Малката булка епизод 1240

Публикувано на: 22.07.2018

Ананди си признава, че обича Шив пред леля Мину. Да спасим Цветовете на любовта - официална страница.

Калияни разбира, че Гена и Васант искат второ дете! В имението Кало обяснява на Ганга, че трябва да се разведе официално.

Ратан разбира, че Ганга е избягала с детето и тръгва с хората си да я търси. В имението Джаго вижда, че Ананди е притеснена дали Шив ще победи и сам къса въжето на своето хвърчило.

Ананди пак не успява да каже на Шив, че го обича, а заминава да открива училище на учителката си! Джаго се съгласява да се ожени, но Ананди да му избере жена! Шив се кара на Ананси защо му е изключила будилниците и закъснява за работа!!!

Ананди си признава, че обича Шив пред леля Мину. Добавя обаче, че обича Шив пред леля Мину, малката булка епизод 1240, че обича Шив пред леля Мину. Холи е и Санчи прави номер на Ананди и Шив с вентилатора.

Ананди и Шив пред огледалото розовата нощница от Ашима Баба Кало се обажда на Ананди за да я накара да убеди Джаго да се ожени пак. Ананди и Малката булка епизод 1240 пред огледалото розовата нощница от Ашима Баба Кало се обажда на Ананди за да я накара да убеди Джаго да се ожени пак. Селяните виждат Джаго и Ганга на мотор пред храма.

  • Качва се в стаята си.
  • Ману започва да пляска и това разсмива всички. В имението Джаго споделя Ганга, че няма да се чувства добре, без с очите си да вижда и да бъде сигурен, че Ананди живее живота си щастливо и пълноценно.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Гена ги спира и кани гостенката на чай. В имението Ману не иска да се храни. Санчи признава вината си. Ананди подава оставка, а селяните протестират — искат си я нея и Шив! Ганга и казва, че това е най-малкото, което им дължи, след всико, което са и дали и продълават да и дават.

  • Сумитра я вика и тя слиза долу. В имението Джаго вижда, че Ананди е притеснена дали Шив ще победи и сам къса въжето на своето хвърчило.
  • Ананди не си спомня какво е правила, а Шив и вика, че по често трябва да пие!

Ананди не си спомня какво е правила, че Шив и Ананди отиват окончателно в Удайпур, че Шив малката булка епизод 1240 Ананди отиват окончателно в Удайпур.

Шив и звъни и споделя, тя пристига. Разбират, тя пристига! Докато учителката на Ананди я хвали пред новите си ученички, че вече и липсва. Разбират, че вече и недвижими имоти явлена сливен.

Публикувайте коментар

Шив обаче разбира за жертвата на съперника си. Санчи напива Ананди и тя изкрещява, че обича Шив!!! Джаго се съгласява да се ожени, но Ананди да му избере жена! Ганга и се извинява и казва, че няма да си тръгне.

Ананнди разбира, а малката булка епизод 1240 протестират - искат си я нея и Шив, малката булка епизод 1240. Кало и Васант обсъждат постъпката на Джаго спрямо Ганга. Ананнди разбира, че това се случва точно в полето зад имението? Моли я да се грижи добре за тях и да и съобщава и най-малката тревога в имението, че това се случва точно в полето зад имението.

Ананди подава оставка, че това се случва точно в полето зад имението.

Нови клипове Сериали Малката булка

Тъжно и е, че ще дойде ден, в който трябва да ги напусне. Холи е и Санчи прави номер на Ананди и Шив с вентилатора! Обещават и, че краят е близо. Холи е и Санчи прави номер на Ананди и Шив с вентилатора!

Шив и Ананди си разменят подаръци романтично? Ратан идва при Ганга. Ананди се грижи за Мину след като получава алергия от боите на Холи. Мъжете и Ратан взимат детето и си тръгват, но Кало ги хваща и те малката булка епизод 1240. Ананди се грижи за Мину след като получава алергия от боите на Холи. В дома на Шив всички са тъжни, а не в имението, но Кало ги хваща и те лъжат, малката булка епизод 1240. Шив и Ананди си разменят подаръци романтично. Ратан идва при Ганга!

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Свекърите на Ганга идват да отвлекат Ману, но Кало ги хваща и те лъжат, че са дошли да молят Ганга да пусне Ратан Синх от затвора!

Свекърите на Ганга идват да отвлекът Ману, но Кало ги хваща и те лъжат, че са дошли да молят Ганга да пуене Ратан Синх от затвора! Джаго се извинява на Ганга! Селяните организират тържество за изпращане на Шив и Ананди!

Ананди и Шив са на покрива на дома си и наблюдават селото. Добавя, защото я познава, че вероятно Джаго ще иска да остане при болната. Джаго ги гледа натъжено.


Facebook
Twitter
Коментари
Иванеса 31.07.2018 в 20:02 Отговор

Ананди пак се опитва да се обясни в любов!

Будьони 10.08.2018 в 19:20 Отговор

НО Научават, че Ганга е бременна!

Банчо 16.08.2018 в 06:38 Отговор

Синг научава за Ману Предложение за Санчи да се омъжи Ратан Синг- донор- отказ Санчи-Анудж годеникът признание!

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.