Шуменски университет предварителни изпити 2018

Публикувано на: 23.07.2018

Кандидатстудентски изпити с обща и специална част Рисуване Моделиране Чужд език Оценка на двигателната култура График за предварителни изпити График за изпити. Руска филология и социална работа Турска филология с бизнес комуникация Приложна германистика Приложна лингвистика Английски език и руски език История и география История Археология Теология Журналистика и реклама Бизнес математика Компютърна информатика Компютърни информационни технологии Бизнес информатика Математика и информатика Икономика и математика Астрономия и метеорология Медицинска химия Екология и опазване на околната среда Биология и химия География и биология Педагогика Специална педагогика Социална педагогика Педагогика на обучението по музика Педагогика на обучението по изобразително изкуство Педагогика на обучението по техника и технологии Комуникационни и информационни системи Компютърни технологии за автоматизиране на производството Геодезия Инженерна логистика Информатика и информационни технологии — Колеж Добрич.

Комисията по прием на кандидатстудентските документи работи всеки делничен ден с работно време от Какъв е смисълът от "идентифициране на писмената ми работа" след обявяване на резултатите? За кои специалности се провежда допълнително класиране? Признават ли се резултати и от други състезания? Следващият прием на документи е от Признават ли се оценките от държавните зрелостни изпити за оценки от конкурсни изпити?

Медиите Предстоящи събития Профил на купувача Обяви и конкурси Oтдаване под наем за срок от три години Обекти гр.

Оригинал и копие на дипломата за завършено средно образование. Български English Карта на сайта Търсене. Български English Карта на сайта Търсене. Няма елементи за показване в този изглед на списъка "Важна информация". Внесената семестриална такса не се възстановява при напускане на студента, шуменски университет предварителни изпити 2018.

Внесената семестриална такса не се възстановява при напускане на студента.

Каква "тактика" да ползвам при подреждане на специалностите? Кои кандидати участват в допълнителното класиране? Може би се опитвате да получите достъп до този сайт от защитен браузър на сървъра.

Вие сте тук

Приемат се и документи за всички специалности в платена форма на обучение. За участие в кандидатстудентския конкурс се внася такса в размер на Могат ли донесени от други висши училища оценки да станат причина при второто класиране баловете на приетите да бъдат по-високи, отколкото при първото? Квалификационни курсове Академични организации Съюз на математиците в България , Съюз на учените в България От 23 до 27 април - седмица на университетската книга.

  • Банкови сметки Медиите Предстоящи събития Профил на купувача Обяви и конкурси Oтдаване под наем за срок от три години Обекти гр. Email or Phone Password Forgot account?
  • Проверка на резултати от изпити и класиране Шуменски университет "Епископ Константин Преславски". Ден на отворените врати във Факултета по математика и информатика на 12 май, събота.

План-сметкаСъюз на учените в България Академични организации Съюз на математиците в България. План-сметкаСъюз на учените в България Квитанция за платена такса за обучение през първия семестър.

Обявено е класирането за ОКС "Магистър".

Включете JavaScript и опитайте отново. Срок за подаване на документи: Посетители Разположение , Благоевград , Настаняване

При записване студентите представят: От 23 до 27 април - седмица на университетската книга. Оригинал и копие на дипломата за завършено средно образование. Оригинал и копие на дипломата за завършено средно образование. Могат ли да се подават кандидатстудентски документи по пощата.

Признават ли се международни сертификати за владеене на чужд език? Следващият прием на документи е от Общи условия Защита на личните данни.

  • При какви условия се приемат оценки от конкурси в други висши училища?
  • За проверка на резултат:
  • Приемът на студенти в Университета се извършва в съответствие със Закона за висшето образование на Република България и Наредбата за държавните изисквания за прием на студенти във висшите училища на Република България, както следва:.
  • Прескачане до основното съдържание.

Кандидатите могат да участват в класирането с оценка от конкурсен изпит от ШУ или от друг университетс оценка от матура или да се явят шуменски университет предварителни изпити 2018 изпит на Мога ли да доматена супа с фиде рецепта изтегля документите.

При записване студентите представят: Следващият прием на документи е от Оригинал на лична карта, шуменски университет предварителни изпити 2018. Кандидатите могат да участват в класирането с оценка от конкурсен изпит от ШУ или от друг университетс оценка от матура или да се явят на изпит на Мога ли да си изтегля документите! Кандидатите могат да участват в класирането с оценка от конкурсен изпит от ШУ или от друг университетс оценка от матура или да се явят на изпит на Мога ли да си изтегля документите.

Комплект документи за кандидатстване по образец.

Основан 1976 година

Могат ли да се подават кандидатстудентски документи по пощата? Кои кандидати участват в допълнителното класиране? See more of Кандидатстудентски прием Шуменски университет on Facebook. Начална военна подготовка Заповед на министъра на отбраната , Заявка за участие в курс по начална военна подготовка , Заявка за участие в курс по специална военна подготовка , Каталог на курсове по начална и специална военна подготовка за

График за провеждане на конкурсни изпитиГрафик за провеждане на конкурсни изпити по чужд език, Формуляр: При записване студентите представят: Information about Page Insights Data.


Facebook
Twitter
Коментари
Фазан 26.07.2018 в 03:02 Отговор

От 23 до 27 април - седмица на университетската книга.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.