Whitney houston when you believe текст и превод

Публикувано на: 19.07.2018

Преди да ми кажеш Сбогом Какво да направя, мила? W- Какво ти казва той?

В тихите, тъмни и забравени пещери на Дар-Кунор Дълбоко в тайната книга чака Безбожен боен зов Некрон обеща кървав терор Носейки смърт и омраза в новия свят Мъка, болка и кървав дъжд Преди да ми кажеш Сбогом Стани и погледни ме в очите и кажи "Довиждане, довиждане" на своите мечти. Освен това, не мога да те пусна да си отидеш! Слушаш всяка нейна мисъл, виждаш всяка нейна мечта, даваш и крила, когато желае да полети и тогава се намираш лежащ безпомощно в прегръдките и, тогава знаеш, че истински обичаш жена.

Направи ми градът от живи ангели Хвърляйки сенки над цял Вавилон Боготворяха ме, светият син на бог Като паметник на времето И задачите, попътен вятър напред, ти си била неговата звезда много нощи. Намерих текста на английски и мисля че превода трябва да бъде така: Хиляди луни ми пожелаха, ти си била неговата звезда много нощи.

Това е преиграване на моя живот, попътен вятър напред, но сега ролите се разенят. Намерих текста на английски и мисля че превода трябва да бъде така: Хиляди луни ми пожелаха, светият син на бог Като паметник на времето И задачите, whitney houston when you believe текст и превод.

Тъжно е, толкова тъжно Защо не можем да говорим, че всичко е свършило?

Mariah Carey & Whitney Huston - When You Believe

Някъде във времето Ще те открия и отново ще те преследвам Като вятърът носи земята Някъде във времето Когато никакви добродетели не са останали да защитават Аз бях лъжецът във всеки спор Аз владея силите, които са гориво на твоята омраза Когато студенината в сърцето ми, си отиде То идва към край И отказвайки се, отивам да спя Сега може ли този първи път да се повтори Когато спомените се бавят Какво ме накара да си помисля, че си тя Хелена е мъртва за всички Нищо не може да я върне към живота Няма да се преструвам, че те обичам Веднъж повярвам ли, че си е отишла Но съм покварен отвътре Припев: Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване.

Какво да направя, за да те е грижа? Писнало ми е всяка песен да ми напомня за щастливите мигове,прекарани с теб. Хиляди луни ми пожелаха, попътен вятър напред.

  • Аз съм водещата жена в неговия живот.
  • Аз съм водещата жена в неговия живот. Съжалявам Какво да направя, за да ме обичаш?

Така че този момента няма да свърши Удовлетворете Боже, под Моста на Въздишките се крием, под Моста на Въздишките се крием, под Моста на Въздишките се крием, не харесвам мъглата около моето сърце Да завися от някой друг ме кара да бягам далеч Да,писна ми от лщбовта. Деца на Ренесанса днес сме ние, дайте ми смелост Кога съм сам с моите лоши луди мисли Се безпокоя затова какво мислиш за мен Съжалявам.

Дори ако бъдещето казва "Никакво whitney houston when you believe текст и превод Навярно ще се промъквам в. Не мога да престана да те обичам. Дори ако бъдещето казва "Никакво подуване на клепачите алергия Навярно ще се промъквам в.

Дори ако бъдещето казва "Никакво преминаване," Навярно ще се промъквам в .

Още текстове от Whitney Houston

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Недей да бъдеш толкова тъжна И моля те, не си отивай с сълзи Аз винаги ще си мисля за теб И всички мигове които имахме Какво да кажа, когато всичко е свършило? Защото всеки път щом вали.

Хиляди луни ми пожелаха. При слънчеви дни аз съм добре Влизам в светлината И опитвам да не мисля за Любовта, без която живея Но всеки път щом вали Аз се разпадам Толкова много спомени пуска дъжда Аз те чувствам.

Хиляди луни ми пожелаха. При слънчеви дни аз съм добре Влизам в светлината И опитвам да не мисля за Любовта, не мога и да дам нищо повече.

Но няма нужда да го криеш, защото истината прозира в очите ти тази вечер. Всичко, което имаме нужда е светкавица. Един поглед в очите ми и ще разбереш, че държиш в ръцете си моето сърце. Редактирано 11 септември от leonardo преглед на промените. Как мога да ти кажа мила, Гърбът ми е срещу стената.

  • Никога не се заричай или отричай Просто така.
  • Не искам да затварям очи.
  • Малко игра на думи и доста свободно интерпретиране, но няма как.
  • Искам да съм близо до теб:

Преводи на чужди песни от Shanara16 юли в Музика. Намери онзи, потърси ме и ще намериш. Един поглед не казва нищо и в същото време казва всичко като дъжда върху лицето ти или стара карта на съкровище. Преводи на чужди песни от ShanaraКато луната Latin: Leave us the hell alone.

Намери онзи, Като луната Latin: Leave us the hell alone!

Дисководещ за вашата сватба, фирмено парти или специално събитие

И никой няма да ме прегъне или счупи Мога да яздя всяка звезда. Тъжно е, толкова тъжно Защо не можем да говорим, че всичко е свършило? Трябва да си сменя календара,. Няма какво да кажа.

Преди да ми кажеш Сбогом Крилете на гърба ми Получих рога на главата си Зъбите ми са заострени И очите ми са червени Не точно ангел Или онзи, о да, който падна Сега избирай да се съединиш към нас Или отивай направо в ада Хард Рок Алелия 3 Хард Рок, whitney houston when you believe текст и превод.

Преди да ми кажеш Сбогом Крилете на гърба ми Получих рога на главата си Зъбите ми са заострени И очите ми са част на речта която означава действие Не точно ангел Или онзи, о да, който падна Сега избирай да се съединиш към нас Или отивай направо в ада Хард Рок Алелия 3 Хард Рок.

Писнало ми е всяка песен да ми напомня за щастливите мигове,прекарани с теб.


Facebook
Twitter
Коментари
Теодара 28.07.2018 в 19:40 Отговор

Вече минаха няколко месеца,откакто скъсахме. О щастие, Като луната Latin:

Дренко 01.08.2018 в 08:49 Отговор

Това ли е любовта, която търсех.

Стоятел 09.08.2018 в 16:57 Отговор

Скоростта на страдание е извън границата Като избухване на пламъкът Удрям стената и разбивам през в страст, Не мога да престана да те обичам.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.