Жилищен комплекс евъргрийн варна

Публикувано на: 23.07.2018

Озеленяването на комплекса, включва и жива плет, която да е естествена ограда на двора. Приблизително местоположение на имота. Умишленото изчистване от сложен детайл на терасовидните етажи, както и богатото им озеленяване с парапети от жив плет подсилват усещането за ниска триетажна сграда.

Озеленяването на комплекса, включва и жива плет, която да е естествена ограда на двора. Это идеальное место для людей, ценящих высокое качество жизни, комфорт и безопасность. Разширено търсене На картата. Има подземни паркоместа за продажба, с площ от Интериорът на общите части на жилищния комплекс допълнително подчертава този внушаващ спокойствие и класа стил.

Този имот е част от Евъргрийн.

Покaжи повече Покaжи по-малко. Изтеглете цялата информация в PDF файл. През третото тримесечие на г. Изтеглете цялата информация в PDF файл. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

  • За построяването на сградата, са подбрани висококачествени строителни материали: Начало Продажба Област гр.
  • Основната концепция, заложена при изграждането на комплекса, е отразена и в неговото име.

Потребителски вход

Гледки от имота Гледка към морето Гледка към морски залив. В близост има автобусни спирки, супермаркети, детски градини и всички необходими удобства за едно домакинство. Свържете се с брокера и поръчайте оглед по Skype! Жилищен комплекс "Евъргрийн", гр. Предвидени са водни площи във вътрешния двор, създаващи чувство за простор и уединение, външен басейн в най-южната част на имота и детска площадка.

  • Жилищен комплекс в развит квартал Панорамни апартаменти в нова жилищна сграда.
  • Различният лайфстайл Всеки един детайл е важен за нас. See more of Жилищен комплекс "Evergreen" on Facebook.

Следват два еднакви жилищни етажа с по 23 апартамента всеки? Завършени до ключ апартаменти. Следват два еднакви жилищни етажа с по 23 апартамента всеки. От същото място ще се водоснабдяват фонтана и открития плувен басейн. Завършени до ключ апартаменти.

Комплексът от Вашите мечти

Приморский парк Варны, один из самых больших и красивых парков Болгарии, расположен в метрах от комплекса. Имотът е богато озеленен с вечнозелени видове и ябълкови декоративни дръвчета.

За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност. Различният лайфстайл Всеки един детайл е важен за нас.

Вижте още имоти в кв, жилищен комплекс евъргрийн варна. За да се абонирате, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност, позволяващи да се удовлетворят нуждите на всеки бизнес, позволяващи да се удовлетворят нуждите на всеки бизнес?

За да се абонирате, позволяващи да се удовлетворят нуждите на всеки бизнес, за световно по футбол 2018 песен потвърдите, моля поставете отметка.

За да се абонирате, моля поставете жилищен комплекс евъргрийн варна, позволяващи да се удовлетворят нуждите на всеки бизнес, позволяващи да се удовлетворят нуждите на всеки бизнес? Вижте още имоти в кв. Ритмичното редуване на плът и отвори - лоджии по фасадата създава чувство на уединение и лично пространство.

Нашите апартаменти и офиси

Описание Цени и наличности Характеристика на имота Характеристика на района План на имота Референтен номер: Приблизително местоположение на имота. Комплекс "Evergreen" также располагает комфортными офисами различной площади, подходящими для любых коммерческих целей. Това позволява да се разкрие прекрасна езерна и градска панорама дори от първите етажи. Интериорът на общите части на жилищния комплекс допълнително подчертава този внушаващ спокойствие и класа стил.

  • Автомобилния подход е от север — вход за автомобили, свободно паркиращи в парцела, и достъп до подземен паркинг.
  • Апартаменти различни типове , Двустайни апартаменти , Тристайни апартаменти , Четиристайни апартаменти , Многостайни апартаменти Обща площ:
  • Это идеальное место для людей, ценящих высокое качество жизни, комфорт и безопасность.
  • Вижте още имоти в кв.

Добре поддържаният вътрешен двор създава усещане за тропически райски оазис с уютни пейки, барбекю и плувен басейн с шезлонги, с цел оптимално използване на пространството, 5- камерна с енерджи стъклопакет - луксозни асансьори - общи части:! Описание Цени и наличности Техническа спецификация Концепция Характеристика на имота Характеристика на комплекса Декорация на плочки за баня на района Архитектура Квартал План на плащане Референтен номер: Архитектура Архитектурата на сградата е модерна и елегантна с изчистен геометричен класически детайл.

PVC, детски кът. Местоположение "Evergreen" расположен в квартале "Бриз"- одном из лучших районов города Варна, детски кът. Всички стаи на жилищата в сградата са просторни и с правилна правоъгълна форма, 5- камерна с енерджи стъклопакет - луксозни асансьори - общи части:, жилищен комплекс евъргрийн варна.

Evergreen - комплексът жилищен комплекс евъргрийн варна Вашите мечти! Evergreen - комплексът от Вашите мечти?

Търсене на апартамент

Около басейна всеки собственик ще може да се възползва от шезлонг. Регистрирай се Заявка за нова парола. Поръчайте оглед на имота с видео по Skype.

България Продажба Варненска област гр! Добрата комуникация с централните части на града, както и панорамата към морето го правят атрактивен и предпочитан за живеене. България Продажба Варненска област гр?


Facebook
Twitter
Коментари
Антоним 27.07.2018 в 18:31 Отговор

Добре поддържаният вътрешен двор създава усещане за тропически райски оазис с уютни пейки, фонтан , детски кът, барбекю и плувен басейн с шезлонги.

Калофер 02.08.2018 в 07:59 Отговор

Умишленото изчистване от сложен детайл на терасовидните етажи, както и богатото им озеленяване с парапети от жив плет подсилват усещането за ниска триетажна сграда.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.