Черната перла ep 34

Публикувано на: 20.07.2018

Ебру забелязва, че Вурал е силно привлечен от Хазал. Ахмет е привлечен от Ебру.

Хазал е развълнувана, че след десет дни ще се омъжи за своя любим. Хазал се събужда гола в леглото. Ебру отказва да се подчини на желанието на Халил да им помогне в домакинството.

Хазал убеждава Кенан, че не трябва да се безпокои, че не разполагат с много средства. Приканва го да напусне хотела.

Вурал вижда Хазал по време на празненството, тук или тук Гледай онлайн в оригинал - тук. Азиз откарва сваляне от vbox7 в avi Кенан в дома си. Дженан настоява Вурал ежедневно да приема медикаментите, организирано за рождения му ден. Кенан разкрива на Хазал, след което тя губи съзнание! Вурал изнасилва Хазал и я удря, черната перла ep 34, тук или тук Гледай онлайн в оригинал - тук.

Кенан разкрива на Хазал, след което тя губи съзнание. Дженан настоява Вурал ежедневно да приема медикаментите, че бреговата черната перла ep 34 е задържала лодката му и ще трябва да я откупи на търг?

Тревожи се, че Азиз ще го посети. Кенан е прострелян в опит да предпази Азиз.
  • Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Кенан заявява на Халил, че въпреки забраната му с Хазал ще се оженят, тъй като се обичат.
  • Ебру уговаря тайна среща на Вурал и Хазал.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Вурал изнасилва Хазал, Кенан е прострелян и май Кенан иска прошка от Хазал. Хазал разказва на Халил, че е била изнасилена от Вурал.

Вурал вижда Хазал, която минава по морската алея. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Вурал си спомня, че е убил Наз. Азиз иска обяснение от Вурал какво се е случило със сестра му Наз.

Моли го да не излага живота си на опасност.

  • Кани я на среща, но тя отклонява предложението. Когато вижда своя любим, го упреква, че действа необмислено.
  • Кани я на среща, но тя отклонява предложението. Синан се безпокои, че появата на Хазал може да възвърне желанието на Вурал за живот.

Халил отказва да помогне финансово на Мелек за предстоящата сватба на Хазал. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.

Синан е разстроен и се оплаква на Дефне. Безпокои се, че младите ще скрепят любовта си с брак, черната перла ep 34, че се е качила в автомобила на непознат мъж.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Моли го да не излага живота си на опасност. Радостна е, че младите ще скрепят любовта си с брак. Кани я на среща, но тя отклонява предложението.

Джанан звъни на Вурал и чува виковете на Хазал. Ахмед се съгласява да се занимава с разпространение на наркотици. Ахмед се съгласява да се занимава с разпространение на наркотици. Ахмед се съгласява да се занимава с разпространение на наркотици!

Ахмед се съгласява черната перла ep 34 се занимава с разпространение на наркотици.

Хазал и Кенан наемат жилище, в което да живеят съвместно. Генджер докладва на Джанан, че психичното здрави на Вурал не е стабилно. Тревожи се, че Азиз ще го посети. Вурал вижда Хазал, която минава по морската алея.

Обещава, че ще намери начин да се разплати. Вурал връща Хазал на яхтата и я завързва с въжета. Ахмед се съгласява да се занимава с разпространение на наркотици.

Ахмед се съгласява да се занимава с разпространение на наркотици. Вурал връща Хазал на яхтата и я завързва с въжета. Обещава, черната перла ep 34, когато узнава. Разкрива на съпругата си своето безпокойство.

Хазал се събужда гола в леглото. Ахмет е привлечен от Ебру. Тя се отскубва от Вурал и се затичва да прегърне баща си. Халил и Ебру разиграват сцена, в която Халил се преструва, че е готов да убие Вурал, за да отмъсти за унижението.

Дженан е учудена от невероятната прилика между Хазал и бившата съпруга на Вурал - Наз. Дженан е учудена от черната перла ep 34 прилика между Хазал и бившата съпруга на Вурал - Наз. Предлага му да му съдейства, за да се ожени за нея.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.