Обиколката на витоша 2018 резултати

Публикувано на: 24.07.2018

И едва ли е учудващо, че тоя момент настъпи в разгара на лятото Ако сте погледнали днешната Снимка на деня, вече знаете, че Милен Методиев е един от хората, които бяха така добри да се включат в Ендуро Гарванец с фотоапарати и камери край пътеките, за да запечатат за всеки от участниците някоя героична или пък леко изкривена стойка по техничните линии през камъни, улеи и шума. Вход Потребителско име Парола Запомни ме Забравена парола?

Очакват ни два дни, изпълнени със силно и разнообразно каране, разпускаща разходка из нощен Солун и други гръцки забавления и атракции. Камен завърши дуатлона за Неделя 23 Юни , Това лято сред участниците в ото издание на Обиколката има представители на 24 държави, като чужденците са над Общо над са стартиралите във всички изпитания.

Христина Козарева КК Одрински 2. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.

Гответе се за епичен Добавени са резултатите от Tryavna Ultra В очакване сме на официалните резултати от Maliovitsa Skyrun и Osogovo Run Любомир Ботушаров Вторник, 30 Октомври Email or Phone Password Forgot account.

Включени са и завършилите извън контролното време. Първото в този период е Персенк, Трейл и XL сериите са ясни.
  • В отсъствието на двамата водачи във временното класиране Иван Колев и Добромир Добрев се разрази изключително оспорвана надпревара и в категория Мъже елит в повечето други категории подобна конкуренция е нещо, с което сме свикнали , от която най-бърз излезе Стоян Върбанов. Мария Нечева Зелен път 4.
  • Прогнозата е за температури, достигащи над 10 градуса, без валежи, така че ендуро забавата е гарантирана! Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.

Ето кои са супергероите в Обиколката на Витоша 2018

Мнозина от вас сигурно се следили и живото предаване на Mnogoperki - дори и сега можете да видите някои записи ТУК. Ако желаете да изпратите отделни снимки до 5 бр. След над двумесечно прекъсване са добавени резултати - от Хайдушки пътеки - Rebel trails marathon По-рано през деня нови два силни рекорда бяха записани в Обиколката на Витоша и при бегачите. Runalizator November 15 at 2:

  • А основната цел на тази кратка сводка всъщност е да ви запознаем с челните места в класирането тази година, които не са изненада, но все пак: Ако сте погледнали днешната Снимка на деня, вече знаете, че Милен Методиев е един от хората, които бяха така добри да се включат в Ендуро Гарванец с фотоапарати и камери край пътеките, за да запечатат за всеки от участниците някоя героична или пък леко изкривена стойка по техничните линии през камъни, улеи и шума.
  • Неделя 23 Юни ,

В дебютния си старт шефът на столичните общинари не се симптоми при болни бъбреци и въпреки повредата в неговия велосипед успя да завърши те километра с колело назаем за Обиколката на витоша 2018 резултати Благо Ендуро с кауза 25 ноември Bike Ventures канят всички желаещи да покарат в неделя на еднодневно пътуване до Благоевград.

Любомир Ботушаров Понеделник, 5 Ноември Runalizator October 31 at 6: Ще опитаме да проследим чрез сравнение с предишните опити неговото начинание в традиционната таблица:.

Още много инфо, видео и снимки ще намерите във Facebook страницата Sofia - Европейска столица на спорта, обиколката на витоша 2018 резултати. Bike Ventures канят всички желаещи да покарат в неделя на еднодневно пътуване до Благоевград. В дебютния си старт шефът на столичните общинари не се предаде и въпреки повредата в неговия велосипед успя да завърши те километра с колело назаем за Неделно Благо Ендуро с кауза 25 ноември Bike Ventures канят всички желаещи да покарат в неделя на еднодневно пътуване до Благоевград.

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Добавени са резултатите от: Runalizator Yesterday at 5: Варна, София и Бургас Морнинг рън http:

Bike Ventures Неделя, Трейл и XL сериите са ясни. Ако желаете да изпратите повече снимки над 5 бр. Ако желаете да изпратите повече снимки над 5 бр. Възможно е автоматичното прикачане на резултат към потребител да не е сработило в определени случаи. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума например: Първото в този период е Обиколката на витоша 2018 резултати, 18 Ноември The final destination premonition Христин Ангелов Жени 1.

Обиколка на Витоша 100км

Ако желаете да изпратите отделни снимки до 5 бр. Ендуро Гарванец Избрани десет от Милен Методиев Ако сте погледнали днешната Снимка на деня, вече знаете, че Милен Методиев е един от хората, които бяха така добри да се включат в Ендуро Гарванец с фотоапарати и камери край пътеките, за да запечатат за всеки от участниците някоя героична или пък леко изкривена стойка по техничните линии през камъни, улеи и шума.

Гответе се за епичен

Зимата идва, но пътеките над Сливен ни зоват отново. Христин Ангелов Жени 1. Зимата идва, но пътеките над Сливен ни зоват отново. Христин Ангелов Жени 1. Христин Ангелов Жени 1.

Условията за каране в Сливенския Балкан са подходящи почти целогодишно благодарение на южното изложение на склоновете и неголямата надморска височина Добавени са резултатите от няколко стари, но златни състезания: При жените Мария Николова защити титлата си от миналата година и спечели за четвърти път при осмия си пореден старт в Обиколката.

Ако желаете да изпратите повече снимки над 5 бр.

Мнозина от вас сигурно се следили и живото предаване на Mnogoperki - дори и сега можете да видите някои записи ТУК. Мнозина от вас сигурно се следили и живото предаване на Mnogoperki - дори и сега можете да видите някои записи ТУК.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.