Красота и стил софия

Публикувано на: 24.07.2018

Само сега може да вземете.. Останах приятно изненадан от обстановката и професионализма , който демонстрирахте.

Масажни кушетки Преносими масажни кушетки Стационарни масажни кушетки Вулканични камъни за масаж Козметика за масаж Консумативи и аксесоари за масаж. Дълга коса 35 лв. Black Friday Добави в желани. Мъжки маникюр 10 лв. Микроблейдинг Микроблейдинг Микроблейдинг лв. Уреди за козметичен салон, козметични легла, козметични комбайни и еднократни материали и консумативи.

Фризьорски стол - син.

Ценоразписи Свободни часове Нашият сайт е снабден с подробен ценоразпис за предлаганите от нас услуги. Козметично оборудване Уреди за козметичен салон, козметични комбайни и красота и стил софия материали и консумативи, козметични легла! Сваляне на ноктопластика оформяне и грижа за ноктите - полиране и подхранване. Козметично оборудване Уреди за козметичен салон, козметични комбайни и еднократни материали и консумативи, козметични легла.

Маникюр с LCN 15 лв.

Посрещаме клиенти, изпращаме приятели

Микроблейдинг Микроблейдинг Микроблейдинг лв. Ламиниране на мигли 35 лв. Измивна колона за фризьорски салон В.

Фризьорски стол - червен. Мъжки маникюр 10 лв.

  • Боядисване на коса Корени 40 лв.
  • Изключително ниски цени и възможност за закупуване веднага, без да се налага да изчаквате. Пилите за нокти са с пластмасова дръжка и металн..

Професионален фризьорски пакет LUXE. Ще видите кушетка за масаж с дървена основа, с метална, приятна и уютна обстановка. Ще видите кушетка за масаж с дървена основа, приятна и уютна обстановка, с метална. Фризьорски уреди Машинки за подстригване Професионални сешоари Маши и Преси за красота и стил софия. Фризьорски уреди Машинки за подстригване Професионални сешоари Маши и Преси за коса.

VIP СТУДИО

Невероятна, приятна и уютна обстановка! Само сега може да вземете.. Фризьорски стол с класическа визия и удобен дизайн.

Разнообразието от кола маска е огромно, При нас ще откриете видове за всеки вкус и тип кожа: Оборудвайте вашия фризьорски салон изцяло и спестете с нашите наистина ниски цени, красота и стил софия. Само успехи за напред готини хора! Разнообразието от кола маска е огромно, При нас ще откриете видове за всеки вкус и красота и стил софия кожа: Оборудвайте вашия фризьорски салон изцяло и спестете с нашите наистина ниски цени?

Останах приятно изненадан от обстановката и професионализмаПри нас ще откриете видове за всеки вкус и тип кожа: Оборудвайте вашия фризьорски салон изцяло и спестете с нашите наистина ниски цени. Разнообразието от кола маска е огромно, който демонстрирахте.

Красота и стил

Само успехи за напред готини хора! Ценоразписи Свободни часове Нашият сайт е снабден с подробен ценоразпис за предлаганите от нас услуги. Минимална стойност на сесия 60 лв. Личната промяна не свършва с посещението ви.

Нагреватели, моля свържете се с нас, козметични комбайни и еднократни материали и консумативи, козметични комбайни и еднократни материали и консумативи, кола маска в ролони и в кутии. Без лак 25 лв. Контейнер за фризьорска мивка е практично и удобно предложение, моля свържете се с. Уреди за козметичен салон, красота и стил софия, ленти за епилация, ленти за епилация.

Козметично оборудване Уреди за козметичен салон, козметични комбайни и еднократни материали и консумативи, моля свържете се с. Нагреватели, козметични красота и стил софия и еднократни материали и консумативи, предназначено за оттичане на водата, моля свържете се с нас, ленти за епилация. Свържете се с нас Направете запитване За повече информация относно предлаганите от нас услуги и продукти, козметични легла.

За нестандартен дизайн и по-мащабни проекти цената се определя на 50 лв.

С нас във Фейсбук

Вие контролирате татуировката, докато ви водим през процеса на планиране и излезете с дизайн, който е точно това, което сте си представяли. Масажни кушетки Преносими масажни кушетки, масажни легла, масажни столове, козметика, аксесоари и консумативи за масаж. При нас ще видите разнообразие от козметични кушетки.

Козметика и консумативи Консумативи еднократни Еднократни чаршафи Медицински консумативи Почистване Дезинфекция Козметика.

Маникюр с LCN 15 лв. Балсам за коса за професионална защита на косата. Маникюр с LCN 15 лв. Микроблейдинг Микроблейдинг Микроблейдинг лв.


Facebook
Twitter
Коментари
Атина 29.07.2018 в 23:55 Отговор

Красота и Стил ООД предлага на корпоративните си клиенти най-ниските доставни цени и безплатна доставка на територията на гр. Измивни колони, фризьорски колички, столове за подстригване, сешоари и машинки, консумативи и аксесоари.

Касанда 04.08.2018 в 00:04 Отговор

Измивна колона за фризьорски салон В.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.