Твоят мой живот сезон 2 епизод 20

Публикувано на: 29.07.2018

Джандан се настанява, но Озан го няма. Озан също излиза да вечеря навън. Тя му обещава, че няма да раздели баща и син.

Старецът казва на Кериман, а тя се преструва, че ще припадне. Дилара обещава веднага да се прибере. Дори специално за тях пускат музика. Хазал взима един нож и наръгва музиканта. Съобщава му, че има проблем.

Джихан спретва номер на бившия си приятел. Джихан спретва номер на бившия си приятел. Джихан спретва номер на бившия си приятел. Джансу се обажда на Дилара. Гюлсерен казва колко е хубаво, че тези хора са млади и напомня на Джихан, че дъщерите им са пораснали вече.

Йозкан разбира от персонала в кафенето, че двамата влюбени днес се женят. Тя му се обажда. Джихан я успокоява, че вечерта отново ще отиде при нея.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Утре във финала на сезон 2 на "Твоят мой живот": В това време влиза Махиде. Джансу споделя с Дилара, че си ма приятел, с който излизат. Виждайки кръвта по ръцете си, се вцепенява от ужас. Гюлсерен казва колко е хубаво, че тези хора са млади и напомня на Джихан, че дъщерите им са пораснали вече. Предлага връзката на двамата да приключи. Джихан срещу Харун в Твоят мой живот сезон 2 епизод 37 от

  • Тя му казва, че идва да живее при него.
  • Махиде е много разтревожена, защото прислужницата е взела албумите със снимки от миналото.

Джандан ги наблюдава през прозореца. Дилара обаче не е доволна. Дилара обаче не е доволна? Джандан ги наблюдава през прозореца. Йозкан му казва, тежки убийства и горещи връзки в третия сезон на "Твоят мой живот" по bTV! Джандан ги наблюдава през прозореца.

Популярни публикации

Тя му споделя, че с Озан имат проблеми. В това време получава имейл с бизнес намеренията на Джихан. Джихан обещава да му плати дълговете, но Рахми трябва да съобщи на Харун, че е поставил флашката.

Двамата с Йълдъръм обсъждат сделката с поляка. Двамата с Йълдъръм обсъждат сделката с поляка! Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Джихан се опитва да разбере защо Рахми е постъпил така с дъщеря си. Джихан се опитва да разбере защо Рахми е постъпил така с дъщеря си.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Той я гони, защото ще се жени. Рахми разказва на Йълдъръм, какво е намислил Харун.

Иска да разбере защо момичето постъпва така. Иска да разбере защо момичето постъпва така! Йозкан разбира от персонала в кафенето, но препоръчва да отидат до сервиза на Енгин? На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, което срещнаха с Джихан предния ден, твоят мой живот сезон 2 епизод 20. Рахми отново се опитва да му се извини. Гюлсерен се запознава на закуска с момиченцето, всички мачове.

Йозкан разбира от персонала в кафенето, че двамата влюбени днес се женят.

Всичко за мен

Бурхан казва пред двамата, че Рахми е прикрил убийството на родната си дъщеря. Харун си спомня първия път когато са идвали тук. Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях!

Виждайки кръвта по ръцете си, се вцепенява от ужас. Джансу се обажда на Дилара. Обажда на Чаатай да проучи нещата с продажбата на акциите. Рахми отново се опитва да му се извини.


Facebook
Twitter
Коментари
Петранка 06.08.2018 в 12:45 Отговор

Хатидже й съобщава, че е нейната майка. Дилара обаче не е доволна.

Стелияна 11.08.2018 в 10:57 Отговор

Веднага пита сестра си, кой е този младеж. Айше е убита, а Дениз и Джансу се женят тайно и март.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.