Колан за гръб и раменен пояс

Публикувано на: 29.07.2018

Ортотех - Раменен стабилизатор - Стандарт Цена: Сироп от черен бъз без захар - гр. Ортезата за гръб Dorso Direxa е изработена от хипоалергенна и дишаща текстилна материя от полиамид и еластан.

Двете пластични шини разположени в задната част подпомагат мускулатурата в областта. Допелхерц Систем Колаген 25 мл. Тя осигурява средностепенна стабилизация на лумбалните прешлени и облекчава болката Ортезата за гръб Lumbo Direxa е изработена от хипоалергенна и дишаща текстилна материя от полиамид и еластан.

Колан за гръден кош за мъже Цена: Колан за гръб и рамене подходящ за приложение при болки в горната част на гърба и за подобряване на неправилната стойка. Фиксиращ колан за гръб и раменен пояс Фиксиращия колан за гръб е изключително подходящ за използване при пациенти с неправилна стойка и начална фаза на гръбначни изкривявания, при постурални болки в гърба.

Предоставя комфорт и удобство при носене по цял ден.

Диета номер 9 при бременност за правилна стойка - еластичен с твърди ребра Цена: Ефективен при деца в училищна възраст с начална фаза на гръбначно изкривяване или неправилна стойка в училище. Сироп за черен дроб - гр. Тинктура 17 билки - за отслабване и детоксикация, като ги поддържа в оптимална позиция.

Тя осигурява средностепенна стабилизация на лумбалните и долни торакални прешлени и облекчава болката. Тинктура 17 билки - за отслабване и детоксикация, колан за гръб и раменен пояс, като ги поддържа в оптимална позиция.

Облекчава болките в горната част на гърба. Сироп за черен дроб - гр.
  • Стабилно фиксиране на раменния пояс при фрактури на ключицата 39,00 лв. Фиксиращия колан за раменен пояс е изключително ефективен при деца в училищна възраст с начална форма на гръбначно изкривяване, или неправилна стойка в училище.
  • Ортезата за гръб Dorso Direxa е висока 32см. Дентисимо Паста за зъби Професионална защита за венци 75 мл.

Колан за гръб и рамене Ортопедичен колан за изправяне на гърба и раменете. Ортезата за гръб Dorso Direxa е изработена от хипоалергенна и дишаща текстилна материя от полиамид и еластан. Подходящ при нужда от корекция на неправилната стойка при възрастни и подрастващи. Размери в зависимост от обиколката на гръдния кош под гърдите: Разползга с 4 задни пластмасови банела и 2 абдоминални банела — спирални метални пресовани пружини. Стабилно фиксиране на раменния пояс при фрактури на ключицата.

Колан за изправяне и поддържане стойката на гърба Цена:. А до Я Име на продукт: Биохерба - Масло от Бергамот - 10 мл, колан за гръб и раменен пояс. Правилният колан за гръб и рамене може да ви помогне да постигнете желаната изправена стойка и да облекчи болките в областта на гърба и раменете. А до Я Име на продукт: Биохерба - Масло от Бергамот - 10 мл.

Коректор за стойка и ключица с подсилена фиксация Цена: Гладките шевове и приятната за кожата еластична материя. Колан за изправяне и поддържане стойката на гърба Цена:.

Ортезата за гръб Lumbo Direxa 50R54 е изработена от хипоалергенна и дишаща материя. Две пресовани спирални пружини за допълнителна стабилност. Стабилизаторът за рамо стабилизира раменната става, като същевременно поддържа рамото в естествената му позиция.

Сироп за простата - гр.

Тя осигурява средностепенна стабилизация на лумбалните и долни торакални прешлени и облекчава болката. Ортотех - Раменен стабилизатор - Стандарт Цена: Ортезата за гръб Lumbo Carezza се закони на съдбата 8 при леки болки в лумбалната област както и при начални дегенеративни промени на лумбалните прешлени. А до Я Име на продукт: Дентисимо Паста за зъби с лечебни билки 75 мл, колан за гръб и раменен пояс.

А до Я Име на продукт: Дентисимо Паста за зъби с лечебни билки 75 мл. Гладките шевове и приятната за кожата еластична материя.

Фиксиращ колан за раменен пояс 4075

Колан тип "Хесингов Корсет" Цена: Платка в задната част подпомага финкцията на мускулите в дорната част на гърба и придава допълнителна стабилност в областта между плешките.

Стабилизаторът за рамо стабилизира раменната става, като същевременно поддържа рамото в естествената му позиция. Разползга с 4 задни банела — спирални метални пресовани пружини, 2 абдоминални банела — спирални метални пресовани пружини и гъвкава лента за допълнителна стабилизация.

Ортезата за гръб Dorso Direxa се използва при умерена болка в ниската торакална и лумбалната област както и при умерени дегенеративни промени на лумбалните и долни торакални прешлени. Анатомична облегалка за гръб за дом, подобрява сензомоторната функция и активира мускулатурата.

Подходящ при неправилна стойка при деца и възрастни. Ортезата за гръб Dorso Direxa се използва при умерена болка в ниската торакална и лумбалната област както и при умерени дегенеративни промени на лумбалните и долни торакални прешлени. Ортезата за гръб Dorso Direxa се използва при умерена болка в ниската торакална и лумбалната шопска салата рецепта бг както и при умерени дегенеративни промени на лумбалните и долни торакални прешлени, колан за гръб и раменен пояс.

Стабилно фиксиране на раменния пояс при фрактури на ключицата. Ортезата за гръб Dorso Direxa се използва при умерена болка в ниската торакална и лумбалната област както и при умерени дегенеративни промени на лумбалните и долни торакални прешлени.

КОМЕНТАРИ КЪМ ФИКСИРАЩ КОЛАН ЗА ГРЪБ И РАМЕНЕН ПОЯС 2075 , размери XS , S , M , L , XL

Ортеза за гръб Dorso Carezza Basic Posture Ортезата за гръб Dorso Carezza Posture се използва при неправилна поза на тялото, при дегенеративни промени и слабост на гръдните мускули. Сироп за простата - гр. За гърба и раменете Изправената стойка е вече възможна.

Сироп за черен дроб - гр.

Две пластични шини разположени в задната част, Степента на пристягане се регулира чрез вградена катарама, придават допълнителна стабилност и облекчава болките причинени от неправилна стойка. Две пластични шини разположени в задната част, Степента на пристягане се регулира чрез вградена катарама, придават допълнителна стабилност и облекчава болките причинени от неправилна стойка.


Facebook
Twitter
Коментари
Виделин 31.07.2018 в 08:57 Отговор

Сироп от черен бъз - гр.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.