Трима братя три сестри епизод 36

Публикувано на: 25.07.2018

Доня Едувина на всяка цена иска да го задържи близо до себе си и му предлага работа на личен секретар и придружител. Доня Едувина умира в деня на сватабата си с Франко.

Габриела изживява тежко отсъствието на Норма и Химена. По всичко личи, че амбициите й ще доведат до непредвидени усложнения…. Той също не може да я забрави и си дава дума, че един ден ще бъдат отново заедно.

Узнала за близостта им, Габриела напразно се мъчи да потъпче тяхната любов. Уплашен, Франко моли братята си да му помогнат да се оправи с имотите и с чифлика. Оскар моли Рут да стои настрана от цялата история.

А майка й ги е видяла да се целуват и от това избухнал скандал. Там е и Рут с новия си приятел Антонио. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си.

Франко успява да убеди и Ева да остане да работи за.

Оскар обвинява Хуан, че експлоатира жена му. Химена заминава да се снима в нови реклами. Ева му обяснява, че Габриела е поставила това условие, за да остане да работи в имението.
  • По всичко личи, че амбициите й ще доведат до непредвидени усложнения….
  • Това е магия, родена от съчетанието на актьорски талант, красота, химия между партньорите, сюжетна нишка и страхотна музика. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Съдружието с Оскар спасява модния му салон от фалит и обещава да му гарантира жадувания успех. На помощ идват и братята - Франко и Хуан. Хуан вижда детето си и разнежен го взема на ръце. Норма трябва да избира между Фернандо и Хуан. Химена казва на майка си, че не иска да се върне в имението, дори и Оскар да дойде с нея.

  • Армандо решава да му остави къщата си и бара. Той също не може да я забрави и си дава дума, че един ден ще бъдат отново заедно.
  • Но по неизвестни за младежите причини, всяко споменаване на братовчедката на Леандро предизвиква смут в душата на Ева… Смущение буди и поведението на Динора Росалес. Норма му казва, че обича Хуан, така както не е успяла да обикне него.

Тъкмо обратното - отношението й подтиква Норма да вземе дълго отлаганото решение… Междувременно приемът у Леандро приближава към своя край! Росарио е изместена на сцената от Пепита. Зад камерата всички бяха луди по хлапето, пенсионен фонд бъдеще пловдив да могат с общи усилия да отдалечат Хуан от Норма и детето.

Габриела разбира за интереса на Динора трима братя три сестри епизод 36 Хуан Рейес и й предлага да се съюзат, три сестри" той се снима в още няколко успешни мелодрами. Зад камерата всички бяха луди по хлапето, а то взе че се оказа…момиченце?

ГЛЕДАЙ СЕГА

Семейство Елисондо е ужасено от трагедията, която за малко не се е случила със срутването на новата постройка. Сложни са отношенията между по-младия от братята Рейес — Франко — и Сара. Братята Рейес решават да закупят земите в съседство на имението на Елисондо. Норма не одобрява връзката им, но не желае да се меси.

Срещата й с Рут Урибе предизвиква у нея вълнение, заради Химена. Хуан и Оскар се местят да живеят при Франко.

На помощ идват и братята - Франко и Хуан. На помощ идват и братята - Франко и Хуан. Майкъл Браун, кара всички да въздишат по героя му в новата нарконовела на Телемундо "Любимата на Кентавъра" "La querida del centauro", кара всички да въздишат по героя му в новата нарконовела на Телемундо "Любимата на Кентавъра" "La querida del centauro", трима братя три сестри епизод 36.

Медийни партньори

Мартин упреква Ева, че тол Ледът между него и Норма се е пропукал и той вече може да се радва на близостта на любимата и сина си. Бабчето обаче обожаваше внука си толкова, колкото всички трима братя, три сестри.

  • Строгостта обаче едва ли ще му осигури успех в очите на Росарио — тя все повече страда от ограниченията, които ревнивецът й налага.
  • Той го оправдава с факта, че скоро е загубил приятелката си, която се е омъжила за друг.
  • Хуан преодолява гордостта си и се съгласява да подкрепи брат си в трудния момент.
  • Намесва се Норма, която се опълчва срещу майка си и дава на Хуан да разбере, че може да вижда сина си, когато пожелае.

Оскар го уверява, че Рут прилича невероятно на починалата му сестра Ливия, че на Химена скоро ще й омръзне да живее без удобства.

Оскар моли Рут да стои настрана от цялата история. Последно се включи в поредицата на RCN "Селия" Celiaтрима братя три сестри епизод 36, базирана на живота на известната кубинска певица. Той й предлага да живеят заедно. Оскар споделя тревогите си с Хуан. Празненството в модната къща на Леандро е в разгара си! Празненството в модната къща на Леандро е в разгара си. Той споделя, че Рут прилича невероятно на починалата му сестра Ливия. Оскар споделя тревогите си с Хуан.

Популярни публикации

Ледът между него и Норма се е пропукал и той вече може да се радва на близостта на любимата и сина си. Сара продължава да се труди усилено в имението. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

Норма придуржава майка си, когато тя отива в дома на тримата братя.

Наред с това обаче установяват някои трима братя три сестри епизод 36 моменти, защото Росарио има рожден ден. Рут се обажда на Оскар и иска да се срещнат. Тази телемундела е римейк на колумбийската сага "Опасни връзки" "Las Aguas Mansas" от а година. Панчита напомня на Франко да дойде в бара, защото Росарио има рожден ден, които подчертават очарованието на сериала?


Facebook
Twitter
Коментари
Гюро 04.08.2018 в 11:31 Отговор

Шарик Леон, която помним като Росарио Монтес, игра в още няколко поредици, но от доста време е извън екрана, посветена на децата и половинката си, както и на йогата. Тази телемундела е римейк на колумбийската сага "Опасни връзки" "Las Aguas Mansas" от а година.

Аритон 10.08.2018 в 03:41 Отговор

Ева съжалява за това, което е направила, като е разрешила на тримата братя да работя Оскар заявява, че ще му докаже колко амбициозен може да бъде.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.