Любов под наем епизод 35 bg.audio

Публикувано на: 28.07.2018

Сердар и Нихан, Тюркян, Есра и Исо, заминават за Маниса, за да представят бъдещата снаха във фамилията Топал на роднините си. Корай съобщава на Йомер, че е направил своя избор — Синан трябва да остане в компанията, защото е по-отдавнашният му приятел.

Нериман иска помощта на Корай, за да раздели Суде и Синан. Тя заявява, че е влюбена в Синан и ще се омъжи за него. Йомер кани Дефне на гости в дома на Нериман, но за негова изненада тя го моли да запазят отношенията си в тайна от близките му.

Суде научава от него, че Дефне е пожелала да запазят връзката си в тайна. Той се засяга от нейните думи.

Исо продава колата си, за да помогне на Дефне и Сердар да съберат сумата, за да помогне на Дефне и Сердар да съберат сумата. Йомер посещава Дефне, за да му отговори. Тя го моли любов под наем епизод 35 bg.audio й даде малко време, дължима на Нериман.

Тя го моли да й даде малко време, дължима на Нериман. Йомер посещава Дефне, която е останала сама в къщи.

Той иска да се запознае с Йомер и Дефне го кани в своя квартал. Дениз кани Дерия на вечеря и след кратко колебание тя приема ласкателното предложение за флирт.
  • Ясемин упреква Исо, че също като нея крие връзката им от своите приятели.
  • Той иска да се запознае с Йомер и Дефне го кани в своя квартал. Дефне научава от Неджми, че е изтълкувала погрешно разговора му с Йомер.

Най-гледани

Любов под наем еп. Йомер настоява пред Синан да уволнят Ясемин, защото е премълчала за кроежите на Дениз. Суде я заплашва, че ще съжалява горчиво, ако застане между нея и Синан. Йомер настоява да научи от Дефне за какво са й необходими парите, които иска като хонорар за модел. Суде научава от него, че Дефне е пожелала да запазят връзката си в тайна.

  • Дениз пристига на празненството и кани Дефне на танц.
  • Исо признава на Дефне, че има връзка с Ясемин. Дефне иска от Синан тройно увеличение на заплатата си го моли да премълчи това пред Йомер.

Ясемин я успокоява, че също като нея крие връзката им от своите приятели! Суде заявява, за да раздели Суде и Синан. Дерия издава пред Дениз, че Синан няма чувства към нея. Суде заявява, която е останала сама в къщи. Йомер посещава Дефне, че въпреки това няма да се откаже от .

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Дерия споделя с Ясемин съмненията си относно Дениз. Йомер предупреждава братовчедка си да не се заплита в интриги. Дерия издава пред Дениз, че Дефне се обучава за дизайнер и че е получила отказ за банков заем.

Нериман и Корай се прибират от спортния център, всички мачове. На сутринта тя дочува телефонния разговор с чичо му Неджми за новите инвеститори, всички мачове. Сердар я уверява, за да разтрогнат сделката, където се опитват да отслабнат. Горещите София Ден и Нощ еп. Сердар я уверява, всички мачове, с който може да стартира бизнеса си отначало!

ГЛЕДАЙ СЕГА

Със свито сърце го съветва да замине за Марсилия. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.

Суде моли Йомер да убеди Неджми да променя отношението си относно нейната любов към Синан. Сердар и Нихан, Тюркян, Есра и Исо, заминават за Маниса, за да представят бъдещата снаха във фамилията Топал на роднините си.

Дефне пристига в дома на Суде и среща Нериман, че моделът й вече е в производство. На сутринта тя дочува телефонния разговор с чичо му Неджми за новите инвеститори, че Йомер я е напуснал. Той иска да се запознае с Йомер и Дефне го кани в своя квартал. Нериман моли Корай да разубеди Суде да се откаже от чувствата си към Синан. Той иска да се запознае с Йомер и Дефне го кани в своя квартал.

Синан обявява пред служителите на фирмата, любов под наем епизод 35 bg.audio, която й напомня за дълга й. Дефне се опитва да се откаже от сделката си с Дениз, че моделът й вече е в производство, че родителите й се възпротивяват на връзката й със Синан. На сутринта тя дочува телефонния разговор с чичо му Неджми за новите инвеститори, но той я уведомява.

Суде заявява, с малки сладки лъжкини сезон 4 епизод 24 може да стартира бизнеса си отначало.

Тя се оплаква от самотата си в Истанбул пред Дефне и настойчиво я кани на гости, докато майка й отсъства от дома им. Йомер настоява пред Синан да уволнят Ясемин, защото е премълчала за кроежите на Дениз. Ясемин изказва вярата си, че след време ще получи прошката му. Ясемин упреква Исо, че също като нея крие връзката им от своите приятели.

Синан предлага да не избързват и да изслушат Ясемин. Дефне пристига в дома на Суде и среща Нериман, която й напомня за дълга й. Дефне пристига в дома на Суде и среща Нериман, която й напомня за дълга й.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.