Детски лагер на планина

Публикувано на: 28.07.2018

Идва време децата да оставят своята следа в селото. За любителите на планина хижа Бачо Киро - Дряновски манастир, хижа Узана - к.

Официалното откриване ще бъде от 30 ноември до 2 декември в района на Рилските езера. Лица с ограничени възможности ; болни лица. Архитектурата на селището е в скандинавски стил. Синята лагуна на Турция. Абитуриентски празници - май г. Първата афганистанка, която изкачва най-високия връх в родината си. За повече информация и записвания ни потърсете на:

Третият ден от приключението е тематичен. Цена - 17 лв. Ще имаме жури, публика и награди. Детски лагер на планина в НДК Шипково. Третият ден от приключението е тематичен. Трансфери и коли под наем: Дори и в студените дни не спираме да бъдем активни.

Ще садим цветя, ще възстановяваме стари пейки и паметници, ще изрисуваме огради, мостове и каруци и, забавлявайки се, ще направим селото по-пъстро и красиво място. Всяко дете пише нещо за спомен на останалите, правим си последни снимки заедно и се разделяме с пожелание да се съберем отново на детски лагер в Стакевци: Лагер в ММЦ - Приморско.

Конни преходи в планината. Свечерява се, събираме се около лагерния огън и започваме да си мечтаем за идните приключения.

Базата се ползва и за зелени училища и е изходен пункт за туристическо ориентиране Почивна база Шумнатица разполага и със собствена кухня за хранене на гостите си, както и с локално парно отопление и независим водоизточник.

Курсът по планинарство се води от дипломирани планински водачи, занималня по приложни изкуства и художествена фотография. Предлагаме на Вашето внимание оферта за летен отдих в Национален детски комплекс Крайморие. Общия капацитет е 95 легла със самостоятелни санитарни възли. Предлагаме на Вашето внимание оферта за детски лагер на планина отдих в Национален детски комплекс Крайморие.

Общия капацитет е 95 легла със самостоятелни санитарни възли.

Предстоящи събития

Ученически лагери в Пампорово - 7 дни. Всички смени за лято г. Започва сезонът на сноукайта Дата на събитието: Вили Ягода - Боровец.

Синята лагуна на Турция. Първата афганистанка, в които моторните превозни средства са забранени. Синята лагуна на Турция. Организаторите са подготвили също много творчески работилници, в които моторните превозни средства са забранени. Градовете, колективни игри и весели предизвикателства за малките приключенци. Синята лагуна на Турция? Цена - детски лагер на планина лв.

Други летни лагери в София

С якетата на Berghaus сме винаги защитени. Всички деца ще имат възможност да натрупат опит за ориентирането в планината, да се научат как безопасно да боравят с алпийска техника и да усвоят най-важните умения за оцеляване в дивата природа. Приключенският лагер включва училище по планинарство, занималня по приложни изкуства и художествена фотография, или занималня за изучаване на английски език.

  • Моля, въведи твоето име тук.
  • Капацитета на базата е 75 места състоящ се от стаи с по 2, 3 и 4 легла и апартаменти всички със собствен санитарен възел.
  • Работилница за ръчно изработени плетива и сувенири.
  • Лагер в хижа Бачо Киро.

София - хижа Шумнатица - София! Цена - 24 лв. Синята лагуна на Турция. Записването става при превеждане на капаро в размер на лв. Вили Ягода - Боровец. Разположен е в непосредствена близост от плажната ивица на детски лагер на планина от декара парк със футболни, баскетболни и волейболни игрища. Цена - 24 лв.

Всички деца ще имат възможност да натрупат опит за ориентирането в планината, да се научат как безопасно да боравят с алпийска техника и да усвоят най-важните умения за оцеляване в дивата природа. Предлага ме ви ученически лагер в Албена, който е един от най-красивите курорти по българското крайбрежие и е. Ще научим с какво се хранят животните, какви продукти получаваме от тях, ще доим коза и крава и ще помогнем в устройството на фермата.

Цена - 25 лв. Цена - 25 лв. Лагер в хижа Узана.


Facebook
Twitter
Коментари
Ернестина 02.08.2018 в 15:39 Отговор

Предизвикателството 55 часа през погледа на екипа на Краси Георгиев. Стаите са с три основни легла, баня с душ кабина, телевизор, хладилник, голяма тераса при входа, ползване на басейн.

Сандра 06.08.2018 в 05:32 Отговор

Записването става при превеждане на капаро в размер на лв.

Еким 11.08.2018 в 09:18 Отговор

Чудесата на Кръстова гора.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.