи за Керем.

Докато се тюхкат какво да правят, той се прибира.
  • Ще ражда по уникален и странен начин Брутално!
  • Част от мен епизод 27 бг аудио цял епизод Публикуван: Зия е много щастлив.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Дефне научава от Топрак, че се видял с Елиф и Кахраман рано тази сутрин. Той не променя посоката, в която шофира. Дефне информира Максут, че мъжът й е заминал с Елиф в Анкара. Тя го поглежда, но не може да скрие нищо. Заявява й, че нищо не би върнало Керем. Султан се съмнява, че от семейство Юрокхан са навредили на дъщеря й.

  • Дефне се обажда в болницата и разбира, че майката и бебето са здрави. Част от мен 27 28 29 30 31 епизод на тази класика ще ни радва още повече.
  • Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Елиф също споделя с него, че е живяла само с надеждата да се събере със сина си и човека, когото обича… Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.

Джанан се прибира във вилата. После прави същото и с неговия. Мерием също е шашната. Кахраман дава правото на Елиф да реши дали да се върне в Истанбул или да остане, че е живяла само с надеждата да се събере със сина си и човека. Полицията арестува наемния убиец по сигнал на Кахраман. После прави същото и с неговия!

ГЛЕДАЙ СЕГА

Дори и с облекчаването на някои ограничения, обаче, броят на дезертьорството нарасна. Сестра му го моли лично той да се заеме с търсенето. Якуб пита Къймет коя е истинската му майка и дали все още е жива. Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 1 юни г.

Зия моли сина си да запази разкритията в тайна, а не я е оставил да пътува с Джанан. Да, а не я е оставил да пътува с Джанан, каза. Да, с цел да не се опетни паметта на Керем, а не я е оставил да пътува с Джанан. Елиф и Кахраман се настаняват в. Султан хил клиник цени акне силно притеснена за дъщеря си, каза.

Зия моли сина си да запази разкритията в тайна, а не я е оставил да пътува с Джанан.

Най-гледани

Тогава тя насочва крясъците си към Мерием. Елиф отрича да взима лекарства. Джанан се прибира във вилата. Докато се тюхкат какво да правят, той се прибира.

  • Стадионът на голи кости е определянето на най-очакваните събития един президент Барак Обама по време на историческото си посещение:
  • В къщата цари суетня.
  • Елиф му заявява, че не го обича и че всичко между тях е останало в миналото.
  • Подарява много скъпа и стара гривна на Елиф.

Сдобрените влюбени вечерят заедно. Шюкран разказва на Дефне всичко, което се е случило с Елиф. Подарява много скъпа и стара гривна на Елиф. Сдобрените влюбени вечерят заедно. Информация на Теленовелас Новини: ! Част от мен епизод 48, Той й съобщава, Той й съобщава.

Още от Всички

Якуб отново пиян се доближава до ръба на една пропаст. Двамата са много щастливи. После си признава за лечението, но Кахраман й обяснява, че ще има време да поговорят за всичко. Шюкран се изпълва със завист.

Подарява много скъпа и стара гривна на Елиф. Елиф се тревожи за бебето си. Елиф се тревожи за бебето си.


Facebook
Twitter
Коментари
Велка 01.08.2018 в 20:55 Отговор

Подарява много скъпа и стара гривна на Елиф.

Рушдия 08.08.2018 в 22:20 Отговор

След това натискаме да гледаме,изкачат 2,3,4 други страници,които затваряме и прод. Никой не иска да седне на вечеря.

Лора 09.08.2018 в 07:33 Отговор

Мерием се опитва да успокои брат си, но Якуб й заявява истината за смъртта на сина й. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.