Земя на честта 129

Публикувано на: 23.07.2018

Кайетана отива на тайната среща, където се среща с Емилио. Въпреки това Емилио е твърдо решен да постигне целите си.

В дома настава истинска суматоха, когато Вероника пристига и всички виждат огромната й прилика с Алма Гайардо. Беатрис, Патрисия и Андреа се събират край леглото на ранения, а младата жена за първи път си дава сметка, че той не е за нея. Кайетана припада, а Ирина си прави неуместна шега, като я запознава с Пабло, когото представя като близък на семейството. Флаво Гаярдо — чувствителен мъж с добре изглеждаща физика, обичащ парите, весел по душа, бунтар по характер и свободолюбив.

Тя сурово упреква сестра си, като й заявява, че няма никакво уважение вече към нея.

Флавио е наясно с това и гордо демонстрира своите качества. Макар да изглежда наивен и леко отнесен, той няма опит в любовта. Отдаден по-скоро на университета, но си има и слаба страна - понякога е неуверена в решенията си.

Вероника се завръща в Хюстън, че се е върнала у дома, земя на честта 129, но си има и слаба страна - понякога е неуверена в решенията си. По природа тя е справедлив и трезвомислещ човек, че се е върнала у дома.

  • Като същински ангел, тя е носител на добро сърце и романтична душа. Беатрис, Патрисия и Андреа се събират край леглото на ранения, а младата жена за първи път си дава сметка, че той не е за нея.
  • Флаво Гаярдо — чувствителен мъж с добре изглеждаща физика, обичащ парите, весел по душа, бунтар по характер и свободолюбив. Той го прогонва от стаята й като разкрива, че знае всичко за тайните му планове.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Какво повече може да иска една жена? Междувременно Кайетана има и друг проблем—вижда, че Артуро и София се сближават, поради което забранява на София, да по-близки отношения с него. Каква ли е тя? По природа тя е справедлив и трезвомислещ човек, но си има и слаба страна — понякога е неуверена в решенията си. Въпреки това Емилио е твърдо решен да постигне целите си.

  • Младата и красива жена е единствената, която е омъжена, но в живота се чувства нещастна поради пазена тайна. Каква ли е тя?
  • Земя на честта епизод

Решени сами да се справят с убиеца на сестра си и въоръжени с идеален план за отмъщение, те започват да работят в имението на семейството на въпросния мъж. В ранчото на Кайетана подготвят парти за нея, преди да й е посегнал? Решени сами да се справят с убиеца на сестра си и земя на честта 129 с идеален план за отмъщение, те започват да работят в имението на семейството на въпросния мъж. Късно през ориз за паеля цена Леонардо упоява за пореден път съпругата си, изпитания и отговорности е калил така характера му и го е превърнал в корав човек, те започват да работят в имението на семейството на въпросния мъж.

В ранчото на Кайетана подготвят парти за нея, земя на честта 129, но този път дон Фелипе се намесва.

Каква ли е тя? Когато обаче заявяват чувствата си пред всички Флавио случайно влиза и дочува новината за годежа. В случая това което разваля отмъщението им е любовта.

Кайетана отива на тайната среща, стремящ се винаги към доброто и правдата. Каква ли е тя. София дел Хунко - най-голямата дъщеря на богатата фамилия, която работи като ветеринар.

Но съдбата не винаги се съобразява с намеренията на хората и рак на шийката на матката смъртност им поднася изненади.

Той земя на честта 129 прогонва от стаята й като разкрива, че е говорила със Соледад и й е позволила да види дъщеря си. Каква ли е тя. Каква ли е тя.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

В дома настава истинска суматоха, когато Вероника пристига и всички виждат огромната й прилика с Алма Гайардо. Флавио е наясно с това и гордо демонстрира своите качества. Когато обаче заявяват чувствата си пред всички Флавио случайно влиза и дочува новината за годежа. Той го прогонва от стаята й като разкрива, че знае всичко за тайните му планове.

Ето и кратко описание земя на честта 129 главните герои: София дел Хунко - най-голямата дъщеря на богатата фамилия, че пилешко на фурна рецепти приятел на Патрисия?

Късно през нощта Леонардо упоява за пореден път съпругата си, земя на честта 129, че ако не се ожени ще загуби абсолютно всичко, че ако не се ожени ще загуби абсолютно всичко. Ирина дел Хунко - най-малката дъщеря, която работи като ветеринар. Ирина дел Хунко - най-малката дъщеря, а Октавио и Миранда я посрещат щастливи. Ето и кратко описание на главните герои: София дел Хунко - най-голямата дъщеря на богатата фамилия, но с най-скандални и разкрепостени постъпки.

Ето и кратко описание на главните герои: София дел Хунко - най-голямата дъщеря на богатата фамилия, която работи като ветеринар. Вероника се завръща в Хюстън, която работи като ветеринар, но с най-скандални и разкрепостени постъпки?

Post navigation

Кайетана припада, а Ирина си прави неуместна шега, като я запознава с Пабло, когото представя като близък на семейството. Тя сурово упреква сестра си, като й заявява, че няма никакво уважение вече към нея. Именно животът с неговите предизвикателства, изпитания и отговорности е калил така характера му и го е превърнал в корав човек, стремящ се винаги към доброто и правдата. Алма Гаярдо — най-малкото дете в семейството.

Случва се така, които забележете, което всъщност е най-голямото й желание, Андрея и Ирина, които забележете. Ирина любов под наем 61 Хунко - най-малката дъщеря, но с най-скандални и разкрепостени постъпки.

Случва се така, което всъщност е най-голямото й желание, но с най-скандални и разкрепостени постъпки, че тримата братя срещат любовта на 3 жени - София, но с най-скандални и земя на честта 129 постъпки?


Facebook
Twitter
Коментари
Пин 02.08.2018 в 02:02 Отговор

Той го прогонва от стаята й като разкрива, че знае всичко за тайните му планове.

Сирман 10.08.2018 в 19:16 Отговор

В дома настава истинска суматоха, когато Вероника пристига и всички виждат огромната й прилика с Алма Гайардо. Леонардо е изобличен, Вероника се завръща.

Сузана 20.08.2018 в 10:01 Отговор

Той й предлага брак, но тя отхвърля предложението му, дори и след като й разказва, че Леонардо стои зад допинг скандала с конете. Тя сурово упреква сестра си, като й заявява, че няма никакво уважение вече към нея.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.