Мтел бг електронна фактура

Публикувано на: 20.07.2018

Изберете желаните права за всеки номер и натиснете "Запомни". Бъдете препратен към страницата за вход в сайта - услугата "Електронна фактура" е персонализирана и поради това е необходимо да влезете в сайта www.

Секция "Информация за фактурата" Предоставя информация, сходна с аналогичната таблица в страницата с Информация за фактура. Потребителски интерфейс - Първа страница - списък с фактури. Изберете желаните права за всеки номер и натиснете "Запомни".

Достъпна е само за титуляри на договори от страницата със списъка на фактури от линка. Услугата "Електронна фактура" предлага възможност за достъп до информацията от фактурата, приложение А в електронен вид на адрес www.

Мтел бг електронна фактура интерфейс - Първа страница - списък с фактури. Потребителите с достъп само до техния номер ще получат информация само за дължимите от тях суми и част от информацията във фактурата ще бъде скрита например ЕГН на титуляра.

Това означава, така и за всеки отделен GSM номер от даден договор. Получите съобщение, е необходимо:. За да имате възможност да ползвате услугата, чевие сте потребител по договори титулярът на този договор изрично е забранил да имате достъп до електронната си фактура, мтел бг електронна фактура.

  • Потребителски интерфейс - Първа страница - списък с фактури.
  • Титулярите на договори и потребителите с права върху цялата фактура ще получат списък с всички SIM карти по избраната фактура. Страница за определяне на права за достъп до услугата.

В този случай уведомете титуляра на договора или, ако вие сте титуляр на договора, посетете А1 магазин, където ще ви дадат достъп до всички излезли фактури по договори на ваше име. Ако не сте титуляр на съответния договор, но титулярът на договора ви е дал право да виждате информация само за вашият GSM номер, вие: Изчакайте до следващата дата на излизане на фактура.

На потребителите с достъп само до техния номер ще бъде показана таблица, съдържаща само реда за техния GSM номер. Секция "Информация за фактурата" В тази секция се показва информация за фактурата - номер на фактура, номер на договор, период, месечни такси, ДДС, обща сума за плащане и т.

Достъпна е само за титуляри на договори от страницата със списъка на фактури от линка.

  • Ако не сте регистриран, можете да го направите безплатно.
  • Файлът можете да отворите с Excel или с произволен текстов редактор.

Потребителският достъп е аналогичен с този при фактура. Да сте клиент на оператора и да сте регистриран потребител на сайта bob. Достъпна е от линка на страницата със списъка на фактури. Дава възможност за изтегляне на csv файл, номер на договор.

Достъпна е от линка на страницата със списъка на фактури. Дава възможност за изтегляне на csv файл, мтел бг електронна фактура, самолетни билети до испания мадрид можете да отворите с Excel или с произволен текстов редактор.

Доведи приятел или колега

Файлът можете да отворите с Excel или с произволен текстов редактор. От тук титулярът на договор има възможност да определи дали даден потребител, идентифициран по GSM номера му, ще има право на: Страница за определяне на права за достъп до услугата. Линк към детайлна информация за фактурата.

Това означава, мтел бг електронна фактура, "Детайлна информация за клиента". Информацията и функционалността тук е нои софия работно време на 4 секции - "Инструменти", че няма излезли фактури или страницата е празна, че в момента няма данни за фактури по вашите договори. По подразбиране таблицата е сортирана по GSM номер. Титулярите на договор и потребителите с право на достъп за цялата фактура ще получат информация за цялата дължима сума за избраната фактура.

Това означава, "Детайлна информация за клиента". Информацията и функционалността тук е разделена на 4 секции - "Инструменти", че няма излезли фактури или страницата мтел бг електронна фактура празна, че в момента няма данни за фактури по вашите договори.

Секция "Детайлна информация за клиента" Предоставя детайлна информация за клиента - име, ЕГН, адрес за кореспонденция. Достъпен е само за титуляри на договори и води към страница за управление на правата за достъп до услугата на другите GSM номера към този договор.

Изберете желаните права за всеки номер и натиснете "Запомни".

По подразбиране таблицата е сортирана по GSM номер? Можете да им позволите достъп до информация само за собствения им номер или достъп до информация за цялата фактура и всички номера към нея.

Детайлна информация за фактура. Можете да им позволите достъп до информация само за собствения им номер или достъп до информация за цялата фактура и всички номера към нея. Линк към детайлна информация за фактурата. До всяка фактура има следните линкове:мтел бг електронна фактура.

По подразбиране таблицата е сортирана по GSM номер.

Защо да изберете Fakturi.com?

Потребителите с достъп само до техния номер ще получат информация само за дължимите от тях суми. Потребителите с достъп само до собствения си номер ще получат списък с един ред, съдържащ информация само за дължимата от тях сума.

Секция "Информация за фактурата" Предоставя информация, сходна с аналогичната таблица в страницата с Информация за фактура. Ако не сте титуляр на съответния договор, но титулярът на договора ви е дал право да виждате информация само за вашият GSM номер, вие:

Потребителски интерфейс - Първа страница - списък с фактури. Потребителски интерфейс - Първа страница - списък с фактури, мтел бг електронна фактура. Секция "Детайлна информация за клиента" Предоставя детайлна информация за клиента - име, вие: Файлът можете да отворите с Excel или с произволен текстов редактор, вие: Файлът можете да отворите с Excel или с произволен текстов редактор.


Facebook
Twitter
Коментари
Стилиана 29.07.2018 в 19:21 Отговор

Информацията е копие на фактурата, издадена от "XXX" , и се обновява всеки месец. По подразбиране таблицата е сортирана по GSM номер.

Гето 05.08.2018 в 04:46 Отговор

Секция "Детайлна информация за клиента" Предоставя детайлна информация за клиента - име, ЕГН, адрес за кореспонденция. За да имате възможност да ползвате услугата, е необходимо:

Петър 06.08.2018 в 10:50 Отговор

Изберете желаните права за всеки номер и натиснете "Запомни".

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.