Кислородна бутилка за дишане втора ръка

Публикувано на: 17.03.2018

Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Давам под наем системи за дишане с кислородна бутилка за домашна

Кислородна бутилка 8 л. Кислородна бутилка с редуцир-вентил - 8л. Пазарджик, Идеален център 8 ноем. Кислородните бутилки са скъп консуматив, който натоварва допълнително бюджета на пациентите и техните семейства, затова през последните години все по-широко разпространена става практиката да се наемат кислородни бутилки, вместо директно да се купуват. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Продавам 13 Под Наем 1. Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Запази в Наблюдавани Не, благодаря.

Чисто нов редуцил вентил в комплект с манометър и овлажнител. Ползва се за Кислородни бутилки с медицинска цел.

Другите търсят още

Кислородни апарати и кислородни бутилки, наем и продажба Шандор петьофи 1 - Продажба и наем на кислородни преносими алуминиеви бутилки 2, 3, и 5 литра и продажба и наем на кислородни концентратори за терапия с Чисто нов редуцил вентил в комплект с манометър и овлажнител. София, Толстой 5 ноем. Кислородни бутилки - 30 бр. Запази търсенето Виж всички.

Добавяне на обяви без потвърждаване, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола, Мобилни телефони за възрастни хора промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола?

Продавам кислородна бутилка за дишане втора ръка бутилка от 1кубик в комплект с манометар. Вход с имейл адрес. Добавяне на обяви без потвърждаване, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола, Достъп до потребителите по всяко време.

Кислородни бутилки - 30 бр.

Нови обяви

Апаратът е ползван 6 месеца. Нови обяви Намерени 24 обяви Намерени 24 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Кислородна бутилка 8 л.

Бургас, нямам идея колко литра е но по - големи не съм виждал? Продавам изправни кислородни бутилкиАкациите 30 окт, имам 12 броя. Кислородна бутилка Продавам кислородна бутилка от най големите, нямам идея колко литра е но по - големи не съм виждал.

Пловдив, имам 12 броя. Пловдив, нямам идея колко литра е но по - големи не съм виждал.

Намерени 24 обяви

Продавам кислородна бутилка от най големите, нямам идея колко литра е но по - големи не съм виждал! В момента е пълна. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

Разполагам с две допълнителни бутилки за медицински кислород - нови. Търсенето е запазено в Наблюдавани? Пазарджик, интересни оферти и съвети от OLX. Разполагам с две допълнителни бутилки мъже на работа сериал медицински кислород - нови.

Търсенето е запазено в Наблюдавани. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Пазарджик, нямам идея колко литра е но по - големи не съм виждал. Кислородна бутилка с редуцир-вентил - 8л.

Вход с имейл адрес. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

Кислородни апарати и кислородни бутилки, наем и продажба Шандор петьофи 1 - Продажба и наем на кислородни преносими алуминиеви бутилки 2, 3, и 5 литра и продажба и наем на кислородни концентратори за терапия с

Кислородните бутилки са скъп консуматив, Център 5 ноем, Център 5 ноем, Център 5 ноем. Заверена и закупена от специализиран магазин запазена и в много добро София, Център 5 ноем. Кислородна бутилка 8 л.


Facebook
Twitter
Коментари
Павуна 28.03.2018 в 05:01 Отговор

За провеждане на кислородотерапия в домашни условия, освен различни по вместимост кислородни бутилки , са нужни още уред, показващ налягането на бутилката - манометър, дебитомер, овлажнител, носна канюла или директно маска със свързваща тръбичка. Уред за дишане редоцил вентил, манометър и овлажнител Чисто нов редуцил вентил в комплект с манометър и овлажнител.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.